EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Yaaaaaa bak biz sana ne dedik kuzummmm boşuna kendine stres yaptın hayırlı uğurlu olsun bitanem inşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsin kaçıncı denemede oldu kuzum ne zamandır çocuk istiyordunuz
Evet cok hakliymissinizz aminn insallahh cok tesekkur ederim kuzumm valla totalde bu 2.denememizdi. Cok sukur oldu

Kızlar benimde bat tarihim eylül 8 ama yumurtam geç çatladı sizce yarın bi test yapsam mı yinede sağ kasığım gün içinde sık sık batmalar oluyo

Yaa seni hep goruyorum topiklerde canim hamilesin masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin belirtileri ver nasıl ogrendigini yazarmisin bata kac gun kala yada battami
Aminn insallah kuzumm cok sag ol valla cok baskindi belirtilerim. Ama ben normalde de yumurtlamami da cok belirgin hissederim. Belki agri esigim cok dusuk ondandir bilmiyorum. Yumurtladan 4 gun sonra falan ara ara baslayan bir bel agrim vardi. Bu bata dort gun kala falan had safhaya ulasmisti. Rahimde bir baski hissediyordum cok enteresan bir sekilde. Boyle bir doluluk hissi. O yuzden kendimi ben idrar yolu enfeksiyonu oldum sandim. Belimin ve kasigimin sag kismi asiri derecede agriyordu agladim hatta agridan. Doktoruma sordum kist olabilir demisti ama kist falan degilmis. En buyuk belirtim zaten sag bel ve kasik agrisiydi. Onun disinda biraz sivilcelerim artti o siralar normalde sivilce olmazdi alnimda bile cikti. Ama su an gecti ve bayaa puruzsuz oldu cildim nedense. Zaten bata iki gun kala kaset testle ogrendim gebeligi bir de son olarak istahim hic yoktu hala daha yok. Ve sureklu bir susama oluyor asiri su icme istegi oluyor

Kizlar mayis ayinda kurtaj olmustum temmuzda denemeye basladik tekrardan henuz bir gelisme yok maalesef kurtaj olup ne kadar surede hamile kaldiniz var mi bu durumu yasayan
Bende 3 gün önce kürtaj oldum..bu ayım boş tabi..sonra bilmiyorum bakıcam..korkuyorum zor hamile kalırım diye

Hiç belirtim yok. Adet zamanım normale göre geçti ama 1 ay evvel düşük yaptığım için de gecikmesi normal olabilir. Üff bilemiyorum. Bugün de test yapmak istemedim

İnsallah istahin acilir bebisin ve sen saglikli beslenirsiniz. Saglikla kucagina al bebegini darisi tüm isteyenlerin ve bizlerin başına olsun

Bende 3 gün önce kürtaj oldum..bu ayım boş tabi..sonra bilmiyorum bakıcam..korkuyorum zor hamile kalırım diye
İlk gunler zor gelir bilirim ama unutmuyorsun alisiyorsun bir kere oldu yine olucak insallah

Migrenim de başladı... hayırlısı... Ya akşam 7 gibi yedim mesela gayet de doydum şimdi yine acıktım

Birde benim o kadar karışık ki, yasminden önce 23 günde falan bir olurdum, yasminle 28 de bir, yasmini biraktim ilk 3 adetim 28 de bir oldu, geçen ay biraz ilaç kullandım kulağım için 24. Gün oldum. Şimdi bu ay 28 i mi beklicem 24 u mu hiç bilmiyorum nerde abidik gubidik iş var hepsi bende ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…