- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Üzerinden uzun zaman geçti canım regli bittikten kac gün sonra yaptim hatırlayamadım ama 1 litre sütü kaynatip kovaya koyuyoruz sonra bi ilk kaynar sıcaklığı geçtikten sonra üzerine oturur pozisyonda duruyoruz üzerimize bir battaniye alıp buhar dışarı çıkmasın buhar bitene kadar bekleyip bittikten sonrada cinsel ilişki adetten 2 gün sonra yapılabilirCanım yazının başına baktım ama bulamadım,sana zahmet bi detaylı anlatır mısın ne zaman ve nasıl yaptınız tam olarak?
Hayırlı olsun canım tebrik ederim sağ salim kucagina al inşallahHanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Çok erken yapmışsın canım benim bat 7 si ama yapmadım hala çıkmaz benceErken mı test yaptım bilmiyorum bat 9 Eylül negatif çıktı yaptım bugün
Pihtilasma sorunum var mi bilmiyorum. Ben de anlayamadim neden onerdigini. 100 mg bebe aspirini mi oluyorHayırlı olsun canım tebrik ederim sağ salim kucagina al inşallahbebe aspirini bende kullanıyorum hiç bir sakıncası yok düşük riskini önlüyor benim doktorum da tavsiye etti pıhtılaşma sorunu varsa içebilirsin.
Rica ederim bebeğiiiiimmmEvet cok hakliymissinizzaminn insallahh cok tesekkur ederim kuzumm valla totalde bu 2.denememizdi. Cok sukur oldu
Bu arada cok tesekkur ederim amin insallah darisi basina insaallahHayırlı olsun canım tebrik ederim sağ salim kucagina al inşallahbebe aspirini bende kullanıyorum hiç bir sakıncası yok düşük riskini önlüyor benim doktorum da tavsiye etti pıhtılaşma sorunu varsa içebilirsin.
Evett cok sukurRica ederim bebeğiiiiimmmayyyy ne güzel ya erkenden olmuş çok denemeye gerek kalmamış
Ayyyy amin kuzummmm hamişlerin duaları kabul olurmuş hepimize dua et olur mu en kısa zamanda bizde alalım haberiEvett cok sukurrabbim sana da nasip etsin guzel kalplimm
Cok tesekkur ederim canimm aminn insallah senin de nasip olsun
Tabikii ederimm insallah tez vakitte hepiniz hamile kalirsinizAyyyy amin kuzummmm hamişlerin duaları kabul olurmuş hepimize dua et olur mu en kısa zamanda bizde alalım haberi
İnşallah kuzum çok aminCok tesekkur ederim canimm aminn insallah senin de nasip olsun
Evet canım bilmiyorum çoğu doktor önerir bunuPihtilasma sorunum var mi bilmiyorum. Ben de anlayamadim neden onerdigini. 100 mg bebe aspirini mi oluyor
Önemli değil canım amin inşallah bizde dört gözle bekliyoruz öyleBu arada cok tesekkur ederim amin insallah darisi basina insaallahYazmayi unutmusum kusura bakma
Cok tesekkur ederim insallah sana da hayirli haberin tez vakitte gelir