EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ben hiçbir şeye baktırmadım ya daha hiç kadın doğum uzmanına gözükmedim olacak mı olmayacak mı onu bile bilmiyorum Eki Görüntüle 3123474
Benim kafama takılıyordu canım asla atamıyordum kafamdan sıkıntım olduğunu düşünmüyordum ama neden 5 aydır olmadı diye diye kafayı yemeden gidip hormonlara baktırdım. Kafamdan çıksın belki olur dedim artık.

Smq testiniz çıktımı ne zmn vermiştiniz ne zmn cikti

Doktor kaç ay korun dedi size acaba bende 7 temmuzda kürtaj oldum 9+1 2 aydır korundum. 3 ay demişti

kızlaarr inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Ben hem biraz hayal kuralım diye hem de merak ettiğimden bir şey sormak istiyorum.

Siz Allah nasip ederse hamilelik haberini aldıktan sonra eşinize/ailelere bu haberi nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? Hadi hem hayal kurmuş, hem de belki birbirimize fikir vermiş oluruz.

Ben şaşırtacak heyecanlandıracak bir sürpriz yapmayı çok istiyorum. O yüzden kanda yükselmeyi görene kadar büyük ihtimalle sizin dışınızda kimsenin haberi olmaz. Eşimle ilgili emin olamadım klişe bi şekilde takım logolu bir zıbın alıp yanına hamilelik testi koyup kargo paketi gibi hazırlayıp bugün sana paket gelmiş diye verebilirim belki. Aİlelere de ultrasonda kese görününce haber vermek daha doğru geldiği için ultrason görüntüsünü zarfa koyup anneanne/babaanne... merhaba :) gibi bi zarf hazırlayıp bilmemkimin düğün davetiyesiymiş sizinkini bize verdiler diye verebilirim gibi geldi.

ayyy düşününce bile heyecanlandım!!! Sizlerin aklınızda var mı değişik fikirler??

Ya ben kendimde hiç belirti fark etmiyorum nedense neden böyle acaba
Bende dediğin gibi ovulasyon deniyorum 3 aydır
Ama maalesef mucizemiz daha bize gelmedi
Demekki hayırlısı bu
Ben akıntı ve çatlama günü olan 1-2 dklık ağrı hissediyorum keskin bir ağrı oluyor bu ay böyle olduğunu yeni anladım açıkçası hayırlısı ne zaman olacaksa o zaman olsun canım

Ben eşime kanda gördükten sonra en azından söylerim güzel bir yemeğe çıkartırım gibi geliyor :) eşimin ailesine ve kendi aileme de en azından 8 haftalık olmadan söylemem diye düşünüyorum ama eşim çok heyecanlı tez canlı biri o yüzden düşündüğüm gibi olmayacak gibi

Doktor kaç ay korun dedi size acaba bende 7 temmuzda kürtaj oldum 9+1 2 aydır korundum. 3 ay demişti
Bana da 3 ay korunmayı tavsiye ederiz dedi ama kati bir dille söylemedi. Doktorumu az çok tanıdığım için bu şekilde düşündüm. Kanamam bittikten sonra korunmadan devam ettim. Ama kendimi fiziken ve ruhen iyi hissediyorum, zoraki bir görev olarak yapmıyorum. Kısmet

Benim de öyle idrar testim pozitif kan testim negatif çıktı bende düşünmeye başladım acaba bende bir sıkıntı var mı diye

Ben eşime normal testte gördüğümde söylerim. Sürpriz yapmak çok isterdim ama çalışma saatlerimden dolayı beni kan tahliline o götüreceği için mecbur öğrenecek :) Ama kaset testi hediye gibi verebilirim. Aileme de ben bebişimin kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyorum açıkçası.

Valla ben ilk pozitifi gordugumde esimi aradim ben cok kotuyum elim ayagim bosaldi halsizim eve gel hastaneye gidelim dedim o sirada bu zamana kadar ki aldigim butun bebek kiyafetlerini odaya serdim kostur kostur eve girdi bi anda şokkkk testide ona dogru uzatmis odada bekliyodum sonrası kimyasal oldu tabi bütün hayaller çöp

Neyse ama suan pozitifi gorsem biraz saklayip kalp atisini duyduktan sonra soylemeyi planliyorum kalp atisini kayit edip tvye baglayacagim sonra aksam otururken cok guzel bi sarki buldum diyip dinletmeyi dusunuyorum Allahim sen dualarimizi kabul et YaRabbimm

ahahahah benimki de hem rahat görünüyor hem de aynı şekilde tezcanlı eminim hamile kalırsam hamile olduğumu öğrenir öğrenmez annesine haber verecek ve benim bütün sürpriz hevesimi kaçıracak

ahahahah benimki de hem rahat görünüyor hem de aynı şekilde tezcanlı eminim hamile kalırsam hamile olduğumu öğrenir öğrenmez annesine haber verecek ve benim bütün sürpriz hevesimi kaçıracak
Benim eşim de öyle anında annesi ablası herkese söyler gibi duruyor şaşırmam

Umutsuzum ben bu ay ya. Bat 13 Eylül gösteriyor uygulama ama erken yumurtlama olduğu için catlamadan 14 gün sonra regl oluyorum normalde ona bakarsak 10 Eylül
Umutsuzluğa kapılmak yok rabbim geçiktiriyor güzelleştiriyodur güzel günler ileride sonuçta bizim elimizde olan bişey değil eğer rabbim nasip ederse sen olmasın diye dua etsen bile olur o yüzden umutsuzluğa yer yok beklicez sabırla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…