EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
mehrunnisa mehrunnisa 2 EYLÜL
Lavinya58 Lavinya58 2 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
@Gerginbiri353 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL
@kevsersoylu6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
Demgey3 Demgey3 7 EYLÜL
S Sumela573 7 EYLÜL
@kubrahanm8 EYLÜL
@LeucotheaThemis8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@pozitifbiri9 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
@abogado viajero10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
Lamariposa Lamariposa 12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
@Minicikfzt13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
A Aden2023 13 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL
@marythebaby16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@Safiye1917 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
@Bearhug17 EYLÜL
@Mayis ayi gelini17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@mevzuat25 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 26 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
@melek07627 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Gecekusum99928 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
sevdaluk1911 sevdaluk1911 30 EYLÜL
Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 30 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL
Beni de ekler misin bat: 11 Eylül

Aynen canim bende gordum paylasimini. O halde devam mi teste? Ya yumurtamiz yeterli boyuta gelmeden catliyorsa, ozamanda bosa test yapmiyor muyuz?
Evet ya ben de bunu düşündüm .20 mm den önce çatlıyorsa ne olacak ,boşa mı gidecek o ay yani🙄 zor işler valla 😏

Benim 1 eylül dü ama daha test yapmadım. Açıkcası daha kürtaj olalı 1 ay oldu, gereksiz bir ümit içinde olduğumun farkındayım ama işte
Benim de kimyasal gebelik daha yeni ama işte umut etmek istiyoruz canım benim Allah görüyor heveslerimizi sağlıklı bebisler nasip etsin bizlere tez zamanda inşallah.

Ay inşallah :) Bu kadar umut bağlayıp olmazsa üzüleceğim ama yoksa , test yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek her türlü öğreneceksin diyorum kendime
Bir hafta hatta 10 gün daha bekle derim. Tam anlamıyla öğren ki emin ol keseyi görmen de seni rahatlatır o da ayrı bir kaygı cidden sure ne kadar kısa olursa o kadar iyi

Kızlar benim şu an çok bel ve bacak ağrım var yumurtlamanın 8. Catlamanın 6. Günü. Sizce ağrı kesici içmeli miyim çalışıyorum bir yandan çok zorluyor parol falan kar edecek gibi değil iç derseniz güçlü bir şey içeceğim
Şüphen varsa biraz tuluk falan koy gecistir cnm

Evet ya ben de bunu düşündüm .20 mm den önce çatlıyorsa ne olacak ,boşa mı gidecek o ay yani🙄 zor işler valla 😏
Hayirlisi olsun hakkimizda canim, gercekten stresten baska birsey degil.
Yinede bazi gunleri degerlendirelim, eger oluyorsada kacirmayalim.
Ebru abla cok iyi birisi, ama sanki bazen basindan atiyor gibi hissediyorum.
Bu arada ben bide jel aldim, iliskiden once sıkıyorsun ve sozde spermler akmiyor.. valla hic alakasi bile yok... hayirlisi😅

Merhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan😞😭
Yaaa kuzum çok sevindim güne güzel başlama haberimiz oldu 😍😍 hiç kötüyü düşünme çağırma inşallah sağlıklı bir şekilde seninledir bebişin ❤️❤️ Bol bol dua 🤲🏻

Merhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan😞😭
Yaa cok sevindim Rabbim saglikla kucahina almayi nasip etsin 😍 kanda kac cikti dahabkorkman icin cok erken cankm benim bosuna kendini strese sokma 😔💕

Yaaa kuzum çok sevindim güne güzel başlama haberimiz oldu 😍😍 hiç kötüyü düşünme çağırma inşallah sağlıklı bir şekilde seninledir bebişin ❤️❤️ Bol bol dua 🤲🏻
Cok tesekkur ederim canim💕 insallah oyledir. Bat oncesinden baslayan bir bel agrim var. Su an had safhada ve her an adet olacakmis gibi kramplar agrilar var. O yuzden korkuyorum. Sevincimi bile tam yasayamadim😞

Yaa cok sevindim Rabbim saglikla kucahina almayi nasip etsin 😍 kanda kac cikti dahabkorkman icin cok erken cankm benim bosuna kendini strese sokma 😔💕
Aminn inslalah cok tesekkur ederim canim❤️ 31 agustos’ta test yaptirmistim. 28 cikti. Bat 2 eylul du

Bol bol dua et canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim de dün bat günüm du gelen olmadı bugün de olmazsa yarın test yapacağım bat günüme 3 gün kalasi kaşık ağrım oldu dedim geliyor ardından bel ağrım oldu normal de ateşim 36.4 olur ama bir haftadır ara ara ölüyorum ateşimi 36.8 oldu Benim için de dua edin bir kimyasal gebelik geçirdim rabbim hayırlı haberler ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah 🤲🏻😍

Bol bol dua et canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim de dün bat günüm du gelen olmadı bugün de olmazsa yarın test yapacağım bat günüme 3 gün kalasi kaşık ağrım oldu dedim geliyor ardından bel ağrım oldu normal de ateşim 36.4 olur ama bir haftadır ara ara ölüyorum ateşimi 36.8 oldu Benim için de dua edin bir kimyasal gebelik geçirdim rabbim hayırlı haberler ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah 🤲🏻😍
Rabbim sana da tum isteyenlere de nasip etsin en hayirli ve tez vakitte insallah❤️ Cok yiratici bir sey olduguna eminim kimyasalin. Ben de su an asiri bir stres altindayim. Tam sevinemedim bile. Bir de cok erken ogrendigim icin daha cok beklemem gerekiyor

X