Eşim askeri personel. Surıye sınırında suan ay sonu gırecek surıyeye. Sınırdaykende carsı ıznı gıbı dısarı cıkabılıyor. Bır daha 6 ay goremeyecegız bırbırımızı. O yuzden takıp edıp yakalamaya calısıyordumkı degerlendırebılelım dıyeBu testler adamın dengesini bozuyor. Ben de dayanamayıp yapıyordum ama bıraktım artık kesinlikle strese sokuyor. Yok pik oldu pik olmadı bir daha oldu bir daha olmadı derken beyin stres altına giriyor yumurtlayacaksak da olmuyor. Gün aşırı ilişki yapıp geçeceksin aslında. Nasıl olsa yakalayacağı varsa yakalıyor ben artık böyle düşünüyorum gerçekten ilk gebeliğimde özellikle yıllarca bu testlerle uğraştım. Kendimi baskı stres altında hissettim.ne zaman kaldırdım kenara attım olursa olur bu ay olmazsa iğne tedavi başlayacağız nasılsa dedim saldım o ay hamile kaldım.İkinci gebeliğim için uğraşırıyorum şimdi. Birkaç defa yaptım yine bunlardam baktım yine strese sokuyor bıraktım artık bırakmamız lazım gerçekten
Çok haklısın hak veriyorum seni de en iyi ben anlarım çünkü benim de eşim askeri personel. Fırsat bulduğumuzda değerlendirme yapabiliyoruz. Allah yardımcımız olsun inşallah gönlünüze göre olurEşim askeri personel. Surıye sınırında suan ay sonu gırecek surıyeye. Sınırdaykende carsı ıznı gıbı dısarı cıkabılıyor. Bır daha 6 ay goremeyecegız bırbırımızı. O yuzden takıp edıp yakalamaya calısıyordumkı degerlendırebılelım dıye
Amin canım benim rabbim gonlumuze gore versın onlarında ayaklarına taş değdirmesin başımızdan eksik etmesinÇok haklısın hak veriyorum seni de en iyi ben anlarım çünkü benim de eşim askeri personel. Fırsat bulduğumuzda değerlendirme yapabiliyoruz. Allah yardımcımız olsun inşallah gönlünüze göre olur
Hepimizin inşallah kuzumEn çok sen inanmalısın vücut kendini hazırlamış demek ki, kimyasalın arkası hızlıca sağlıklı gebelik derler hep ,inşallah gelir güzel haberin
Evet var bence deKizlar sizce erken hamilelik testi pozitif mi, yoksa negatif mi? Hafif silik cizgi var sanki..
4 gun var canim bat'aEvet var bence debat geçti mi
Ben de gördüm hadi inşallahKizlar sizce erken hamilelik testi pozitif mi, yoksa negatif mi? Hafif silik cizgi var sanki..
Ben de gördüm hadi inşallah
Oooohhh masAlaaaaahhhh
Gözün aydın. Görüyordum seni forumlarda hayırlı olsun. Bak boşuna telaş etmişsin. Darısı başımıza inşallah
Hayirlisi olsun hakkinda canim benim insallah gec dollenme falan birsey olur da sende bu ay pozitifi gorebilirsin
Yaa aynilari var bende de hadi insallah pozitif gorebilirzBen de bikac gün sonra test yapicam kaset. Göğüs ucu halkası oldu bende yani ucu ve köyü yer ha iç etrafında bi halka daha var gibi sankigöğüs ucumda da hassasiyet var dokununca ağrıyor , bunlar benim belirtilerim bir de sık acikiyorum bakalım var mı biseyler yazliktayim testler Adana da kaldı yapamadım, gidince bikac gün durup yaparım , sizinle de paylaşırım inşallah
Yaaa aklımdan geçiyordun tam napti acaba diye hadi hayırlı olsun kuzum benim çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına versin inşallah
Maşallah canım benim çok şükür