EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

aynı durum bende de var. 27 ağustos gecesi beraberlik olmuştu. 29 ağustos aksamı yumurta akı gibi aktı aktı her wc de, Sonra aşağı yukarı bir haftadır kupkuruyum. çok nadiren son günlerde az az akıntım oldu o da süt kesiği gibi. ama benim kasık ağrılarım başladı muhtemelen adet olacam yarın bigün. Erken-geç tüm idrar testlerim de hep negatif. Az bi bulantım dizlerimde sızlama ve kasık bel agrım var adet gibi ama...
Kızlar benim bata 12 gün var yumurtlama daha yeni oldu bitti fakat benim akıntılarım olurdu yumurtlama dönemini değerlendirdikten sonra bu akıntılar kesildi resmen kupkuruyum gibi, sizce neden?

hatta 30 ağustos ve 2 eylülde gündüz de geri çekilme ile birliktelik oldu, gebe miyim bilmiyorum adetimi bekl(em)iyorum :)

aynı durum bende de var. 27 ağustos gecesi beraberlik olmuştu. 29 ağustos aksamı yumurta akı gibi aktı aktı her wc de, Sonra aşağı yukarı bir haftadır kupkuruyum. çok nadiren son günlerde az az akıntım oldu o da süt kesiği gibi. ama benim kasık ağrılarım başladı muhtemelen adet olacam yarın bigün. Erken-geç tüm idrar testlerim de hep negatif. Az bi bulantım dizlerimde sızlama ve kasık bel agrım var adet gibi ama...
Bende de göğüslerde sızlama, kasık ağrısı, uyku, gece ateş basması ne ararsan var ama akıntı yok değişik oldu bu ay çözemedim hiç ya psikolojik olacak belirtiler de değil bunlar yani dün gece ateş basmasından uyuyamadım 1 saat..

HEr sabah ateşimi ölçüyorum şu an elimden gelen sadece bu. iki gündür 36.5 eğer düşerse muhtemelen adet gelir öbür güne

Bende de göğüslerde sızlama, kasık ağrısı, uyku, gece ateş basması ne ararsan var ama akıntı yok değişik oldu bu ay çözemedim hiç ya psikolojik olacak belirtiler de değil bunlar yani dün gece ateş basmasından uyuyamadım 1 saat..
Sanırım ağır bir yumurtlama dönemi yaşıyorum ne diyeyim..

HEr sabah ateşimi ölçüyorum şu an elimden gelen sadece bu. iki gündür 36.5 eğer düşerse muhtemelen adet gelir öbür güne
Benim ateşim dudaklarımdan ayaklarımdan çıkıyor resmen canım kıyafetimden bile vücudumun sıcaklığını hissediyorum düşün.

Benim 3 4 gün önce sadece uçları biraz ağrıdı ne büyüme ne sızlama bişey yok gögüslerde. Sıcak basması da yok. Ya herkes farklı gebelik belirtisi verebiliyor ama burayı da okuyup onay almadan duramıyor :KK70:

Benim 3 4 gün önce sadece uçları biraz ağrıdı ne büyüme ne sızlama bişey yok gögüslerde. Sıcak basması da yok. Ya herkes farklı gebelik belirtisi verebiliyor ama burayı da okuyup onay almadan duramıyor :KK70:
Benim 12 gün var daha gebelik belirtisi yaşamam imkansız bir şey ama bu belirtiler de yumurtlama için fazla gibi geliyor bana. Göğüslerim resmen durduğu yerden dokunmama gerek bile kalmadan sızım sızım sızlıyor yahu çok sinirlerim bozuldu 🤣

Kimyasal hayal kırıklığı oluyor insanda canım umarım bir daha hiç yaşamazsın ama demek ki hamile kalabiliyorsun sorun yok onu bilmek de güzel. 🙏
Yaa eş insanın yanında olmayınca çok zor Allah ayırmasın hiç, artık yanındaysa bebiş de çok bekletmeden gelir zaten hatta belki de çoktan geldiiii,😍😍😍
Ayyy ağzından bal damlıyor kuzum inşallah gelmistiiirr evet valla artık yanimda çok şükür sende istiyor musun bebiş

