- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
İnşallah olur beee seninkine de baktım benim ikinci yaptığımdan bir tık daha belirgin seninkide hafi hayırlısı olsun diyelim sağlıkla olsun da gerisi güzelVar gibi duruyor hadi insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olur beee seninkine de baktım benim ikinci yaptığımdan bir tık daha belirgin seninkide hafi hayırlısı olsun diyelim sağlıkla olsun da gerisi güzelVar gibi duruyor hadi insallahh
Bence kullan. Ufak bi pıhtı bile bebek okulurken incecik damarları tıkayabiliyor. Ayrıca kan akışını rahatlattığı için tutunmayada faydası var 3 ay sonra bıraktırıyor çoğu doktor kan pıhtılaşması sorunu yoğun olanlar devam ediyor. Bana gebelik düşğnmeden 3 ay önce başla ecoprin 100 mg demişti benn kullanıyorum. Bi düşüğüm var tekrar riske atmayalım dedi. Ki pıhıtılaşmaya baktırdım çok ileri aşamada olmadığını kuklanmasak da olacağını söylemişti ben kendim tercih ettim.Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Saglik olsun canım benim kafamiza taktikca isi zorlastiriyoruz. Rahatlasak keyfini cikarsak olacak belki deSevm57 canım bana da çarpı atabilirsin bugün regl oldum. En azından tam gününde oluyorum da bekleme stresine girmiyorum diyip avutuyorum kendimi. Sanırım kafamı boşaltıp bebek konusunda biraz rahatlamam lazım. Ben elendimm umarım herkes güzel haber alır bu ay
Bende boyle bir sey var mi yok mu bilmiyoruz. Dr sadece onlem olsun diye tutunmayi kolaylastirsin diye soyledi. Dun ve bugun almaya basladim canim insallah fayda ederBence kullan. Ufak bi pıhtı bile bebek okulurken incecik damarları tıkayabiliyor. Ayrıca kan akışını rahatlattığı için tutunmayada faydası var 3 ay sonra bıraktırıyor çoğu doktor kan pıhtılaşması sorunu yoğun olanlar devam ediyor. Bana gebelik düşğnmeden 3 ay önce başla ecoprin 100 mg demişti benn kullanıyorum. Bi düşüğüm var tekrar riske atmayalım dedi. Ki pıhıtılaşmaya baktırdım çok ileri aşamada olmadığını kuklanmasak da olacağını söylemişti ben kendim tercih ettim.
Pıhtılaşma yoksa da zararı yok. Doktorun dediği gibi kan akışını artırıp tutunmayı kolaylaşyırsın diye öneriyolar. İnşallah her anını güzelce yaşa. Çok güzel bir duygu..Bende boyle bir sey var mi yok mu bilmiyoruz. Dr sadece onlem olsun diye tutunmayi kolaylastirsin diye soyledi. Dun ve bugun almaya basladim canim insallah fayda eder
Evet cok guzel ama bir o kadar da stresli allah sana da tattirsin tez vakitte en stressiz sekilde insallahh icinde 20 adet var. Devamli kullanmayi mi oneriyorlar? Bu haftaici insallah kesesini gormek icin dr a gidicez. O zaman da sorarim dr aPıhtılaşma yoksa da zararı yok. Doktorun dediği gibi kan akışını artırıp tutunmayı kolaylaşyırsın diye öneriyolar. İnşallah her anını güzelce yaşa. Çok güzel bir duygu..
Bende mesela suya limon sıkıp içerim herzaman kanı sulandırsın diye çünkü öenemli.eğer doktorun tavsiye etmişse kullan mutlakaHanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Aaa ciddi misiniz? Ben de son bir aydir falan saglikli oldugunu dusundugum icin iki bardak suya 20 damlaya yakin limon sikip iciyordum. O zaman simdilik bunu biraksam miBende mesela suya limon sıkıp içerim herzaman kanı sulandırsın diye çünkü öenemli.eğer doktorun tavsiye etmişse kullan mutlaka
Bence cay kahvede icseniz de lavabo ihtiyacini giderin sonrasinda 2 saat almayin birde yumurtlama masaji yaparsaniz etkili olacaktirKızlar yarın ovulasyon testine başlayacağım.
Daha önce net kırmızı yumurtlama göremedim hiç, 2 ay yapmıştım.
Acaba sivi alımına mi dikkat etmiyorum diye şüphe oluştu.
