EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Bence kullan. Ufak bi pıhtı bile bebek okulurken incecik damarları tıkayabiliyor. Ayrıca kan akışını rahatlattığı için tutunmayada faydası var 3 ay sonra bıraktırıyor çoğu doktor kan pıhtılaşması sorunu yoğun olanlar devam ediyor. Bana gebelik düşğnmeden 3 ay önce başla ecoprin 100 mg demişti benn kullanıyorum. Bi düşüğüm var tekrar riske atmayalım dedi. Ki pıhıtılaşmaya baktırdım çok ileri aşamada olmadığını kuklanmasak da olacağını söylemişti ben kendim tercih ettim.

Saglik olsun canım benim kafamiza taktikca isi zorlastiriyoruz. Rahatlasak keyfini cikarsak olacak belki de

Kızlar beni de düşün listeden toplamda 3 kez test yaptım negatif. Belli ki kürtaj sonrası ilk ay beklentim yersiz. Hepinize sevgiler

Bende boyle bir sey var mi yok mu bilmiyoruz. Dr sadece onlem olsun diye tutunmayi kolaylastirsin diye soyledi. Dun ve bugun almaya basladim canim insallah fayda eder

Bende boyle bir sey var mi yok mu bilmiyoruz. Dr sadece onlem olsun diye tutunmayi kolaylastirsin diye soyledi. Dun ve bugun almaya basladim canim insallah fayda eder
Pıhtılaşma yoksa da zararı yok. Doktorun dediği gibi kan akışını artırıp tutunmayı kolaylaşyırsın diye öneriyolar. İnşallah her anını güzelce yaşa. Çok güzel bir duygu..

Pıhtılaşma yoksa da zararı yok. Doktorun dediği gibi kan akışını artırıp tutunmayı kolaylaşyırsın diye öneriyolar. İnşallah her anını güzelce yaşa. Çok güzel bir duygu..
Evet cok guzel ama bir o kadar da stresli allah sana da tattirsin tez vakitte en stressiz sekilde insallahh icinde 20 adet var. Devamli kullanmayi mi oneriyorlar? Bu haftaici insallah kesesini gormek icin dr a gidicez. O zaman da sorarim dr a

Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Bende mesela suya limon sıkıp içerim herzaman kanı sulandırsın diye çünkü öenemli.eğer doktorun tavsiye etmişse kullan mutlaka

Kizlar yumurtlamam yaklasiyor ya yarin ya da sali olacak muhtemelen 2 aydir sasmada. 11.12.gunler yumurtlama goruyorum sanirim kurtaj sonrasi anca toparladi vucudum bu ay olur insallahh

Eklentiler

• IMG20220904204918.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar yarın ovulasyon testine başlayacağım.
Daha önce net kırmızı yumurtlama göremedim hiç, 2 ay yapmıştım.
Acaba sivi alımına mi dikkat etmiyorum diye şüphe oluştu.
Sabah ilk idrara çıkıp, çayımı kahvemi içip, kahveden 2 saat sonra testi yapıyordum.

Çay kahve olayına hiç girmeden, sabah ilk idrardan 2 saat sonra mı direk test yapsam ?

Bence cay kahvede icseniz de lavabo ihtiyacini giderin sonrasinda 2 saat almayin birde yumurtlama masaji yaparsaniz etkili olacaktir

Evet kuzum ağustosa çok umut baglamiştim, lekelenme de olunca kesin hamileyim dedim,adet olunca da baya 2-3gün depresyona girdim
Çok şükür toparladim, yine umut dolu ay bizi bekler
Tabii ki adet olmak çok iyi bişey,her zaman şükrümü ederim
İnşaallah Rabbim hayirli bildiyi zamanda sevindiricek bizleri
Hassas yanaşman için teşekkür ederim

Yaptığınız test erken gebelik miydi normal kaset test mi? Yerleşme kanaması olsa bile regl gününüze daha varmış şu aşamada ev tipi testlerin hassasiyet seviyesine ulaşacak kadar yükselmiş olabilir beta HCG henüz bu kanama hamilelikten değil diye kesin konuşamayız yani. Regl gecikmesi bekleyip olamazsanız ama testler hala negatif çıkıyorsa o zaman doktora gidip görüşmeniz daha iyi olur. Gebeliğin olmadığı kesinleşir ise bir ihtimal mevsimsel ya da kist vs kaynaklı olabilir. Dediğim gibi ama şu an hamileliktendir ya da değildir demek için çok erken bekleyin biraz daha derim

Bende 2 ay kullandım bu ay 3. Kez kullanıyorum testi. Geçen aylarda kahvaltıyı 12 1 gibi yapıyordum kahve su içiyordum derken 3 gibi bırakıp 17.30 da test yapıyordum. Bu ay sabah kalktım ilk idrarı yaptım. Kahvaltıyı hazırlayana kadar 1 saat geçti hiç sıvı almadan 2. İdrarla testi yaptım.
Pik denecek kadar koyuydu yumurtlamam yaklaştı zaten. Şimdi kararsızım dün ilişki oldu bugün değerlendirsem mi yoksa yarını mı beklesem karar veremiyorum

Hiçbir reglde olmadığı kadar sancılı bir pms geçiriyorum eğer hamile değilsem 7-8-9 u Bat olan kızlar sizlerde durum nasıl? Kasıklarım, belim ağrıyor kaskatı hatta vajinama doğru bile bi ağrı/baskı hissi var. Kokulu akıntı falan da yok mantardan şüphelenmeme sebep olcak. Ama ben bu ay daha önce yaşamadığım bir regl öncesi dönem yaşıyorum. İlk denememiz olduğu ve reglden sonraki 14. Gün ve sonrası bi kaç denememiz olduğu için de fazla umudum yok ama bu ağrılar normal gelmiyor. Sizde yaşayan var mı??

Amin inşallah en güzelini Rabbim bilir en güzelini Rabbim ister ben çok yıprandım bir tane kimyasalım var geçen sene nisandan ozaman dan beri istiyorum. Ama Hayırlı kılsın Rabbim gönlümüzden geçeni

Sprem azligi sorununuz yoksa değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…