- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
Var mı yok mu bilmiyoruz ki daha 5.aydır deniyoruzSprem azligi sorununuz yoksa değerlendirin.
Bence cay kahvede icseniz de lavabo ihtiyacini giderin sonrasinda 2 saat almayin birde yumurtlama masaji yaparsaniz etkili olacaktir
Aslında 8 de kalkıp ilk idrarı yapiyorum. 10 a kadar da kahvaltı çay kahve tüketmiyirum.Bende 2 ay kullandım bu ay 3. Kez kullanıyorum testi. Geçen aylarda kahvaltıyı 12 1 gibi yapıyordum kahve su içiyordum derken 3 gibi bırakıp 17.30 da test yapıyordum. Bu ay sabah kalktım ilk idrarı yaptım. Kahvaltıyı hazırlayana kadar 1 saat geçti hiç sıvı almadan 2. İdrarla testi yaptım.
Pik denecek kadar koyuydu yumurtlamam yaklaştı zaten. Şimdi kararsızım dün ilişki oldu bugün değerlendirsem mi yoksa yarını mı beklesem karar veremiyorum
Canım benimde bu ay aşırı kasık batmam var aöa böyle yürüyemiyorum bacagıma vuruyo bi ara sağ aşırıydı bugün sol eğildiğimde falan beni cok zorluyo bide bugün afedersin beyaz sümüksü akıntı fark ettim yogun ama devamlıHiçbir reglde olmadığı kadar sancılı bir pms geçiriyorum eğer hamile değilsem7-8-9 u Bat olan kızlar sizlerde durum nasıl? Kasıklarım, belim ağrıyor kaskatı hatta vajinama doğru bile bi ağrı/baskı hissi var. Kokulu akıntı falan da yok mantardan şüphelenmeme sebep olcak. Ama ben bu ay daha önce yaşamadığım bir regl öncesi dönem yaşıyorum. İlk denememiz olduğu ve reglden sonraki 14. Gün ve sonrası bi kaç denememiz olduğu için de fazla umudum yok ama bu ağrılar normal gelmiyor. Sizde yaşayan var mı??
Gerekmiyor. 2 saat sıvı almamak yetiyor hangi saatte yaparsan yap 2 saat sıvı alma yeterAslında 8 de kalkıp ilk idrarı yapiyorum. 10 a kadar da kahvaltı çay kahve tüketmiyirum.
Bu iki idrar arasında birşey tüketmek mi gerekiyor illaki ?
Mesela ben 3 te bırakıyordum sıvı alımını ama testi yapana kdar ihtiyacım oldukça gidip yapıyordum. 17.30 da da testi mi yapıyordum.Aslında 8 de kalkıp ilk idrarı yapiyorum. 10 a kadar da kahvaltı çay kahve tüketmiyirum.
Bu iki idrar arasında birşey tüketmek mi gerekiyor illaki ?
Kac dakika sonra cikti bu ? Bana kuruma cizgisi gibi geldi amaBen duramadım akşam bidaha normal test yaptım flaşlı çektim ölücem heycandan kızlar adetime 2 yada 3 gün var hamilemiyim
10 dk da ben sabah gördüğüm gibi gölge görmüştüm buda 15 falan sanırım sabahkide 15 de daha az belirgindi bu daha belirgin olarak kaldıKac dakika sonra cikti bu ? Bana kuruma cizgisi gibi geldi ama
Amin canim hepimiz için inşaallahAmin inşallah en güzelini Rabbim bilir en güzelini Rabbim isterben çok yıprandım bir tane kimyasalım var geçen sene nisandan ozaman dan beri istiyorum. Ama Hayırlı kılsın Rabbim gönlümüzden geçeni
Hakkımızda hayırlısı olsun belki de sadece üşüttük her şey olabilir sonuçtaCanım benimde bu ay aşırı kasık batmam var aöa böyle yürüyemiyorum bacagıma vuruyo bi ara sağ aşırıydı bugün sol eğildiğimde falan beni cok zorluyo bide bugün afedersin beyaz sümüksü akıntı fark ettim yogun ama devamlı
Umarim bebisin seninledir yarin ilk idrarla yap bence10 dk da ben sabah gördüğüm gibi gölge görmüştüm buda 15 falan sanırım sabahkide 15 de daha az belirgindi bu daha belirgin olarak kaldı
Ay sabah attığımda da eşim göremedi baya bi var yok davası ettik bende duramadım bozuktu heralde yapimde aklımda kalmasın dedim bu sefer alt tarafı daha belirgin çıktı ama korkuyorum tabi silik oluncaHakkımızda hayırlısı olsun belki de sadece üşüttük her şey olabilir sonuçtabu Arada ben son attığında bir şey göremedim ama telefonun ışık ayarından da olabilir daha önce attığın çok net ama
İnşallah yarın hayırlı haber veririm umarımUmarim bebisin seninledir yarin ilk idrarla yap bence
Kızımda hamile olduğumu ovulasyon testiyle öğrenmiştim umarım srninde gebeliktendir.Kızlar adet tarihime 4 gün kaldı ama hala ovülasyon testim böyle sizce neden böyle oluyor ?
Ay sabah attığımda da eşim göremedi baya bi var yok davası ettik bende duramadım bozuktu heralde yapimde aklımda kalmasın dedim bu sefer alt tarafı daha belirgin çıktı ama korkuyorum tabi silik olunca
buarada umarım rabbim umudunu yeşertir inşallah umutlarımız boşa çıkmaz ❤Hakkımızda hayırlısı olsun belki de sadece üşüttük her şey olabilir sonuçtabu Arada ben son attığında bir şey göremedim ama telefonun ışık ayarından da olabilir daha önce attığın çok net ama
Daha günümüz var hakkımızda her şeyin hayırlısı oldunbuarada umarım rabbim umudunu yeşertir inşallah umutlarımız boşa çıkmaz ❤
Yok onu bilmiyordum bilsem denerdim ama artık Almanya ya geldik kaçırdım o fırsatı artık bekleyip göreceğiz bakalım.bu arada hava değişimi mi gebelik mi bilmiyorum ateş basması uçuk çıkarttım acaip halsizim bakalım ne zaman toparlanacağım kovid testi de yaptım temiz çok şükür ama yanıyorum sanki ateşim yok öyle ama sıcak basıyorAmin canim hepimiz için inşaallah
Mfk denedinmi?burda arkadaşlar çoğu denedi faydasini gördü çok şükür
Sıvı alımına dikkat etmişmiydinAy sabah attığımda da eşim göremedi baya bi var yok davası ettik bende duramadım bozuktu heralde yapimde aklımda kalmasın dedim bu sefer alt tarafı daha belirgin çıktı ama korkuyorum tabi silik olunca
Ay hiç etmedim yani aklıma gelmedi daha doğrusu fark ediyo muuSıvı alımına dikkat etmişmiydin
İnşaAllahKızımda hamile olduğumu ovulasyon testiyle öğrenmiştim umarım srninde gebeliktendir.