EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Aynen canım denemekte fayda var Rabbim tez zamanda nasip etsin

Canım minimal kurabiyeler sürekli bozuk çıkıyor ben söyleyim bir gebenin günlüğüyse ödüllü bir marka ilk yani sen bilirsin ama bir gebenin günlüğü varken piyasada diğerleri yoktu bile.teste gelince bazı aylar yumurtlama olmaz yani her ay düzenli yumurtlamaya biliyoruz bazende bir ay içinde iki kez yumurtluyoruz.bazı kişiler adetin hemen ertesi günü yumurtlar kimisi adete son gün kala… bu durumlar hep yaşanır bence sen teste devam et ben çok ultrason da yumurta görüp kesin çatlar diyen doktor gördüm ama testte günü daha ileri attı çünkü test kendi sıvından yapılıyor ve gebe kaldılar bazen biraz daha az stres gerekli beklemek gerekli ben 3 ay yumurtlama görmedim normalde ayda 2 yumurtlarım test yanıldı mı hayır meğerse bende pcos başlamış Türkiye gelip hormon bakılınca çıktı olabiliyor yani teste devam et

Kızlar adete 4 gün var ben dayanamadım normal test yaptım ve sanki belli belirsiz bi çizgi görüp fotoyu koyulaştırdım ben mi uyduruyorum yoksa ikinci çizgi yok mu gercekten bakarmısınız

Eklentiler

• C238B820-D552-4171-8417-640D21589463.jpeg
    208 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar adete 4 gün var ben dayanamadım normal test yaptım ve sanki belli belirsiz bi çizgi görüp fotoyu koyulaştırdım ben mi uyduruyorum yoksa ikinci çizgi yok mu gercekten bakarmısınız
Sanki görünüyor gibi ama benimde 5. Gun öyleydi ama sonrasında çıkmadı bişi bugun adet günüm beklemedeyim inşallah tutmuştur Rabbım gönlüne göre versin

Sanki görünüyor gibi ama benimde 5. Gun öyleydi ama sonrasında çıkmadı bişi bugun adet günüm beklemedeyim inşallah tutmuştur Rabbım gönlüne göre versin
Ay inşallah tutmuştur bebişler ya teste bakmaktan gözlerim şaşı oldu bi saattir

Ben gördüm sanki yumurtlama günün ne zaman canim

Yumurtlamayı 25 Ağustos olan var mı varsa ne zaman gebelik testi yapmayı düşünüyorsunuz ben zor sabrediyorum şuan
Benim yumurtlama 26 ama çatlaması 28 canım senin hemen mi çatladı? Bence artık yapılabilir senin için hemen çatlama olduysa

Benim yumurtlama 26 ama çatlaması 28 canım senin hemen mi çatladı? Bence artık yapılabilir senin için hemen çatlama olduysa
Çatlama bilmiyorum takip etmedim canım bir tane ovu vardı şansıma pikti çok akıntım vardı o gün 1veya2 gün sürer benim

Çatlama bilmiyorum takip etmedim canım bir tane ovu vardı şansıma pikti çok akıntım vardı o gün 1veya2 gün sürer benim
Benimki de iki gün sürüyo genelde ya. Bilmiyorum ben ne zaman yaparım normalde eşim erkenden yapıyorum diye kızardı dün kendi dedi test ne zaman yapacaksın diye ben de erken dedimbu ay niyeyse benim elim hiç teste gitmiyo ama bence yapabilirsin ya yarın sabah

Benim eşimde diyor hadi yap artık bence var kızım diyor anne karnında kız kardeşim var ben anlamadım olayı noluyor bunlara korkuyorum yapmayi ya hayal kırıklığı oluyor sürekli. Yumurtlamadan sonra 11 gün bugün çatlama hadi 10 olsun

Yumurtlamayı 25 Ağustos olan var mı varsa ne zaman gebelik testi yapmayı düşünüyorsunuz ben zor sabrediyorum şuan
Uygulamada 26 görünüyordu o güne kadar boş geçtiği için fazla umudum yok ama o günden sonrasını bi ihtimal diyip değerlendirdik. Şimdi günler geçmiyoorrr

Ben de korkuyorum galiba ya içine doğmuştur inşallah onların bakalım bizim icimize doğunca tutmuyo ins onlarinki tutar çatlamadan 10 gün sonra bence çıkmalı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…