Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de ekler misin bat: 11 EylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Bende 20 mayısta oldumBende 27 mayısta oldum canım
Merhaba 3 2 3 2 ne oluyo ilişki sıklığı mı?Kızlar dün 1 bugün 2 mfk başladık bugün adet den bittim başlıyoruz 3 2 3 2 hakkımız da hayırlısı olsun ins
Evet canım, adet bittiği gün ilişki ardından 3 gün sonra ilişki ardından 2 gün sonra, ardından tekrar 3 gün sonra ardından tekrar iki gün sonra o şekilde gidiyorMerhaba 3 2 3 2 ne oluyo ilişki sıklığı mı?
Evet ya ben de bunu düşündüm .20 mm den önce çatlıyorsa ne olacak ,boşa mı gidecek o ay yani zor işler vallaAynen canim bende gordum paylasimini. O halde devam mi teste? Ya yumurtamiz yeterli boyuta gelmeden catliyorsa, ozamanda bosa test yapmiyor muyuz?
Benim de kimyasal gebelik daha yeni ama işte umut etmek istiyoruz canım benim Allah görüyor heveslerimizi sağlıklı bebisler nasip etsin bizlere tez zamanda inşallah.Benim 1 eylül dü ama daha test yapmadım. Açıkcası daha kürtaj olalı 1 ay oldu, gereksiz bir ümit içinde olduğumun farkındayım ama işte
Bir hafta hatta 10 gün daha bekle derim. Tam anlamıyla öğren ki emin ol keseyi görmen de seni rahatlatır o da ayrı bir kaygı cidden sure ne kadar kısa olursa o kadar iyiAy inşallah :) Bu kadar umut bağlayıp olmazsa üzüleceğim ama yoksa , test yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek her türlü öğreneceksin diyorum kendime
Şüphen varsa biraz tuluk falan koy gecistir cnmKızlar benim şu an çok bel ve bacak ağrım var yumurtlamanın 8. Catlamanın 6. Günü. Sizce ağrı kesici içmeli miyim çalışıyorum bir yandan çok zorluyor parol falan kar edecek gibi değil iç derseniz güçlü bir şey içeceğim
Hayirlisi olsun hakkimizda canim, gercekten stresten baska birsey degil.Evet ya ben de bunu düşündüm .20 mm den önce çatlıyorsa ne olacak ,boşa mı gidecek o ay yani zor işler valla
Merhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan
Hayırlı olsun canım benim çok sevindimMerhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan
Tesekkur ederimHayırlı olsun canım benim çok sevindim
Yaaa kuzum çok sevindim güne güzel başlama haberimiz oldu hiç kötüyü düşünme çağırma inşallah sağlıklı bir şekilde seninledir bebişin Bol bol duaMerhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan
Yaa cok sevindim Rabbim saglikla kucahina almayi nasip etsin kanda kac cikti dahabkorkman icin cok erken cankm benim bosuna kendini strese sokmaMerhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan
Cok tesekkur ederim canim insallah oyledir. Bat oncesinden baslayan bir bel agrim var. Su an had safhada ve her an adet olacakmis gibi kramplar agrilar var. O yuzden korkuyorum. Sevincimi bile tam yasayamadimYaaa kuzum çok sevindim güne güzel başlama haberimiz oldu hiç kötüyü düşünme çağırma inşallah sağlıklı bir şekilde seninledir bebişin Bol bol dua
Aminn inslalah cok tesekkur ederim canim 31 agustos’ta test yaptirmistim. 28 cikti. Bat 2 eylul duYaa cok sevindim Rabbim saglikla kucahina almayi nasip etsin kanda kac cikti dahabkorkman icin cok erken cankm benim bosuna kendini strese sokma
Bol bol dua et canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim de dün bat günüm du gelen olmadı bugün de olmazsa yarın test yapacağım bat günüme 3 gün kalasi kaşık ağrım oldu dedim geliyor ardından bel ağrım oldu normal de ateşim 36.4 olur ama bir haftadır ara ara ölüyorum ateşimi 36.8 oldu Benim için de dua edin bir kimyasal gebelik geçirdim rabbim hayırlı haberler ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahMerhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan
Iyi iste kuzum benim daha dusuk ogrenenler bile var onemli olan artisAminn inslalah cok tesekkur ederim canim 31 agustos’ta test yaptirmistim. 28 cikti. Bat 2 eylul du
Rabbim sana da tum isteyenlere de nasip etsin en hayirli ve tez vakitte insallah Cok yiratici bir sey olduguna eminim kimyasalin. Ben de su an asiri bir stres altindayim. Tam sevinemedim bile. Bir de cok erken ogrendigim icin daha cok beklemem gerekiyorBol bol dua et canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim de dün bat günüm du gelen olmadı bugün de olmazsa yarın test yapacağım bat günüme 3 gün kalasi kaşık ağrım oldu dedim geliyor ardından bel ağrım oldu normal de ateşim 36.4 olur ama bir haftadır ara ara ölüyorum ateşimi 36.8 oldu Benim için de dua edin bir kimyasal gebelik geçirdim rabbim hayırlı haberler ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah