- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.663
Ayyy inşallah doğrudurEki Görüntüle 3124404 yumurtlamadan sonra 11 gün inşallah doğrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah doğrudurEki Görüntüle 3124404 yumurtlamadan sonra 11 gün inşallah doğrudur
Aaaa vallahi var inşallah sağlıcakla verir hayırlı olsunnnEki Görüntüle 3124404 yumurtlamadan sonra 11 gün inşallah doğrudur
Ayy inşallah çok istiyoruzAyyy inşallah doğrudur
Amiin amiinAaaa vallahi var inşallah sağlıcakla verir hayırlı olsunnn
Keşke vallahi çok haklısın başka bir şey düşüneyim diyo insan ama olmuyor aklı hep oradaHepimiz aynı durumdayız şu yumurtlama sonrası dönem asla geçmek bilmiyor keşke hemen bat gününe ışınlansak ya da aklımızdan bu düşünceleri biri siliverse
Aynen canım bakalım artık tatil dönüşü yaparımBelli olmaz ama birazcık erken olmuş bence 3 4 gün sonra yapsan kesin çıkar
Yumurtlamanın üstünden 17 gün geçince yapa bilirsinYumurtlamayı 25 Ağustos olan var mı varsa ne zaman gebelik testi yapmayı düşünüyorsunuz ben zor sabrediyorum şuan
Kuzum hayırlı olsun kan versene bence 20lerde bi değer çıkması lazımEki Görüntüle 3124404 yumurtlamadan sonra 11 gün inşallah doğrudur
Batı bekleyeyim diyorum canım şimdi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum inşallah vardır ve sağlıkla tutunurKuzum hayırlı olsun kan versene bence 20lerde bi değer çıkması lazım
Hayırlı olsun var gibi sende 2 gün sonra tekrarla testiniBenimkine de bakarmışsınız
Valla bn sabahkine inanamadım öğlen sonrası yine yaptım o daha belirgin gibi sanki baksanaHayırlı olsun var gibi sende 2 gün sonra tekrarla testini
Ay hadi hayirlisi olsun bat ne zamandii ?Valla bn sabahkine inanamadım öğlen sonrası yine yaptım o daha belirgin gibi sanki baksana
İnşallah kuzum vardır Allah büyüktürBatı bekleyeyim diyorum canım şimdi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum inşallah vardır ve sağlıkla tutunur
Var gibi duruyor hadi insallahhValla bn sabahkine inanamadım öğlen sonrası yine yaptım o daha belirgin gibi sanki baksana
Bat bilmiyorum ki ben adet oldum biter bitmez tr de olduğum için doktorum hsg çekelim dedi hop onu çektirdik o günlerde testim yoktu ama hsg den 2 gün sonra şeffaf uzayan akıntı oldu onu bi değerlendirdik ama kesinlikle tutar diye düşünmüyorum ki ne yumurtlamalar denedik tutmadı.tüp bebeği bekliyorduk o güne kadar devam dedik.tabi bu arada Almanya’ya geldik geri işte Ovulasyon testslerim gelmişti test yapıyorum habire yumurtlama görmek için ama sanki yumurtlama oluyor gibi fakat gariptir diyorum ki bu kadar erken olmaz bende yumurta falan niye bu koyulaşmaya başladı derken test yaptım Buda böyle çıkınca emin olamadım burada attım.öğlen yine yaptım çok az daha belirgin çıktı tabi ben kafayı yiyorum yine buraya attım akşama yine yapıcam düşün çünkü burada kan testi olayı yok yapmıyorlar malesefAy hadi hayirlisi olsun bat ne zamandii ?