EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Belirtilerimiz benzerdi di mi?
Yumurtlamada ağrılı geçmişi, sonrasında nasıldı senin?
Yumurtlamada 3 gün göğüs ucu ağrıdi 3 gün son bel.sirt ağrısı yaşadım ama çok fazla uzaninca bile batıyordu sanki birşey sonra geçti onlar bir gün kustum fenalastim uyudum hemen. Erken uyuyup erken kalkıyorum gece yüz kere idrara gidiyorum bu iki gündür göğüslerim çok ağrıyor ve doluluk var etraftaki kahve rengi iyice belirginlendi ve koyulasti etrafı bu benim dikkatimi çekti. 2 gün önce silik çizgi gördüm yarın test yapicam tekrar.

Benimde yumurtlama takvimde 26 idi ama ağrıma göre sanırım 3 4 gün erken oldu yumurtlama göğüs uclarim o zamandan beri hiç geçmedi çok fena yumurtlamadir dedim bekledim geçmedi kahverengilik belirginleşmedi ama yeşil damarlar belirginlesti erken uyuyup erken uyanma durumu bende de var ve batma oluyordu 9 u batı dua edin vardır inşallah bugün test yaptım negatif

Bu yumurtlama haftasi mıydı bata yakın mı?

Ha bide birisi su gebelik akıntısı olayını çok açık bir şekilde anlatabilir mii??

İnşallah vardır canım ben bu ay iki kere yumurtladim doktor iki yumurtan var demişti 16 mmlik 4 gün sonra çatlar dedi inşallah tutunuyordur sımsıkı benim bat 7-8 Eylül

İnşallah vardır canım ben bu ay iki kere yumurtladim doktor iki yumurtan var demişti 16 mmlik 4 gün sonra çatlar dedi inşallah tutunuyordur sımsıkı benim bat 7-8 Eylül
İnşallah canım sağol dualarım seninle kuzu inşallah doğuma kadar birakmamasina tutunuyordur haberdar edersin bizi ona göre

Çokda benzer değilmişiz:)

Hayırlı olsun çok mutlu oldum
Inş sağ salim kucağına alırsın miniğini

Akıntı, kasık batması, idrarda koyuluk, uyku hali oldu mu?

Çokda benzer değilmişiz:)

Hayırlı olsun çok mutlu oldum
Inş sağ salim kucağına alırsın miniğini

Akıntı, kasık batması, idrarda koyuluk, uyku hali oldu mu?
Ağrım yok sadece dün hapsurunca bir an ağrı oldu sonra damar seyirmesi gibi oluyor. İnşallah vardır pek de ümitli değilim açıkçası. Net çift çizgi görmeden rahat edemicem

Ağrım yok sadece dün hapsurunca bir an ağrı oldu sonra damar seyirmesi gibi oluyor. İnşallah vardır pek de ümitli değilim açıkçası. Net çift çizgi görmeden rahat edemicem
Ay o hapsurunca olan batmayi başlarda sormuştum bir kişi dışında kimse cevap vermediydi bende hapsurunca kasığımda batma oluyo

Ben de bu ay erken yumurtlama gördüm normalde bat 13 ama yumurtlamaya göre 10u olmalı. Göğüs uçlarımla birlikte göğüslerim ağrıyor ve çok şişti ama her zamanki ağrısı ne yazık ki. Yeşil damarlar ve pembe bölge bende belirginleşti. Erken uyuma bende hep varbatma da hep var yani PMS belirtisi her ay o kadar yoğun şekilde yaşayan biriyim ki hamile olduğumu sanmaya çok müsait bı durum inşallah erken olduğu için çıkmamıştır testte daha var bata canım

Göğüs ucu adet öncesi bende de olurdu ama iki üç gün öncesinde başlardı yumurtlama zamanı asla hiç ağrım falan yoktu ilk defa yaşadım o ağrıyı dedim kesin adetim çok çok erken geldi sürekli lavaboda kontrol ediyordum akıntı da çoktu ondan iki üç gün sonrasında başladı bu zamana kadar aynı işte bir de göğsümu sıkmak gibi bir eylemim oldu şeffaf sıvı gelirdi bir damla önceden ama bu sefer bildiğin süt gibi beyaz geldi bekliyoruz bakalım

Inş onuda görürsün
Akıntı, uyku hali vs de yok mu?

Amin valla günler geçmek bilmiyor sen azaltmışsın günleri valla üç gün kalsa kesin erken gebelik testi yapardım ben dayanamayıp sen yaptın mı test canım?

Ben de yumurta gelişimi destekleyici takviyeler kullanıyorum dört aydır canım ama yumurta büyürkenki ağrı yumurtlama dönemi oluyor ve genelde tek taraflı oluyor, sonrası klasik regl ağrısına dönüyor, o çift taraflı daha değişik bir ağrı...
Ama insan bebek düşünmeye başlayınca her şey çorba oluyor zaten. Ne ne zaman oluyor nasıl belirti veriyor anlamıyorum artık her şey olabilir saat gibi asla şaşmayan reglim ve yumurtlama döngüm korunmayı bırakır bırakmaz anında şaştı. Erken yumurtlayıp geç regl oldum tuhaf tuhaf işler
Bari düzenim bozulmasa neyin ne olduğunu hemen anlasam olmadıysa öbür aya geçsem diyorum beklemek çok zor

Eşimden erken gebelik testi getirmesini istedim kaset test almış dahabic gün olmasına rağmen yaptım negatif adetin gecmesini bekliyorum bir testim kaldı elimde

Hadi inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…