Cok gecmis olsunİyi akşamlar kızlar sanırım bu topic daha aktif o yüzden buraya da adımı yazdırayım dedimMaalesef 8 ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım emin değilim ama muhtemelen yeni BAT 10 eylül civarı olur, beni de ekler misin Sevm57 ?
Canim beni de 2 eylul ekleyebilir misinEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İSİM BAT SONUÇ @crazydalya 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL Pamuk9494 2 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL K kubrahanm 8 EYLÜL W wish2401 10 EYLÜL @Sazaks 12 EYLÜL @Lotuss9335 12 EYLÜL @Polenimbenimle 13 EYLÜL @Minicikfzt 13 EYLÜL @1fafeyla 15 EYLÜL @sila1825 15 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL @tsdmrzl 18 EYLÜL @fnd_50 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL
Merhaba hanimlar. Bugun aksam yedi gibi ovulasyon testi yaptim. Ardindan 8 saat sonra tekrarladim testi. İkisini de atiyorum. Catlamis mi oluyor su an? Sag kasigimda inanilmaz bir agri var su anda da. @Sevgicik @Tiniminimavihanim size az once de sormustum diger testi de yapinca tekrardan bir sormak istedim daha ilk defa yapiyorum cunku tam emin olmaya calisiyorum
6 Eylül beni de ekler misinizEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İSİM BAT SONUÇ @crazydalya 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL Pamuk9494 2 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL K kubrahanm 8 EYLÜL W wish2401 10 EYLÜL @Sazaks 12 EYLÜL @Lotuss9335 12 EYLÜL @Polenimbenimle 13 EYLÜL @Minicikfzt 13 EYLÜL @1fafeyla 15 EYLÜL @sila1825 15 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL @tsdmrzl 18 EYLÜL @fnd_50 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL
10 EYLÜL bat a beni de ekler misiniz:)Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Canim beni de 2 eylul ekleyebilir misin
6 Eylül beni de ekler misiniz
Ekledim hanımlar hepinizden güzel haberler duyalım inşallaaaahhh10 EYLÜL bat a beni de ekler misiniz:)
Herkese merhaba, yaklasık 3 senedır erken menapoz teshısı sebebıyle tedavi gördüm ve bir ay içime doğdu ben bu ay ılaç kullanmadan kendi kendime adet olcam dedım ve gerçekten bıraktım ilacı ve kendı kendıne 3 aydır adet oldum hormon testıde verdım doktorum her sey normal görunuyor sadece amh da dusukluk var dedı ve bu ay benım yıne içime bir his girdi hamıle kalacağımla ilgili o yuzden ovu testı almıstım dun sabah baktım ıkı cızgıydı gece baktım t bolgesı baya koyu oldu doruktaydı ama değerlendiremedik eşim çok yorgundu, bugun testi tekrar ettım yıne dorukta t cızgısı gayet koyu bugunu değerlendircem benim batta takvıme göre 4 eylul, en azından ben denedim diyeceğim Rabbim'e teslimiyetim tam verdiğinede vermediğinede çok şükür, bir oğlum var şu an 5 yaşında çok şükür kardeş istediği için denemek istiyorum eşim pek hazır değilEkledim hanımlar hepinizden güzel haberler duyalım inşallaaaahhh
Ins canim duayla bekliyoruz, muhtemelen olmuşsundur aşılamanı, pozitife döne inşKızlar gece çatlatma iğnemi yaptım yarin sabah aşılama olacak insallah bu ay güzel sonuçlarla karşilasiriz hepimiz
İnşallahCok gecmis olsunRabbim hemencik yuzunuzu güldürsün inşallah
Rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün inşallaahHerkese merhaba, yaklasık 3 senedır erken menapoz teshısı sebebıyle tedavi gördüm ve bir ay içime doğdu ben bu ay ılaç kullanmadan kendi kendime adet olcam dedım ve gerçekten bıraktım ilacı ve kendı kendıne 3 aydır adet oldum hormon testıde verdım doktorum her sey normal görunuyor sadece amh da dusukluk var dedı ve bu ay benım yıne içime bir his girdi hamıle kalacağımla ilgili o yuzden ovu testı almıstım dun sabah baktım ıkı cızgıydı gece baktım t bolgesı baya koyu oldu doruktaydı ama değerlendiremedik eşim çok yorgundu, bugun testi tekrar ettım yıne dorukta t cızgısı gayet koyu bugunu değerlendircem benim batta takvıme göre 4 eylul, en azından ben denedim diyeceğim Rabbim'e teslimiyetim tam verdiğinede vermediğinede çok şükür, bir oğlum var şu an 5 yaşında çok şükür kardeş istediği için denemek istiyorum eşim pek hazır değilbakalım benide listeye eklermısınız, sizlerede umut olsun diye uzun uzun yazdım hiç bir sonuca üzülmeyin bana bir doktorsen asla yenıden anne olamazsın bu değerlerle imkansız, ancak kıbrısta yumurta nakliyle olur vs dıyıp benim kadınlığımı sorgulamam sebep olmuştu ama kimse Rabbim 'den umut kesmesin O ol derse olur ilk resım dun ıkıncı resım bugune ait
Eveeet simdi eve geldim bugun yatacağım bakalim insallah güzel haberler vermek bana da nasip olurIns canim duayla bekliyoruz, muhtemelen olmuşsundur aşılamanı, pozitife döne inş
Hadi nşEveeet simdi eve geldim bugun yatacağım bakalim insallah güzel haberler vermek bana da nasip olur
Enjekte de hic bir his yok sadece spekulum takilirken biraz acı oluyo o da dayanilmicak bisey degil normal alttan muayne gibiHadi nş
Acılı min içeri enjekte edilmesi?
Ben o masadan çok geriliyorum.
Spekulum neyse de ıçeri bi sey veriliyor ya o ince sızı olmuyor mu?Enjekte de hic bir his yok sadece spekulum takilirken biraz acı oluyo o da dayanilmicak bisey degil normal alttan muayne gibi
Herkese bol şans diliyorum inşallah hersey gonlunuzce olur. Benıde yazarmısın canım 25 EylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
İSİM BAT SONUÇ @crazydalya 1 EYLÜL @Gecekusum999 2 EYLÜL Pamuk9494 2 EYLÜL mehrunnisa 2 EYLÜL M minikmucizelerim86 4 EYLÜL Sevm57 6 EYLÜL loirily 6 EYLÜL K kubrahanm 8 EYLÜL W wish2401 10 EYLÜL Kaktushane 10 EYLÜL egosumleo 10 EYLÜL @Sazaks 12 EYLÜL @Lotuss9335 12 EYLÜL @Polenimbenimle 13 EYLÜL @Minicikfzt 13 EYLÜL @1fafeyla 15 EYLÜL @sila1825 15 EYLÜL @Hayvanseverbiri 17 EYLÜL @orkide98 18 EYLÜL @tsdmrzl 18 EYLÜL C CeBilge 18 EYLÜL @fnd_50 19 EYLÜL @Melekonline 21 EYLÜL