EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Hepimiz aynı durumdayız şu yumurtlama sonrası dönem asla geçmek bilmiyor keşke hemen bat gününe ışınlansak ya da aklımızdan bu düşünceleri biri siliverse
Keşke vallahi çok haklısın başka bir şey düşüneyim diyo insan ama olmuyor aklı hep orada

Kızçeler bakın bi bu hcg testini yaptım ama ben yumurtlama bekliyorum normalde hsg çektirmiştim.ondan5 gün sonra öylesine bir değerlendirdik ozaman Ovulasyon testim yoktu ne olur ne olmaz diye ben hep adet sonrası bir açılış yaparım bazen hemen sonrasında yumurta oluşuyor bazen adet çok yakını… dün bugün hafif kahverengi leke oluştu bende azıcık azıcık bu nedenle ne olur ne olmaz diye test yapmak istedim öylesine koydum ama çizgi var gibi görünce hemen sizede attım..sizce ?

Eklentiler

• 91A98503-B250-41A1-9E14-8AD82A794241.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 79
  • B3923DEB-C896-47F0-8E54-B481B3E3355B.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 72
Sevm57 canım bana da çarpı atabilirsin bugün regl oldum. En azından tam gününde oluyorum da bekleme stresine girmiyorum diyip avutuyorum kendimi. Sanırım kafamı boşaltıp bebek konusunda biraz rahatlamam lazım. Ben elendimm umarım herkes güzel haber alır bu ay

Benimkine de bakarmışsınız

Eklentiler

• 4F50D3F7-1416-4D37-9477-3DE4A993CDDE.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 58
  • CD90DD46-B9FA-4C93-933A-FC9DAF14781C.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar merhaba :) öncelikle Allah isteyen herkesin dualarını kabul etsin
Doğru başlıkta mıyım emin değilim ama beni en doğru sizlerin yönlendireceğine inancım tam.
Yumurtlama günümün 21-22 ağustos olduğunu söyleyebilirim bir önceki regl’im 9 ağustostu tam 30 günde regl olurum Bu arada testle bakmadım planlayıcıya göre söyleyebiliyorum.
Bebek planım yok bu tarihlere de dikkat etmedim1 eylülde iç çamaşırımda kahverengi lekelenme farkettim şimdi de 4 eylüle kadar hala regl olmadım ve sabah akşam peçeteye böyle kahverengi akıntı geliyor. Test yaptım 2 kere negatif.
Hamilelik değilse bu ne olabilir endişe ettim açıkcası normal tarihime de 5 gün var şu an reglmin. Ara kanama gibi de değil. Ben de gebelik planlayacaktım artık bu durum sürpriz oldu ve doktora da gitmedim henüz sizce neden kaynaklı olabilir? Yardımlarınızı yorumlarınızı beklerim

Kızçeler Dün test yapmadım ama kasık ve karın ağrım vardı aşırı şekilde ne olur olmaz diye değerlendim ama uzun süre ilişki olmamıştı evde olmadığım için yaklaşık 10 gün sonra oldu yani. Bugün ovulasyon testi yaptım pik gibi. Bu günü de mi değerlendirsem yoksa yarını beklesem. Fotoda aynı gibi ama t çizgisi biraz daha açık c den. Sizce napayım bekleyeyim mi yoksa es geçmeyeyim mi ? 2 ay ovulasyon testi kullandım gün aşırıda demedim üst üste de denedim şimdi karar veremedim. Hatta bir ovulasyonda 2 gün üst üste pik yaptı

Ay hadi hayirlisi olsun bat ne zamandii ?
Bat bilmiyorum ki ben adet oldum biter bitmez tr de olduğum için doktorum hsg çekelim dedi hop onu çektirdik o günlerde testim yoktu ama hsg den 2 gün sonra şeffaf uzayan akıntı oldu onu bi değerlendirdik ama kesinlikle tutar diye düşünmüyorum ki ne yumurtlamalar denedik tutmadı.tüp bebeği bekliyorduk o güne kadar devam dedik.tabi bu arada Almanya’ya geldik geri işte Ovulasyon testslerim gelmişti test yapıyorum habire yumurtlama görmek için ama sanki yumurtlama oluyor gibi fakat gariptir diyorum ki bu kadar erken olmaz bende yumurta falan niye bu koyulaşmaya başladı derken test yaptım Buda böyle çıkınca emin olamadım burada attım.öğlen yine yaptım çok az daha belirgin çıktı tabi ben kafayı yiyorum yine buraya attım akşama yine yapıcam düşün çünkü burada kan testi olayı yok yapmıyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…