- 1 Ağustos 2022
- 371
- 393
Öyleymiş valla. Ben reglim çok düzenli diye yumurtlamam da uygulamadaki gibi sanıyordum. Geçen ay 3 gün gecikmem olunca yapayım dedim canımOyle tabi uygulamalar hic dogruyu gostermiyo her ay farkli valla yumurtlama günühadi yumurtlamayı gordün darisi gebelik testinde pozitife
InşallaaaaaahhÖyleymiş valla. Ben reglim çok düzenli diye yumurtlamam da uygulamadaki gibi sanıyordum. Geçen ay 3 gün gecikmem olunca yapayım dedim canıminşallah birlikte görürüz pozitifi.❤
Ayy inşallah kuzumOoh şifa olsun inşallaaahhh
Bende bu testlerden aldımBen de test yapıyorum bu ay. Iyi ki de yapmışım uygulamaya göre daha çok vardı ama yumurtlamayı gördüm bile çatlamayı bekliyorum.Eki Görüntüle 3116901
InşallaaahhhEylül 15 bat ekle bakalım belki burası uğurlu gelir
Rabbim guzel haberler almayı nasip etsinİyi günler benide ekler misiniz bat 8 eylül ve bu ay ilk defa klomen kulladık ama çatlatma iğnesi olmadım sonuçları bekliyoruz
Canım benim sağ yumurtalıkta sadece bitane 15 mm yumurta oluşmuşRabbim guzel haberler almayı nasip etsinyumurta kac mm olmustu bilgi verdiler mi
Canım benim sağ yumurtalıkta sadece bitane 15 mm yumurta oluşmuşRabbim guzel haberler almayı nasip etsinyumurta kac mm olmustu bilgi verdiler mi
Oh masallahCanım benim sağ yumurtalıkta sadece bitane 15 mm yumurta oluşmuş
Eylül hepimize güzel haberlerle gelsin inşallaaahhhBeni de yaz canısı 18 eylül bat.. Ağustostan elendik
Hayır canım gitmicem doktor çatlatma iğnesi vermedi kendinin çatlamasını beklicez dedi bu hafta bizim için çok önemli 1 gün arayla ilişki önerdi sonra adet olmayı bekliceksin eğer adet olursan 3. Veya 4. Gün gel klomenin dozunu artırıcam dedi olmazsanda test yap öyle gel dedi ama bakalım hayırlısı eylül 8 i beklicezOh masallahyukurtlama icin bisey dediler mi tekrar gidicek misin
Canım benide ekler misin bat eylül 8Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İSİM BAT SONUÇ @crazydalya 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL K kubrahanm 8 EYLÜL @Sazaks 12 EYLÜL L Lotuss9335 12 EYLÜL Polenimbenimle 13 EYLÜL @Minicikfzt 13 EYLÜL 1fafeyla 15 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL tsdmrzl 18 EYLÜL fnd_50 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL
EkledimCanım benide ekler misin bat eylül 8