- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
Evet cok hakliymissinizzYaaaaaa bak biz sana ne dedik kuzummmm boşuna kendine stres yaptınhayırlı uğurlu olsun bitanem inşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsin kaçıncı denemede oldu kuzum ne zamandır çocuk istiyordunuz
Allah razi olsunn cok mutlu oldumOkuyunca çok dua etmiştim çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inş :) Darısı bizlere
İnsallahhh edecegimBenim için de dua et bende güzel hayırlı sonuçlar alırım
Yaa seni hep goruyorum topiklerde canim
Aminn insallah kuzumm cok sag olYaa seni hep goruyorum topiklerde canimhamilesin masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin belirtileri ver nasıl ogrendigini yazarmisin bata kac gun kala yada battami
Tebrikler canım.Bu defa sağlam tutunsun
Bende 3 gün önce kürtaj oldum..bu ayım boş tabi..sonra bilmiyorum bakıcam..korkuyorum zor hamile kalırım diyeKizlar mayis ayinda kurtaj olmustum temmuzda denemeye basladik tekrardan henuz bir gelisme yok maalesef kurtaj olup ne kadar surede hamile kaldiniz var mi bu durumu yasayan
İnsallah istahin acilir bebisin ve sen saglikli beslenirsiniz. Saglikla kucagina al bebegini darisi tüm isteyenlerin ve bizlerin başına olsunAminn insallah kuzumm cok sag olvalla cok baskindi belirtilerim. Ama ben normalde de yumurtlamami da cok belirgin hissederim. Belki agri esigim cok dusuk ondandir bilmiyorum. Yumurtladan 4 gun sonra falan ara ara baslayan bir bel agrim vardi. Bu bata dort gun kala falan had safhaya ulasmisti. Rahimde bir baski hissediyordum cok enteresan bir sekilde. Boyle bir doluluk hissi. O yuzden kendimi ben idrar yolu enfeksiyonu oldum sandim. Belimin ve kasigimin sag kismi asiri derecede agriyordu agladim hatta agridan. Doktoruma sordum kist olabilir demisti ama kist falan degilmis. En buyuk belirtim zaten sag bel ve kasik agrisiydi. Onun disinda biraz sivilcelerim artti o siralar normalde sivilce olmazdi alnimda bile cikti. Ama su an gecti ve bayaa puruzsuz oldu cildim nedense. Zaten bata iki gun kala kaset testle ogrendim gebeligi bir de son olarak istahim hic yoktu hala daha yok. Ve sureklu bir susama oluyor asiri su icme istegi oluyor
İlk gunler zor gelir bilirim ama unutmuyorsun alisiyorsun bir kere oldu yine olucak insallahBende 3 gün önce kürtaj oldum..bu ayım boş tabi..sonra bilmiyorum bakıcam..korkuyorum zor hamile kalırım diye
Aminn insallahhİnsallah istahin acilir bebisin ve sen saglikli beslenirsiniz. Saglikla kucagina al bebegini darisi tüm isteyenlerin ve bizlerin başına olsun
Henüz yapmadım canımdeniz21deniz @Asi kedi Lavinya58 @dunya162 @Zeyjanemo Test yapan var mı kızlar durumlar nedir (sorduklarim varsa mesaji dikkate almasin 4 eylule kadar olan kisileri etiketledim )
Aminn canim con tesekkur ediyorum. Sen de gebesin sanirim senin de hayirli olsun
Hayırlı olsun..sağ salim kucağına al canımBen testi attım sonucu yazmadı. 888 çıktı benimde testim kızlar hayırlı olsun ilk benden geldi haber size uğur getirir uumarım