2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben bugün gittim 2 yumurta oluşmuş 2si de 18 mm bunların 20 21 civarı olmasını bekleyeceğiz dedi. Bugün cumartesi ve pazar günleri için de klomen verdi. Pazartesi tekrar gidicem. Duruma göre çatlatma iğnesi verebilirim dedi. Sen ne zaman gideceksin Dr a
Benimde dün 18mm di bekleyeceğiz dedi zaten çatlatma iğnesi kullanmaycak pazartesi gel dedi

Daydi Daydi , Eldorin Eldorin benimde gecikmenin ilk günü test yaptım böyle silik bir çizgi çıktı 😇

Eklentiler

• IMG_9953.jpeg
    IMG_9953.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 8
36 saat sonrasını değerlendirirdin mi
Yazdıklarıma göre 36. Saat değerlendirmemiş oldum işte
Bence umitsizliğe kapılma çatlatma sonrası doktorun ne zmaan ilişki olsun demişti?
Bugunde ilişki olsun bence 6 sında ki spermler yaşıyordur neden ozaman 1 dolu 1 boş desin doktorlar canım. Reglden sonra hergün derlerdi
İşte bu ay bişey dememişti asfasd normalde doktorlar bi boş bir dolu derler ama benim doktorum geçen aylarda çatlatma iğnesinden sonra 5 gün her gğn yapabildiğiniz kadar demişti
Daydi Daydi , Eldorin Eldorin benimde gecikmenin ilk günü test yaptım böyle silik bir çizgi çıktı 😇
Canım görünüyor kan vermeni tavsiye ederim. Ne kadar sürede çıktı ve başka marka bir testle daha destekledin mi

Yazdıklarıma göre 36. Saat değerlendirmemiş oldum işte

İşte bu ay bişey dememişti asfasd normalde doktorlar bi boş bir dolu derler ama benim doktorum geçen aylarda çatlatma iğnesinden sonra 5 gün her gğn yapabildiğiniz kadar demişti

Canım görünüyor kan vermeni tavsiye ederim. Ne kadar sürede çıktı ve başka marka bir testle daha destekledin mi
Başka marka test almadım canım yarın kan testi vereyimmi 🥹 ilk üç dakika içinde çıktı öyle kaldı 🐣

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@skyngelin335 Ekim1 Kasım
@Melek34191 Ekim2 Kasım
@Azimliiii7 Ekim4 Kasım
@ozgeanne4 Ekim5 Kasım
bernailker bernailker 7 Ekim7 Kasım
@hello kedy10 Ekim7 Kasım➕
@melis717110 Ekim8 Kasım
@hello0612 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
@pinkflowers115 Ekim10 Kasım
@bilemedimkine12 Ekim12 Kasım
@nazarsor9 Ekim14 Kasım29 Ekim
@nnurrcann14 Ekim14 Kasım
@aylemakk15 Ekim15 Kasım
@patrawa19 Ekim15 Kasım30 Ekim
Lebi derya Lebi derya 17 Ekim16 Kasım1 Kasım
@canancetin17 Ekim17 Kasım
P pamuk3419 17 Ekim17 Kasım4 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
@CinnamonQueen19 Ekim18 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
Daydi Daydi 26 Ekim20 Kasım
@bademlicikolata26 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
Arzu_Azra Arzu_Azra 27 Ekim23 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim24 kasım6-7 kasım
@sevgsssss26 Ekim24 Kasım
94bassuk 94bassuk 29 Ekim24 Kasım
@kittenlyy26 Ekim25 Kasım
@ramses0928 Ekim25 Kasım
@espressoc31 Ekim25 Kasım
@Lioo29 Ekim26 Kasım
@seklla30 Ekim26 Kasım
@alyanil1 Kasım26 Kasım
@kngl99930 Ekim27 Kasım
@zelllos19 Ekim18 Kasım
@zeyyy12320 Ekim20 Kasım
@incim117 Eylül19 Ekim
@papatya55711 Ekim29 Ekim
@Sevdagunesim2 Kasım30 Kasım
@tilyam24 Ekim18 Kasım
@derindenizmavisi3 Kasım3 Aralık
@Caglisko1 Kasım4 Aralık
@gkogkogko31 Ekim5 aralık
@slaslasla7 Kasım7 Aralık

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
Merhaba 🩷
Son adet tarihi 12 Ekim
Beklenen 13 Kasım
Övulasyon 28 Ekim

Hanımlar spor yapıyor musunuz? Ben haftada iki üç gün videolarla pilates yapıyorum evde imkan buldukça da yürüyorum ama şuan gebelik ihtimali olduğu için pilatesi bırakmak istiyorum ağır olabilir belki hareketler
ben fitness çalışıyorum canım eylül sonu ara verip 1 ay kadar pilates yaptım ama haftaya tekrar fitness a döneceğim. araştırdığm kadarıyla belli bir geçmişiniz varsa yapabilirsiniz gebelikte de diyorlar hele ki pilates hamilelikte en önerilen sporlardan biri ama tabii ona göre hareketler seçip uzman eşliğinde devam etmek en iyisi. gebelikte yapılabildiği kadar spor yapılması çok daha iyi olur 🥰

Hanımlar spor yapıyor musunuz? Ben haftada iki üç gün videolarla pilates yapıyorum evde imkan buldukça da yürüyorum ama şuan gebelik ihtimali olduğu için pilatesi bırakmak istiyorum ağır olabilir belki hareketler

ben fitness çalışıyorum canım eylül sonu ara verip 1 ay kadar pilates yaptım ama haftaya tekrar fitness a döneceğim. araştırdığm kadarıyla belli bir geçmişiniz varsa yapabilirsiniz gebelikte de diyorlar hele ki pilates hamilelikte en önerilen sporlardan biri ama tabii ona göre hareketler seçip uzman eşliğinde devam etmek en iyisi. gebelikte yapılabildiği kadar spor yapılması çok daha iyi olur 🥰
Aynen canım eğer hali hazırda spor varsa hayatinda eğer riskli bir şey yoksa devam edebiliyorsun

Kızlar adet gününü nasıl ayarlıyoruz ya şimdi ben 17 ekimde regl oldum 2-3 kasım yumurtlama gördüm 4 kasımda çatlama gördüm ne zaman regl günüm olacak
Yumurtlama dan 14 gün sonra regl günün oluyor cnm öyle diyorlar ama tabiki kişinin düzenine göre değişir

X