- 11 Temmuz 2022
- 403
- 268
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olamadığın için onun ağrısıda olabilir.Artisi da takip etmek istemiyorum hic. Kollarim acidi kan vermekten. Dr progesteron da baktirdi. Bir de kan verip beklerkenki o stresi yasamak hic istemiyorum. Eger saglikliysa o zaten bir sekilde tutunacak devam edecek gebelik. Direkt keseyi gormeye giderim diye dusunuyorum. Dr a soyledim dayanamayacak kadar bel agrim var falan belirtileri. Kimyasal olabilir bekleyip gorucez dedi iyice moralim bozuldu
Kuzum bugun ignenin 13. asilamanin da 12. Gunuydu cok silik hayalet cizgi cikti ama igne etkisi olabilir pazartesi tekrarlicam bakalimSevm57 test yaptın mı?
Artik sinir stres yaoma bak ne guzel artmis keyfini cikart kendinde biseyler arama vee bence doktorunu degistir en stresli zamaninda rahatlatacagi yerde iyice strese sokan bi doktorla devam etme ben kimyasal gecirdigimde degerim dusmeye basladigi halde agliyorum diye rahatlatmak icin kanama baslamadikca umit kesilmez bekleyelimm 2 3 gun daha diyodu o halde bile umut vermeye calisiyodu cagnim doktorcumCok sukurr valla saglikli olsun baska hicbir sey istemiyorum. Normalde olsa bu mesajina Allah korusun diyebilirdim ama bugunden sonra asla
Ay hadi sende pozitif gor insallaaaahhhBen ılk 5
Gun varken yapmıstım gördük sılık ama sonra cıkmadı, belırtı fln yok kasık batması dısında adet belırtısıde yok ısın ilginç yanı hepten mi korkup kaçtılar bılmem ki
Adet mi oldun.kız bunun için bir üzülüp depresyona hirme sakın bak bana ben baya bayadır deniyorum olmuyor üstelik bazen regli bile göremediğim için ne zaman ne olacak onu da bilemiyorum o nedenle regli olmak bile güzel üzülme oda bir işaret olumlu ol herzaman geçen sefer olmadıysa bu sefer olur tamam mı üzülme sadece bedenin ve ruhun sana çooook lazımAmin hepimiz için uğur getirir inşaallah
Kimisi iş güç ,okul koşturmacasinda ,kimisi de adet olduğu icin benim gibi depresyonda
Yaaaa canım çok sevindim inşallah bebiştendir ya inşallahhhhhKuzum bugun ignenin 13. asilamanin da 12. Gunuydu cok silik hayalet cizgi cikti ama igne etkisi olabilir pazartesi tekrarlicam bakalim
Ayy bilemedim valla görsem mi görmesem mi hazırmıyım değil miyimAy hadi sende pozitif gor insallaaaahhh
Kullan canım çok duydum araştırdım ben kullanmıyorum çünkü mfk ürününden adendoda kan sulandırıyor onu kullanıyorum oyüzden yani, aspirinde kan sulandırma işlevi görüyor ve yumurtalıkta kan dolaşımını doğru biçimde sağlıyorHanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Canııımmm şimdi farkettimmm sağlıcakla tutunsun sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağınızı alın inşallah hayırlı olsun kuzumEvett cok sukur rabbim sana da nasip etsin guzel kalplimm
Kullan canım çok duydum araştırdım ben kullanmıyorum çünkü mfk ürününden adendoda kan sulandırıyor onu kullanıyorum oyüzden yani, aspirinde kan sulandırma işlevi görüyor ve yumurtalıkta kan dolaşımını doğru biçimde sağlıyor
Tamam canim biraz once aldim. Hayatimda ilk defa kullandim bir de. Asiri kucuk bir seydi gitti mi bogazimdan asagiya emin degilimCanııımmm şimdi farkettimmm sağlıcakla tutunsun sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağınızı alın inşallah hayırlı olsun kuzum
Gitmiştir gitmiştir şifa olsun yarasınnTamam canim biraz once aldim. Hayatimda ilk defa kullandim bir de. Asiri kucuk bir seydi gitti mi bogazimdan asagiya emin degilim
Aminn insallahh canim cok tesekkur ederizz
Kuzum ovülasyon testleri bu şekilde silik çıkıyor zaten lh hormonu hep olur yani ama yumurtlama sonrası dışında hiç böyle görmediysen bir gebelik testi yapabilirsin bazı hamişler denedi Yani pike yakın çıkıyor hamilelerdeKızlar adet tarihime 4 gün kaldı ama hala ovülasyon testim böyle sizce neden böyle oluyor ?
Cokk tesekkur ederim canim benimmGitmiştir gitmiştir şifa olsun yarasınn
Amin inşallah canım benimAmin canım benim rabbim gonlumuze gore versın onlarında ayaklarına taş değdirmesin başımızdan eksik etmesin
Yaaa çok sevindim gözün Aydın olsun canım benim
Cok tesekkur ederimm canimm Allah razi olsunYaaa çok sevindim gözün Aydın olsun canım benim
Anladım evet sperm testi eşim yaptırmıştı perhiz süresinden felan haberim var. Biz hep gün aşırı yapıp tutmadığı için bir kere de böyle deneyelim dedik o da tutmadı olmadı bir de böyle deneriz bakalımHem bekleyen ve birikmiş spermin daha kaliteli olduğunu söylüyor canım beklememiş şekilde her gün yada gün aşırı yapıldığında içersinde sperm daha az oluyormuş hatta şöyle örnek verdi ve bana çok mantıklı geldi bir erkekten sperm testi alınacağı zamanda 2-3 gün cinsel perhiz önerliyor ve ardından sperm testi alınıyor ve biz o sonucu ele alıyoruz, ikinci nedende hemde bu şekilde yumurtlamayı kaçırmıyormuş Yani şöyle zaten sperm içimizde 3 gün canlı kalabiliyor o iki veya üç gün içinde yumurtlama gerçekleşse de yine yumurta spermle karşılaşmış oluyor