- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
Ay evet geçmiyor başka şeylerle uğraşmak istiyorum elim teste gidip geliyorUygulamada 26 görünüyordu o güne kadar boş geçtiği için fazla umudum yok ama o günden sonrasını bi ihtimal diyip değerlendirdik. Şimdi günler geçmiyoorrr
Yap yap ya azıcık şenlensin buralarAy evet geçmiyor başka şeylerle uğraşmak istiyorum elim teste gidip geliyor
24 yada 25 agustosdu değerlendirdik tabi o günleri hep ay inşallah vardır yaaaBen gördüm sanki yumurtlama günün ne zaman canim
Silik çizgiler sinirimi bozuyor kaç defa silik çıkıp umutlandim sonra kırmızılar geliyor ben net bir şekilde çift çizgi görmek istiyorum galiba artıkBen de korkuyorum galiba yaiçine doğmuştur inşallah onların bakalım bizim icimize doğunca tutmuyo ins onlarinki tutar çatlamadan 10 gün sonra bence çıkmalı yani
Yaptım bugüm canım ama negatif daha yumurtam çatlayalı 1 hafta oluyo idrar testinde çıkar mı ?Kuzum ovülasyon testleri bu şekilde silik çıkıyor zaten lh hormonu hep olur yani ama yumurtlama sonrası dışında hiç böyle görmediysen bir gebelik testi yapabilirsin bazı hamişler denedi Yani pike yakın çıkıyor hamilelerde
Ay amiin son olsun artık24 yada 25 agustosdu değerlendirdik tabi o günleri hep ay inşallah vardır yaaa
Bana da bir kere oldu silik çizgi çıktı ben öyle bir umutlandım ki yerimde duramadım sonra bir baktım akşamına kırmızılar geldi ben daha kan vermeye bile gidemedenSilik çizgiler sinirimi bozuyor kaç defa silik çıkıp umutlandim sonra kırmızılar geliyor ben net bir şekilde çift çizgi görmek istiyorum galiba artık
Hepimiz aynı durumdayız şu yumurtlama sonrası dönem asla geçmek bilmiyor keşke hemen bat gününe ışınlansak ya da aklımızdan bu düşünceleri biri siliverseBata kaldı 9 gün günler geçmek bilmiyor
Hadi yapıyorum ben dayanamicamBana da bir kere oldu silik çizgi çıktı ben öyle bir umutlandım ki yerimde duramadım sonra bir baktım akşamına kırmızılar geldi ben daha kan vermeye bile gidemedençift çizgiyi anca ovulasyon testinde görebiliyorum şahsen ben
Belli olmaz ama birazcık erken olmuş bence 3 4 gün sonra yapsan kesin çıkarYaptım bugüm canım ama negatif daha yumurtam çatlayalı 1 hafta oluyo idrar testinde çıkar mı ?
Mutlaka foto at bize hadi inşallah pozitifi görürüz yaHadi yapıyorum ben dayanamicam
Ayyy panik oldum hadi hayırlı haberler inşallahHadi yapıyorum ben dayanamicam
İnşallah kuzumMutlaka foto at bize hadi inşallah pozitifi görürüz ya
İnşallah sonuçların çok güzel çıkar canımKızlar 5 gün gecikme ile çok şükür kist vs olmadan adet oldum bat 2 Ekim hayırlısı neys eo olsun adet bugün başladı doktor adetin2 ,3 ,4 günlerinde yani bu 3 gün içinde aç karna hormon testi vereceksin dedi bende yarın gidecem kan vermeye ona göre de yol cizcez yanibbir düzen kurcak bakalım hayırlısı neyse o olsun
Amin inşallah kuzum yaaa prolaktin 38 di en son ben epilepsi ilacı kullanıyorum ve nöbet geçirmeden dahi ki geçirmiyorim ama doktor ilacı kesmiyo 2 doktor takibinde gebelik planlancak normal insanlar gibi kendiliğinden olmasını bekleyemicekmisiz malesef benim nöbet geçirme hikayesi 17 yasinda bitmişti takı 23 yaşında kızımı kucağıma aldıktan 2 buçuk ay sonrasına kadar geri geldi nöbetler ama cihazda cikmiyo beyin temiz şükür gebelikte kızımda hiçbir atak nöbet olmadı kolay bir hamilelik oldu kusma kısmı hariç 4 ay şiddetli kusmalar hatta kan bike kustum ama böyle bı sorun olmadı şimdi son 2 yıldır ilaç kullanıyorum nöbet geçirmeden dahi kullanacam her halimize yinede bin şükür Allah'tan gelene boynum kıldan ince razıyım vardır bir bildiği duakarimdasiniz bacilarrrrrr insaAllah hepimiz bu ay mujdemizi alırızİnşallah sonuçların çok güzel çıkar canım
Seni üzmek istemem asla ama ilk gebeliğimde kürtaj olduğumda 4 veya 5 haftada 2500 çıkmıştı beta kalp durması ile 9 haftada sonlandı. Emin ol içinde taşıyıp hissedip onunla daha uzun zaman geçirip bunu yaşamak daha kötü hayırlsını dile iste bir şey olacaksa bunun daha geç olması daha üzücü oluyor.Yumurtlama gunu ve ertesi iki gun oldu kuzum. Hicbir sey kullanmadik. Ben de hic beklemiyordum acikcasi cok sasirdim. Ama simdi de sanki kimyasala donecek gibi
İnşallah canım çok geçmiş olsunAmin inşallah kuzum yaaa prolaktin 38 di en son ben epilepsi ilacı kullanıyorum ve nöbet geçirmeden dahi ki geçirmiyorim ama doktor ilacı kesmiyo 2 doktor takibinde gebelik planlancak normal insanlar gibi kendiliğinden olmasını bekleyemicekmisiz malesef benim nöbet geçirme hikayesi 17 yasinda bitmişti takı 23 yaşında kızımı kucağıma aldıktan 2 buçuk ay sonrasına kadar geri geldi nöbetler ama cihazda cikmiyo beyin temiz şükür gebelikte kızımda hiçbir atak nöbet olmadı kolay bir hamilelik oldu kusma kısmı hariç 4 ay şiddetli kusmalar hatta kan bike kustum ama böyle bı sorun olmadı şimdi son 2 yıldır ilaç kullanıyorum nöbet geçirmeden dahi kullanacam her halimize yinede bin şükür Allah'tan gelene boynum kıldan ince razıyım vardır bir bildiği duakarimdasiniz bacilarrrrrr insaAllah hepimiz bu ay mujdemizi alırız