EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ayy mektup benim de geldi ama ben yazarken ağlamaktan yazamam kesin diye onu direkt eledim
Şimdi var mı yok mu diye beklemek zor olunca nasıl gizleyeceğiz bakalım
Yöntem bulursan haber ver valla çünkü çat diye orta yerimden çatlamadan nasıl beklerim bilmiyorum
Oyy yaa ben de çok duygusalım düşününce bile gözlerim doluyor o günü görelim de ağlaya ağlaya yazarız napalım

Ay hepsi aynı yaa
Haha tuttum bu fikri ortak ararsan hazırım

Aynen canim bende gordum paylasimini. O halde devam mi teste? Ya yumurtamiz yeterli boyuta gelmeden catliyorsa, ozamanda bosa test yapmiyor muyuz?

Ben bugün regl oldum canım beni listeden kaldırabilirsiniz.İnşallah gelecek aya diyelim bari bu ay çok umutluydum ama kısmet

Kızlar selam. Dün gece saat 2de uykumda bi nöbet geçirdim. Acillik oldum. Tabi emar tomografi kan vs derken doktor hamile miyim diye sordu ben de şu an öyle bi durum yok ama ihtimal olabilir dedim o zaman test yapmadan seni tomografiye sokamam dedi ve beta hcg testi de istedi. Sonuç; hamile değilim. Bat 10 eylüldü ama bugün sabah öğrenmiş oldum. Bu ay da olmadı. Napalım nasip kısmet Allah'ın takdiri bi şey diyemem. Vermediyse vardır bi bildiği vardır bi hayır. Umarım diğer kalan arkadaşlarım için güzel haberler dolu bi ay olur.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah bir dahaki aya güzel haberlerini alırız

Erken gebelik testi aldım ama çok mi erken aldım acaba.hic bir belirtim yok ve daha 5 gün var . Bu aydan sonra 3 ay demeyeceğim

Erken gebelik testi aldım ama çok mi erken aldım acaba.hic bir belirtim yok ve daha 5 gün var . Bu aydan sonra 3 ay demeyeceğim
Canım benimde 5 gün var bat tarihimiz aynı galiba aslında erken değil 5-6 gün öncesinde öğrenenler var ama yine de belli olmuyor geç öğrenende çok ben 1 gün kala yapmayı planlıyorum ama yine de sen bilirsin yap istersen

Aslında olmadığını düşünüyorum . Yumurta takibi de yapmadım ama yine de kendimi ikna edemiyorum . Tek çizgi görünce de yikiliyorum resmen . Aslında o kadar da çocuk niyetinde değildim bir kızım var büyüdü artık yeni rahatladım ama kendimi bı rüyayla gaza getirdim. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Amin canımÇok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…