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL❌
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL🤰
@Lavinya582 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
@Gerginbiri353 EYLÜL❌
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Elif_edanur_61_614 EYLÜL❌
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL❌
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL❌
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL
@kevsersoylu6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
@Demgey37 EYLÜL
@Sumela5737 EYLÜL
@kubrahanm8 EYLÜL
@LeucotheaThemis8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@kahveseverkedi918 EYLÜL
pozitifbiri pozitifbiri 9 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
Mervenur277 Mervenur277 9 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL❌
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
@abogado viajero10 EYLÜL
@Masalimtamamlan10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Arasdefne11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Feyzacim12 EYLÜL
@eliffdgn12 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
@Minicikfzt13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
fnd_50 fnd_50 13 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL
@marythebaby16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@Safiye1917 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
Bearhug Bearhug 17 EYLÜL
@Mayis ayi gelini17 EYLÜL
H himnsl 18 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
Devakus Devakus 23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@merrytprk23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@mevzuat25 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
@melek07627 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Gecekusum99928 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
@sevdaluk191130 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL
Benide ekler misiniz 22 Eylül Bat 🌸

Ayyy ağzından bal damlıyor kuzum inşallah gelmistiiirr evet valla artık yanimda çok şükür sende istiyor musun bebiş
Evet kuzum inşallah hayırlısı ile Allah nasip ederse istiyoruz 😍🙏💙
Biz aslında 2018den beri istiyoruz. 2018de denedik bir süre olmadı doktora falan da gittim ben bakıldı her şeye sorun yok tam bir sene olsun eşine de bakalım dediler ama sonra diş tedavim çıktı, ondan sonra başka bir rahatsızlık geçirdim hamile kalmam yasaktı ilaç kullandığım için sonra pandemi başladı falan derken erteleye erteleye bu zamana geldik. 🥲🥲🥲
Geçen aydan beri yeniden başladı çalışmalar işte bakalım ne zaman teşrif edecek bebiko. Ocağa kadar gelmezse kendileri bu sefer eşimle beraber gideriz heralde doktora ona da bir bakılsın diye. Kısmet artık inşallah ikimiz de çok beklemeyiz 🙈🙈🙈

Evet kuzum inşallah hayırlısı ile Allah nasip ederse istiyoruz 😍🙏💙
Biz aslında 2018den beri istiyoruz. 2018de denedik bir süre olmadı doktora falan da gittim ben bakıldı her şeye sorun yok tam bir sene olsun eşine de bakalım dediler ama sonra diş tedavim çıktı, ondan sonra başka bir rahatsızlık geçirdim hamile kalmam yasaktı ilaç kullandığım için sonra pandemi başladı falan derken erteleye erteleye bu zamana geldik. 🥲🥲🥲
Geçen aydan beri yeniden başladı çalışmalar işte bakalım ne zaman teşrif edecek bebiko. Ocağa kadar gelmezse kendileri bu sefer eşimle beraber gideriz heralde doktora ona da bir bakılsın diye. Kısmet artık inşallah ikimiz de çok beklemeyiz 🙈🙈🙈
İnsallah kuzum sağlıkla karnına erken zamanda yerleşir inşallah bebiş benim eşim üç sene önce varikosel ameliyatı olmuştu hatta daha fazla sanırsam biz dedik kimyasal ondan mı acaba oda muayene oldu doktor bir sıkıntı yok çocuğunuz olur demiş valla bayadir düzenli bir şekilde de ilişkiye giremiyoruz zaten olmaması normal diyorum şimdi var gibi hissediyorum ama hayırlısı inşallah rabbim tez zamanda size de sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🌹

Valla buralarda görmediğim gebelik belirtilerinden birini de yazmak isterim benziniz sarariyor herkeste olmuyo ama bide ben ilk gebeligimde adete kadar hiç gebelik belirtisi yaşamadım adet geçtikten sonra başladı ama şu an bayadir göğüs sancisiyla adet gecikmesini bekliyorum 💎

X