Ay bn inofolic ictgm ay kaldım gebe hadi şifa olsun inşallahBende inofolic combi ve ovulasyon testi kullanıyorum buay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bn inofolic ictgm ay kaldım gebe hadi şifa olsun inşallahBende inofolic combi ve ovulasyon testi kullanıyorum buay
Kızlar benim bata 12 gün var yumurtlama daha yeni oldu bitti fakat benim akıntılarım olurdu yumurtlama dönemini değerlendirdikten sonra bu akıntılar kesildi resmen kupkuruyum gibi, sizce neden?
Bende de göğüslerde sızlama, kasık ağrısı, uyku, gece ateş basması ne ararsan var ama akıntı yok değişik oldu bu ay çözemedim hiç ya psikolojik olacak belirtiler de değil bunlar yani dün gece ateş basmasından uyuyamadım 1 saat..aynı durum bende de var. 27 ağustos gecesi beraberlik olmuştu. 29 ağustos aksamı yumurta akı gibi aktı aktı her wc de, Sonra aşağı yukarı bir haftadır kupkuruyum. çok nadiren son günlerde az az akıntım oldu o da süt kesiği gibi. ama benim kasık ağrılarım başladı muhtemelen adet olacam yarın bigün. Erken-geç tüm idrar testlerim de hep negatif. Az bi bulantım dizlerimde sızlama ve kasık bel agrım var adet gibi ama...
Bekleme canım bekleme, gelmesin o kırmızılar :)hatta 30 ağustos ve 2 eylülde gündüz de geri çekilme ile birliktelik oldu, gebe miyim bilmiyorum adetimi bekl(em)iyorum :)
Evet ilk çocuk olucakİlk çocuk galiba bu kadar heyecen varsa
Sanırım ağır bir yumurtlama dönemi yaşıyorum ne diyeyim..Bende de göğüslerde sızlama, kasık ağrısı, uyku, gece ateş basması ne ararsan var ama akıntı yok değişik oldu bu ay çözemedim hiç ya psikolojik olacak belirtiler de değil bunlar yani dün gece ateş basmasından uyuyamadım 1 saat..
Benim ateşim dudaklarımdan ayaklarımdan çıkıyor resmen canım kıyafetimden bile vücudumun sıcaklığını hissediyorum düşün.HEr sabah ateşimi ölçüyorum şu an elimden gelen sadece bu. iki gündür 36.5 eğer düşerse muhtemelen adet gelir öbür güne
Benim 12 gün var daha gebelik belirtisi yaşamam imkansız bir şey ama bu belirtiler de yumurtlama için fazla gibi geliyor bana. Göğüslerim resmen durduğu yerden dokunmama gerek bile kalmadan sızım sızım sızlıyor yahu çok sinirlerim bozulduBenim 3 4 gün önce sadece uçları biraz ağrıdı ne büyüme ne sızlama bişey yok gögüslerde. Sıcak basması da yok. Ya herkes farklı gebelik belirtisi verebiliyor ama burayı da okuyup onay almadan duramıyor
Ayyy ağzından bal damlıyor kuzum inşallah gelmistiiirr evet valla artık yanimda çok şükür sende istiyor musun bebişKimyasal hayal kırıklığı oluyor insanda canım umarım bir daha hiç yaşamazsın ama demek ki hamile kalabiliyorsun sorun yok onu bilmek de güzel.
Yaa eş insanın yanında olmayınca çok zor Allah ayırmasın hiç, artık yanındaysa bebiş de çok bekletmeden gelir zaten hatta belki de çoktan geldiiii,
Benide ekler misiniz 22 Eylül BatEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Erken cekmisim onu o yuzden o sekilde gozukuyor kipkirmizi aslindaBence değil henüz.
Ben de öyle düşünüyorum çünkü bir yerde gerçekçi olmak lazım yani ağır bir yumurtlama dönemi geçirdiğim ortada o yüzden çok da üstüne düşmemeye çalışıyorumYumurtlama bazen birebir hamilelik gibi oluyor kuzum bilgin olsun
Evet kuzum inşallah hayırlısı ile Allah nasip ederse istiyoruzAyyy ağzından bal damlıyor kuzum inşallah gelmistiiirr evet valla artık yanimda çok şükür sende istiyor musun bebiş
İnofolic kombi nedir canımAy bn inofolic ictgm ay kaldım gebe hadi şifa olsun inşallah
İnsallah kuzum sağlıkla karnına erken zamanda yerleşir inşallah bebiş benim eşim üç sene önce varikosel ameliyatı olmuştu hatta daha fazla sanırsam biz dedik kimyasal ondan mı acaba oda muayene oldu doktor bir sıkıntı yok çocuğunuz olur demiş valla bayadir düzenli bir şekilde de ilişkiye giremiyoruz zaten olmaması normal diyorum şimdi var gibi hissediyorum ama hayırlısı inşallah rabbim tez zamanda size de sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahEvet kuzum inşallah hayırlısı ile Allah nasip ederse istiyoruz
Biz aslında 2018den beri istiyoruz. 2018de denedik bir süre olmadı doktora falan da gittim ben bakıldı her şeye sorun yok tam bir sene olsun eşine de bakalım dediler ama sonra diş tedavim çıktı, ondan sonra başka bir rahatsızlık geçirdim hamile kalmam yasaktı ilaç kullandığım için sonra pandemi başladı falan derken erteleye erteleye bu zamana geldik.
Geçen aydan beri yeniden başladı çalışmalar işte bakalım ne zaman teşrif edecek bebiko. Ocağa kadar gelmezse kendileri bu sefer eşimle beraber gideriz heralde doktora ona da bir bakılsın diye. Kısmet artık inşallah ikimiz de çok beklemeyiz