EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Canım yazının başına baktım ama bulamadım,sana zahmet bi detaylı anlatır mısın ne zaman ve nasıl yaptınız tam olarak?
Üzerinden uzun zaman geçti canım regli bittikten kac gün sonra yaptim hatırlayamadım ama 1 litre sütü kaynatip kovaya koyuyoruz sonra bi ilk kaynar sıcaklığı geçtikten sonra üzerine oturur pozisyonda duruyoruz üzerimize bir battaniye alıp buhar dışarı çıkmasın buhar bitene kadar bekleyip bittikten sonrada cinsel ilişki adetten 2 gün sonra yapılabilir 🤭

Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?

Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Hayırlı olsun canım tebrik ederim sağ salim kucagina al inşallah 🥰 bebe aspirini bende kullanıyorum hiç bir sakıncası yok düşük riskini önlüyor benim doktorum da tavsiye etti pıhtılaşma sorunu varsa içebilirsin.

Hayırlı olsun canım tebrik ederim sağ salim kucagina al inşallah 🥰 bebe aspirini bende kullanıyorum hiç bir sakıncası yok düşük riskini önlüyor benim doktorum da tavsiye etti pıhtılaşma sorunu varsa içebilirsin.
Pihtilasma sorunum var mi bilmiyorum. Ben de anlayamadim neden onerdigini. 100 mg bebe aspirini mi oluyor

Bu arada cok tesekkur ederim amin insallah darisi basina insaallah❤️ Yazmayi unutmusum kusura bakma

Valla heyecan işte aynen canım bu sefer bekleyeceğim gecikene kadar inşallah 🌹

Mervenur277 Mervenur277 benim 4 gün var erken gebelik testi negatif çıktı. Bu ay da olmadı ama testte adet geciktigi gün kullanım diyordu . Adet görene kadar umudumuzu yitirmiyoruz 😊

Kızlar biz eşimle Mart'ta bosandik iki ay önce tekrar evlendik .🤭 2. Evliliğe 2. Çocuk olsun diye niyetlendik ama yaşlandık sanırım 😂 olmuyor artik

X