Sabah ilk idrara çıkıp, çayımı kahvemi içip, kahveden 2 saat sonra testi yapıyordum.
Çay kahve olayına hiç girmeden, sabah ilk idrardan 2 saat sonra mı direk test yapsam ?
Evet kuzum ağustosa çok umut baglamiştim, lekelenme de olunca kesin hamileyim dedim,adet olunca da baya 2-3gün depresyona girdimAdet mi oldun.kız bunun için bir üzülüp depresyona hirme sakın bak bana ben baya bayadır deniyorum olmuyor üstelik bazen regli bile göremediğim için ne zaman ne olacak onu da bilemiyorum o nedenle regli olmak bile güzel üzülme oda bir işaret olumlu ol herzaman geçen sefer olmadıysa bu sefer olur tamam mı üzülme sadece bedenin ve ruhun sana çooook lazım
Kızlar merhaba :) öncelikle Allah isteyen herkesin dualarını kabul etsin
Doğru başlıkta mıyım emin değilim ama beni en doğru sizlerin yönlendireceğine inancım tam.
Yumurtlama günümün 21-22 ağustos olduğunu söyleyebilirim bir önceki regl’im 9 ağustostu tam 30 günde regl olurum Bu arada testle bakmadım planlayıcıya göre söyleyebiliyorum.
Bebek planım yok bu tarihlere de dikkat etmedim1 eylülde iç çamaşırımda kahverengi lekelenme farkettim şimdi de 4 eylüle kadar hala regl olmadım ve sabah akşam peçeteye böyle kahverengi akıntı geliyor. Test yaptım 2 kere negatif.
Hamilelik değilse bu ne olabilir endişe ettim açıkcası normal tarihime de 5 gün var şu an reglmin. Ara kanama gibi de değil. Ben de gebelik planlayacaktım artık bu durum sürpriz oldu ve doktora da gitmedim henüz sizce neden kaynaklı olabilir? Yardımlarınızı yorumlarınızı beklerim
Bende 2 ay kullandım bu ay 3. Kez kullanıyorum testi. Geçen aylarda kahvaltıyı 12 1 gibi yapıyordum kahve su içiyordum derken 3 gibi bırakıp 17.30 da test yapıyordum. Bu ay sabah kalktım ilk idrarı yaptım. Kahvaltıyı hazırlayana kadar 1 saat geçti hiç sıvı almadan 2. İdrarla testi yaptım.Kızlar yarın ovulasyon testine başlayacağım.
Daha önce net kırmızı yumurtlama göremedim hiç, 2 ay yapmıştım.
Acaba sivi alımına mi dikkat etmiyorum diye şüphe oluştu.
Sabah ilk idrara çıkıp, çayımı kahvemi içip, kahveden 2 saat sonra testi yapıyordum.
Çay kahve olayına hiç girmeden, sabah ilk idrardan 2 saat sonra mı direk test yapsam ?
Amin inşallah en güzelini Rabbim bilir en güzelini Rabbim ister ben çok yıprandım bir tane kimyasalım var geçen sene nisandan ozaman dan beri istiyorum. Ama Hayırlı kılsın Rabbim gönlümüzden geçeniEvet kuzum ağustosa çok umut baglamiştim, lekelenme de olunca kesin hamileyim dedim,adet olunca da baya 2-3gün depresyona girdim
Çok şükür toparladim, yine umut dolu ay bizi bekler
Tabii ki adet olmak çok iyi bişey,her zaman şükrümü ederim
İnşaallah Rabbim hayirli bildiyi zamanda sevindiricek bizleri
Hassas yanaşman için teşekkür ederim
Sprem azligi sorununuz yoksa değerlendirin.Bende 2 ay kullandım bu ay 3. Kez kullanıyorum testi. Geçen aylarda kahvaltıyı 12 1 gibi yapıyordum kahve su içiyordum derken 3 gibi bırakıp 17.30 da test yapıyordum. Bu ay sabah kalktım ilk idrarı yaptım. Kahvaltıyı hazırlayana kadar 1 saat geçti hiç sıvı almadan 2. İdrarla testi yaptım.
Pik denecek kadar koyuydu yumurtlamam yaklaştı zaten. Şimdi kararsızım dün ilişki oldu bugün değerlendirsem mi yoksa yarını mı beklesem karar veremiyorum