EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Bence cay kahvede icseniz de lavabo ihtiyacini giderin sonrasinda 2 saat almayin birde yumurtlama masaji yaparsaniz etkili olacaktir

Aslında 8 de kalkıp ilk idrarı yapiyorum. 10 a kadar da kahvaltı çay kahve tüketmiyirum.
Bu iki idrar arasında birşey tüketmek mi gerekiyor illaki ?

Ben duramadım akşam bidaha normal test yaptım flaşlı çektim ölücem heycandan kızlar adetime 2 yada 3 gün var hamilemiyim

Eklentiler

• 87277C64-ED0B-443C-84F9-0650BA675B14.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 89
Canım benimde bu ay aşırı kasık batmam var aöa böyle yürüyemiyorum bacagıma vuruyo bi ara sağ aşırıydı bugün sol eğildiğimde falan beni cok zorluyo bide bugün afedersin beyaz sümüksü akıntı fark ettim yogun ama devamlı

Amin inşallah en güzelini Rabbim bilir en güzelini Rabbim ister ben çok yıprandım bir tane kimyasalım var geçen sene nisandan ozaman dan beri istiyorum. Ama Hayırlı kılsın Rabbim gönlümüzden geçeni
Amin canim hepimiz için inşaallah
Mfk denedinmi?burda arkadaşlar çoğu denedi faydasini gördü çok şükür

Hakkımızda hayırlısı olsun belki de sadece üşüttük her şey olabilir sonuçta bu Arada ben son attığında bir şey göremedim ama telefonun ışık ayarından da olabilir daha önce attığın çok net ama

Ay sabah attığımda da eşim göremedi baya bi var yok davası ettik bende duramadım bozuktu heralde yapimde aklımda kalmasın dedim bu sefer alt tarafı daha belirgin çıktı ama korkuyorum tabi silik olunca

Ay sabah attığımda da eşim göremedi baya bi var yok davası ettik bende duramadım bozuktu heralde yapimde aklımda kalmasın dedim bu sefer alt tarafı daha belirgin çıktı ama korkuyorum tabi silik olunca

buarada umarım rabbim umudunu yeşertir inşallah umutlarımız boşa çıkmaz ❤

Amin canim hepimiz için inşaallah
Mfk denedinmi?burda arkadaşlar çoğu denedi faydasini gördü çok şükür
Yok onu bilmiyordum bilsem denerdim ama artık Almanya ya geldik kaçırdım o fırsatı artık bekleyip göreceğiz bakalım.bu arada hava değişimi mi gebelik mi bilmiyorum ateş basması uçuk çıkarttım acaip halsizim bakalım ne zaman toparlanacağım kovid testi de yaptım temiz çok şükür ama yanıyorum sanki ateşim yok öyle ama sıcak basıyor

Sıvı alımına dikkat etmişmiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…