EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kizlar mayis ayinda kurtaj olmustum temmuzda denemeye basladik tekrardan henuz bir gelisme yok maalesef kurtaj olup ne kadar surede hamile kaldiniz var mi bu durumu yasayan

Evet canım, adet bittiği gün ilişki ardından 3 gün sonra ilişki ardından 2 gün sonra, ardından tekrar 3 gün sonra ardından tekrar iki gün sonra o şekilde gidiyor
Yaaa ilk defa duydum böyle bir sistem genelde gün aşırı derler ya biz hep gün aşırı denedik, sadece bu ay yumurtlama dönemi her gün denedik tutmadı neden bu şekilde yapıyorsunuz daha mı sağlıklı ???

Hem bekleyen ve birikmiş spermin daha kaliteli olduğunu söylüyor canım beklememiş şekilde her gün yada gün aşırı yapıldığında içersinde sperm daha az oluyormuş hatta şöyle örnek verdi ve bana çok mantıklı geldi bir erkekten sperm testi alınacağı zamanda 2-3 gün cinsel perhiz önerliyor ve ardından sperm testi alınıyor ve biz o sonucu ele alıyoruz, ikinci nedende hemde bu şekilde yumurtlamayı kaçırmıyormuş Yani şöyle zaten sperm içimizde 3 gün canlı kalabiliyor o iki veya üç gün içinde yumurtlama gerçekleşse de yine yumurta spermle karşılaşmış oluyor

Ben ılk 5
Gun varken yapmıstım gördük sılık ama sonra cıkmadı, belırtı fln yok kasık batması dısında adet belırtısıde yok ısın ilginç yanı hepten mi korkup kaçtılar bılmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…