EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ben de kalp atışına kadar sabredebilir miyim ona emin olamadığım için kese dedim şimdilik

Nisan başı vermiştik, Ağustos ortası çıktı. Epey uzun sürüyor malesef sonuçların çıkması aynen

Nisan başı vermiştik, Ağustos ortası çıktı. Epey uzun sürüyor malesef sonuçların çıkması
Aynen canm baya uzun sürüyor gözünüz aydın eşimde benim haziran 28 vermişti baktık çıkmayacak ben özelde verdik 3 günde çıktı daha devlette nisandakiler anca çıkıyor sanirm

Kalp atışına kadar herkesten saklamayı başarabilirsen ne mutlu valla

Aynen canm baya uzun sürüyor gözünüz aydın eşimde benim haziran 28 vermişti baktık çıkmayacak ben özelde verdik 3 günde çıktı daha devlette nisandakiler anca çıkıyor sanirm
Aynen öyle devlet çok yavaş özelde yaptırmakla iyi yapmışsınız. Bizim acelemiz yoktu madem böyle bi imkan var yaptıralım demişitk. o yüzden beklemek sorun olmadı ama sıkıcı oldu

Kalp atışına kadar herkesten saklamayı başarabilirsen ne mutlu valla
Kuzum suanki fikrime gore saklayabilirim cunku kimyasal gebelik gecirdigimde cok zorlandim o zaman testte pozitif gorur gormez butun aileye soyledik 2 yildan sonra bi hevesle sonra 10 gun gecti dusuk oldu bu seferde dusmesini herkese soylemek zorunda kaldik cok zordu benim icin o yuzden dayanirim gibime geliyo bakalim kismet inşallaaahh olur da

Evet bir de işin herkese düşük vs kısmını anlatmak durumu da kötü. Ayy inşallah olsun da sağlıkla da tutunsunlar

Ben sayfanın sahibine sabah sordum bu durumu hatta sayfasında bi post yayınladı kızlar;

Testleri ödül almış ve geçen yıla göre hassasiyetini arttırmışlar yani şöyle ki geçen yıl 17-18 mm de yumurtlama gösteriyormuş testleri ama bakmışlar ki o boyda yumurta döllenirse kimyasal ya da düşüğe sebep olabiliyor; hassasiyeti 20 mm e çıkarmışlar o yüzden henüz pik göremiyorsundur dedi sizin de bilginiz olsun istedim. 20 mm e ulaşan yumurta olduğu zaman pik gösteriyormuş ki sağlıklı gebelikler oluşsun.

Bu konuda ben de artık saklamaya kararlıyım. Acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum.
Kalp atışını duymadan ,birlikte sevinelim diye haber vermiş oldum ama sağlıksız gebelik çıkınca da üzülmelerine sebep oldum. En güzeli kalp atışı duyulana kadar kendime saklamak..

Eşime göre işaret kesin oldu ceketi doğru attım bu ay aşkım diyo benim içimden geçen ise olmadığı yönünde hangimiz haklı çıkacak bakalım.
Yayla da iyi fikir yazdım kenara doğal doğal ohhh eser alttan püfür püfür

Bencede cok zor oluyo gercekten mutlulugu paylasmak kolay ama uzuntu cok zor onu anladim aglayamiyosun bile karsinda uzukucekler diye ben hep tuvalete gider oyle aglardim

Aynen öyle devlet çok yavaş özelde yaptırmakla iyi yapmışsınız. Bizim acelemiz yoktu madem böyle bi imkan var yaptıralım demişitk. o yüzden beklemek sorun olmadı ama sıkıcı oldu
Aynen en doğrusu cnim hayrlsi olsun temiz çıktığına sevindim bizde de şükür bir sıkıntı görülmüyor şuanda hayrlsiyla

Ay bu benimde başıma geldi. Pozitif görünce herkese söyledik hastaneye gittim kimyasal şimdi hamile kalsam uzun bir süre kimseye söylemem

Canım ben eşim için çok sürpriz düşünemiyorum aklıma işte benim de klasik kargo kutusuna bebek eşyası koyup sana paket geldi demek geliyor. Ama senelerdir bu haberi bekleyen aile büyüklerine planım var
Bebeğin ağzından mektup yazacağım onlara da ay bu ne kapıda gördük size gelmiş falan diye vereceğim

Söyleme zamanı konusu da sıkıntı ama ben çok evhamlıyım sağlıklı gebelik olduğuna emin olmadan söylemek istemiyorum çünkü büyükler çok üzülür bir durum olursa ve bizi asla çocuk istemiyor diye biliyorlar, bebek istediğimiz de açığa çıkar sonra haydi yapın yine bu sağlıklı olur baskısı başlar.
Elbette gebelik tamamlanana kadar sonu yok bu işin ama fetal DNA mutlaka yaptırmak istiyorum o da 11. Haftada falan yapılıyor sonuç bekle falan derken 12 ya da 13. Haftada söylerim onlara heralde her şey yolunda giderse nasıl sabredicez orası ayrı tabi

Ayy mektup benim de geldi ama ben yazarken ağlamaktan yazamam kesin diye onu direkt eledim
Şimdi var mı yok mu diye beklemek zor olunca nasıl gizleyeceğiz bakalım

Bu adamlardaki öz güven

Benimki de ya boşuna stres yapıyorsun iyi atıcıyım ben tekte tutturdum bak gör diyo ben de senin gibi olmadı hissindeyim.

Hem serin hem ekonomik yaylada doğum turizmi başlatayım ben olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…