EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Adet olamadığın için onun ağrısıda olabilir.

Cok sukurr valla saglikli olsun baska hicbir sey istemiyorum. Normalde olsa bu mesajina Allah korusun diyebilirdim ama bugunden sonra asla
Artik sinir stres yaoma bak ne guzel artmis keyfini cikart kendinde biseyler arama vee bence doktorunu degistir en stresli zamaninda rahatlatacagi yerde iyice strese sokan bi doktorla devam etme ben kimyasal gecirdigimde degerim dusmeye basladigi halde agliyorum diye rahatlatmak icin kanama baslamadikca umit kesilmez bekleyelimm 2 3 gun daha diyodu o halde bile umut vermeye calisiyodu cagnim doktorcum

Amin hepimiz için uğur getirir inşaallah
Kimisi iş güç ,okul koşturmacasinda ,kimisi de adet olduğu icin benim gibi depresyonda
Adet mi oldun.kız bunun için bir üzülüp depresyona hirme sakın bak bana ben baya bayadır deniyorum olmuyor üstelik bazen regli bile göremediğim için ne zaman ne olacak onu da bilemiyorum o nedenle regli olmak bile güzel üzülme oda bir işaret olumlu ol herzaman geçen sefer olmadıysa bu sefer olur tamam mı üzülme sadece bedenin ve ruhun sana çooook lazım

Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Kullan canım çok duydum araştırdım ben kullanmıyorum çünkü mfk ürününden adendoda kan sulandırıyor onu kullanıyorum oyüzden yani, aspirinde kan sulandırma işlevi görüyor ve yumurtalıkta kan dolaşımını doğru biçimde sağlıyor

Kızlar ilişkiden 10. Gün kan versem pozitif ise çıkar mı ya?????

Canııımmm şimdi farkettimmm sağlıcakla tutunsun sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağınızı alın inşallah hayırlı olsun kuzum
Tamam canim biraz once aldim. Hayatimda ilk defa kullandim bir de. Asiri kucuk bir seydi gitti mi bogazimdan asagiya emin degilim
Aminn insallahh canim cok tesekkur ederizz

Kızlar adet tarihime 4 gün kaldı ama hala ovülasyon testim böyle sizce neden böyle oluyor ?

Eklentiler

• 48CFABA4-E220-42B5-A0AF-9E62F6D0146B.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar adet tarihime 4 gün kaldı ama hala ovülasyon testim böyle sizce neden böyle oluyor ?
Kuzum ovülasyon testleri bu şekilde silik çıkıyor zaten lh hormonu hep olur yani ama yumurtlama sonrası dışında hiç böyle görmediysen bir gebelik testi yapabilirsin bazı hamişler denedi Yani pike yakın çıkıyor hamilelerde

Anladım evet sperm testi eşim yaptırmıştı perhiz süresinden felan haberim var. Biz hep gün aşırı yapıp tutmadığı için bir kere de böyle deneyelim dedik o da tutmadı olmadı bir de böyle deneriz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…