- 18 Haziran 2022
- 4.151
- 5.857
Öyle bir psikoloji ki bu normalde agridiginda farkında bile olmayacagin şeyler gebelik şüphesi den sonra dikkatini çekiyor ay şu oldu bu oldu diye rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin olmayanı da hakkımızda hayırlı kılsın inşallah10 Eylül canım ama birkaç aydır düzensizlik var gecikebilir de bilmiyorum
benim öyle bi ağrım olmadı önceki gebeliğimde hiç göğüs ağrısı hissetmedim belirtim de yoktu. hatta gittiğim ilk doktor anlamadı gebelik olduğunu miyom dedi sonra kendi doktoruma gittim keseyi gördü hemen ama kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi de bekliyorum bakalım..Benim tek şüphem göğüs uçları yumurtlamadan sonra başladı ağrımaya hala da öyle bide ara ara anı kalktığımda ve hapsurdugumda batma oluyo
Aynen öyle eşimde kızıyor çok düşünüyorum test yapıyorum diye hiç anlamıyorlar biziValla seni o kadar iyi anlıyorum bu gebelik psikolojiden olsa kendimi günde yüz kere gebe etmiştim
eveet hakkımızda hayırlısı olsun ama en kısa zamanda olsun noluurAnladim kuzum hayırlısı olsun inşallah vardır gebelik
Öyle bir psikoloji ki bu normalde agridiginda farkında bile olmayacagin şeyler gebelik şüphesi den sonra dikkatini çekiyor ay şu oldu bu oldu diye rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin olmayanı da hakkımızda hayırlı kılsın inşallah
Hemde hiç aaah ahhhAynen öyle eşimde kızıyor çok düşünüyorum test yapıyorum diye hiç anlamıyorlar bizi
Çok amin kuzueveet hakkımızda hayırlısı olsun ama en kısa zamanda olsun noluur
Benim ilk gebeligimde de adet gecikmesinden sonra oldu eltim işte sürekli diyordu göğüsler kesin belirti falan ben diyorum yok bir şey aman bir baktım adetim gecikti beş gün sonra test yaptiydim silik ciktiydi ama bir hafta sonra kanama oldu kırmızı hastaneye gittim kimyasal dedi doktor ikinci gebelik içinde ugrasiyoz daha iştebenim öyle bi ağrım olmadı önceki gebeliğimde hiç göğüs ağrısı hissetmedim belirtim de yoktu. hatta gittiğim ilk doktor anlamadı gebelik olduğunu miyom dedi sonra kendi doktoruma gittim keseyi gördü hemen ama kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi de bekliyorum bakalım..
Ay insanı en çok yoran da bu ben de psikolojik mi bilmiyorum hep düzenlidir benim 28 günde bir olurum üç aydır baya duzensizlestivalla benim dizlerim de sızlamaya başladı, hafif kasık agrısı ve biraz gaz, geliyor galiba gelmekte olanKafasına göre takılıyor bir ay 25 te bir bir ay 28 de bir ... Adam gibi yerinde durmuyor ki takip edeyim
Benim de kasık ağrım var kaç gündür geçmiyor neye yorsam karar veremiyorum ve beklemekte zorlanıyorum
Aa ne kadar hızlı tekrar karar dönüşte, o,el değilse nasıl oldu bu kadar hızlı dönüş? Anlasamamaysa sıkıntılı olur süreçlerde.Kızlar biz eşimle Mart'ta bosandik iki ay önce tekrar evlendik .2. Evliliğe 2. Çocuk olsun diye niyetlendik ama yaşlandık sanırım olmuyor artik
Valla bende uzun süredir öyleyim bata 3 gün var ve daha 15 gün varken başladım bu zamana kadar durabildigime seviniyorum aa diyorum çoğunu geride bırakmışız yumurtlama desen üç gün diyorlar en fazla regl başlangıcı desen henüz çok erken gebelik dedik aa bi bakıyorsun oda pufff sonumuz hayrolaBenim de öyle... Normalde adet öncesi bir hafta on gün önceden başlar zaten ağrımaya ama bu sefer tek taraflı sadece sol kasığım ağrıyor ve ağrısı da değişik batma gibi ya da orada doluluk var da patlayacak gibi.
Bir de çok fena belim ağrıyor.
Daha bata çok var hamileliğe yormayayım diyorum ama yapamıyorummevsim değişimi dönemi muhtemelen onun etkileri bedenim her sonbahar şaşırır zaten benim bebek düşünmesem fark bile etmezdim eminim ama şimdi her şeyi ona yoruyorum huff
Regl bitti mi ilişkiye basla 3-2-3-2 diye say ilişkiye gir hem kaçırmamis olursun hem de kafan rahat eder ama regl ilk gun say 21 gün sonra mutlaka o gün ilişkiye gir pcoslar için tavsiye edilir canım. Ben öyle yapıyorum hem sperm kalitesi için hem denk gelir yaniKızlar yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz ben de pcos var ama 3 4 gün gecikiyor maks regl günü, ovulasyon testi de pcos dan dolayı ya hep silik ya hep çift çıkıyor hiç emin olamıyorum hatta acaba yumurtlamıyor muyum diye düşünmeye başladım
Geçmişte kalmış sorun, güncelini bilmiyorum, 24 üydü, dün oldum. 5 inde.Yumurtlamayı 25 Ağustos olan var mı varsa ne zaman gebelik testi yapmayı düşünüyorsunuz ben zor sabrediyorum şuan
Arka arkaya olmuşuz senle, (bir gün sonrası p tesi de ben).Kızlar 5 gün gecikme ile çok şükür kist vs olmadan adet oldum bat 2 Ekim hayırlısı neys eo olsun adet bugün başladı doktor adetin2 ,3 ,4 günlerinde yani bu 3 gün içinde aç karna hormon testi vereceksin dedi bende yarın gidecem kan vermeye ona göre de yol cizcez yanibbir düzen kurcak bakalım hayırlısı neyse o olsun
Hayırlısı canım vakti varmış demekkiGeçmişte kalmış sorun, güncelini bilmiyorum, 24 üydü, dün oldum. 5 inde.
bel ağrısı bende de var ama o birkaç aydır yaşadığım bir problem o konuda bağlantı kuramıyorum maalesefBenim de öyle... Normalde adet öncesi bir hafta on gün önceden başlar zaten ağrımaya ama bu sefer tek taraflı sadece sol kasığım ağrıyor ve ağrısı da değişik batma gibi ya da orada doluluk var da patlayacak gibi.
Bir de çok fena belim ağrıyor.
Daha bata çok var hamileliğe yormayayım diyorum ama yapamıyorummevsim değişimi dönemi muhtemelen onun etkileri bedenim her sonbahar şaşırır zaten benim bebek düşünmesem fark bile etmezdim eminim ama şimdi her şeyi ona yoruyorum huff
Belirtilerimiz benzerdi di mi?Hayırlısı canım vakti varmış demekki