EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Eşimden erken gebelik testi getirmesini istedim kaset test almış dahabic gün olmasına rağmen yaptım negatif adetin gecmesini bekliyorum bir testim kaldı elimde

Dur bakalım ya hemen kırmızıları bekleme onlar gelmedikçe ümit var bazen adet bir iki gün geçtiği halde kaset testler göstermiyor geç döllenme falan olursa inşallah gelmez adet güzel haberi alırsın canım
Ne zamandır istiyorsunuz bebiş?

Amin inşallah canım Ekim'de bir sene olacak bir gebeliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı ondan sonra yaklaşık 8 aydır deniyoruz ama bu sekiz ayın 5 ayı eşim yoktu

O zaman 3ay demek ki canım o ve asla uzun bir zaman değil
Aynen canım ve oda sadece hafta sonlari ama ben sanki bu sefer var diyorum göğüslerim çok sızlıyor çünkü ben bu sefer de fazla takmamistim kafaya diğer adet tarihlerimde psikolojik olarak kusmustum da bu sefer fazla düşünmemeye baktım sonra da regl gibi sancım ve göğüs ağrısı olunca acaba mi dedim

İlk çocuk galiba bu kadar heyecen varsa

HAyır madem gebelik yok, peki bu kasık ağrısı ve mide bulantısı neden oluyor ki adete yakın dimi ama

Vücudumu takip etmeyi öğrendim canım yumurta akı kıvamı geldiğinde anlıyorum yumurtlamanın olduğunu ya da olacağını. O akıntı gelince akıntıyı en son gördüğüm günün üzerine 14 gün ekliyorum regl olacağım zamanı öyle biliyorum

Canım bende de pcos var hormonlarda bir sorun yok fakat ultrasonda görünüyor. Yumurtlama dönemimi kasık ağrılarım ve akıntılarımdan anlıyorum. :)

Anlamıyorum ki benim vücudum mu dengesiz nasıl her ay aynı tepkiyi veriyor sizin vücudunuz ben de bir ay yumurta akı kıvamında akıntı oluyor iki ay olmuyor bir ay kasık ağrısı oluyor diğer ay olmuyor cevap için teşekkür ederim bu arada :)

Amin inşallah canım Ekim'de bir sene olacak bir gebeliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı ondan sonra yaklaşık 8 aydır deniyoruz ama bu sekiz ayın 5 ayı eşim yoktu
Kimyasal hayal kırıklığı oluyor insanda canım umarım bir daha hiç yaşamazsın ama demek ki hamile kalabiliyorsun sorun yok onu bilmek de güzel.
Yaa eş insanın yanında olmayınca çok zor Allah ayırmasın hiç, artık yanındaysa bebiş de çok bekletmeden gelir zaten hatta belki de çoktan geldiiii,

Kızlar benim bata 12 gün var yumurtlama daha yeni oldu bitti fakat benim akıntılarım olurdu yumurtlama dönemini değerlendirdikten sonra bu akıntılar kesildi resmen kupkuruyum gibi, sizce neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…