EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar cuma günü doktora gittiğimde 15 mm yumurtam vardı şimdi ovülasyon testi böyle çıkıyo yani çatlamış mı yumurtam ne yapmalıyım sizce ?

Eklentiler

• 2F689B7A-9F97-4686-887B-5C9FE264F85F.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 68
İyi akşamlar kızlar sanırım bu topic daha aktif o yüzden buraya da adımı yazdırayım dedim Maalesef 8 ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım emin değilim ama muhtemelen yeni BAT 10 eylül civarı olur, beni de ekler misin Sevm57 ?

Cok gecmis olsun Rabbim hemencik yuzunuzu güldürsün inşallah

Canim beni de 2 eylul ekleyebilir misin

6 Eylül beni de ekler misiniz

10 EYLÜL bat a beni de ekler misiniz:)

Ekledim hanımlar hepinizden güzel haberler duyalım inşallaaaahhh
Herkese merhaba, yaklasık 3 senedır erken menapoz teshısı sebebıyle tedavi gördüm ve bir ay içime doğdu ben bu ay ılaç kullanmadan kendi kendime adet olcam dedım ve gerçekten bıraktım ilacı ve kendı kendıne 3 aydır adet oldum hormon testıde verdım doktorum her sey normal görunuyor sadece amh da dusukluk var dedı ve bu ay benım yıne içime bir his girdi hamıle kalacağımla ilgili o yuzden ovu testı almıstım dun sabah baktım ıkı cızgıydı gece baktım t bolgesı baya koyu oldu doruktaydı ama değerlendiremedik eşim çok yorgundu, bugun testi tekrar ettım yıne dorukta t cızgısı gayet koyu bugunu değerlendircem benim batta takvıme göre 4 eylul, en azından ben denedim diyeceğim Rabbim'e teslimiyetim tam verdiğinede vermediğinede çok şükür, bir oğlum var şu an 5 yaşında çok şükür kardeş istediği için denemek istiyorum eşim pek hazır değil bakalım benide listeye eklermısınız, sizlerede umut olsun diye uzun uzun yazdım hiç bir sonuca üzülmeyin bana bir doktorsen asla yenıden anne olamazsın bu değerlerle imkansız, ancak kıbrısta yumurta nakliyle olur vs dıyıp benim kadınlığımı sorgulamam sebep olmuştu ama kimse Rabbim 'den umut kesmesin O ol derse olur ilk resım dun ıkıncı resım bugune ait

Eklentiler

• IMG_20220822_113324.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20220823-WA0013.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 52
Rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün inşallaah bu süreçte moral cok onemli gercekten olumsuz butun yorumlara kulak tıkayın moralinizi yüksek tutun Rabbim ol derse şu saniye olur

Enjekte de hic bir his yok sadece spekulum takilirken biraz acı oluyo o da dayanilmicak bisey degil normal alttan muayne gibi
Spekulum neyse de ıçeri bi sey veriliyor ya o ince sızı olmuyor mu?
Bende o masa bildigin fobi.

Ne kadar yatırdı orda Dr, tavsiyeleri oldu mu?

Herkese bol şans diliyorum inşallah hersey gonlunuzce olur. Benıde yazarmısın canım 25 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…