EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Beni de ekler misin bat: 11 Eylül

Aynen canim bende gordum paylasimini. O halde devam mi teste? Ya yumurtamiz yeterli boyuta gelmeden catliyorsa, ozamanda bosa test yapmiyor muyuz?
Evet ya ben de bunu düşündüm .20 mm den önce çatlıyorsa ne olacak ,boşa mı gidecek o ay yani zor işler valla

Benim 1 eylül dü ama daha test yapmadım. Açıkcası daha kürtaj olalı 1 ay oldu, gereksiz bir ümit içinde olduğumun farkındayım ama işte
Benim de kimyasal gebelik daha yeni ama işte umut etmek istiyoruz canım benim Allah görüyor heveslerimizi sağlıklı bebisler nasip etsin bizlere tez zamanda inşallah.

Ay inşallah :) Bu kadar umut bağlayıp olmazsa üzüleceğim ama yoksa , test yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek her türlü öğreneceksin diyorum kendime
Bir hafta hatta 10 gün daha bekle derim. Tam anlamıyla öğren ki emin ol keseyi görmen de seni rahatlatır o da ayrı bir kaygı cidden sure ne kadar kısa olursa o kadar iyi

Şüphen varsa biraz tuluk falan koy gecistir cnm

Evet ya ben de bunu düşündüm .20 mm den önce çatlıyorsa ne olacak ,boşa mı gidecek o ay yani zor işler valla
Hayirlisi olsun hakkimizda canim, gercekten stresten baska birsey degil.
Yinede bazi gunleri degerlendirelim, eger oluyorsada kacirmayalim.
Ebru abla cok iyi birisi, ama sanki bazen basindan atiyor gibi hissediyorum.
Bu arada ben bide jel aldim, iliskiden once sıkıyorsun ve sozde spermler akmiyor.. valla hic alakasi bile yok... hayirlisi

Merhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan
Yaaa kuzum çok sevindim güne güzel başlama haberimiz oldu hiç kötüyü düşünme çağırma inşallah sağlıklı bir şekilde seninledir bebişin Bol bol dua

Merhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan
Yaa cok sevindim Rabbim saglikla kucahina almayi nasip etsin kanda kac cikti dahabkorkman icin cok erken cankm benim bosuna kendini strese sokma

Yaaa kuzum çok sevindim güne güzel başlama haberimiz oldu hiç kötüyü düşünme çağırma inşallah sağlıklı bir şekilde seninledir bebişin Bol bol dua
Cok tesekkur ederim canim insallah oyledir. Bat oncesinden baslayan bir bel agrim var. Su an had safhada ve her an adet olacakmis gibi kramplar agrilar var. O yuzden korkuyorum. Sevincimi bile tam yasayamadim

Yaa cok sevindim Rabbim saglikla kucahina almayi nasip etsin kanda kac cikti dahabkorkman icin cok erken cankm benim bosuna kendini strese sokma
Aminn inslalah cok tesekkur ederim canim 31 agustos’ta test yaptirmistim. 28 cikti. Bat 2 eylul du

Bol bol dua et canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim de dün bat günüm du gelen olmadı bugün de olmazsa yarın test yapacağım bat günüme 3 gün kalasi kaşık ağrım oldu dedim geliyor ardından bel ağrım oldu normal de ateşim 36.4 olur ama bir haftadır ara ara ölüyorum ateşimi 36.8 oldu Benim için de dua edin bir kimyasal gebelik geçirdim rabbim hayırlı haberler ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Rabbim sana da tum isteyenlere de nasip etsin en hayirli ve tez vakitte insallah Cok yiratici bir sey olduguna eminim kimyasalin. Ben de su an asiri bir stres altindayim. Tam sevinemedim bile. Bir de cok erken ogrendigim icin daha cok beklemem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…