EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ben eşime normal testte gördüğümde söylerim. Sürpriz yapmak çok isterdim ama çalışma saatlerimden dolayı beni kan tahliline o götüreceği için mecbur öğrenecek :) Ama kaset testi hediye gibi verebilirim. Aileme de ben bebişimin kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyorum açıkçası.
Ben de kalp atışına kadar sabredebilir miyim ona emin olamadığım için kese dedim şimdilik :KK70:

Nisan başı vermiştik, Ağustos ortası çıktı. Epey uzun sürüyor malesef sonuçların çıkması :KK43:aynen

Nisan başı vermiştik, Ağustos ortası çıktı. Epey uzun sürüyor malesef sonuçların çıkması :KK43:
Aynen canm baya uzun sürüyor gözünüz aydın eşimde benim haziran 28 vermişti baktık çıkmayacak ben özelde verdik 3 günde çıktı daha devlette nisandakiler anca çıkıyor sanirm

Valla ben ilk pozitifi gordugumde esimi aradim ben cok kotuyum elim ayagim bosaldi halsizim eve gel hastaneye gidelim dedim o sirada bu zamana kadar ki aldigim butun bebek kiyafetlerini odaya serdim kostur kostur eve girdi bi anda şokkkk 😂 testide ona dogru uzatmis odada bekliyodum 😍 sonrası kimyasal oldu tabi bütün hayaller çöp 😔🤷‍♀️

Neyse ama suan pozitifi gorsem biraz saklayip kalp atisini duyduktan sonra soylemeyi planliyorum kalp atisini kayit edip tvye baglayacagim sonra aksam otururken cok guzel bi sarki buldum diyip dinletmeyi dusunuyorum 🤲😍 Allahim sen dualarimizi kabul et YaRabbimm😍🤲
Kalp atışına kadar herkesten saklamayı başarabilirsen ne mutlu valla

Aynen canm baya uzun sürüyor gözünüz aydın eşimde benim haziran 28 vermişti baktık çıkmayacak ben özelde verdik 3 günde çıktı daha devlette nisandakiler anca çıkıyor sanirm
Aynen öyle devlet çok yavaş özelde yaptırmakla iyi yapmışsınız. Bizim acelemiz yoktu madem böyle bi imkan var yaptıralım demişitk. o yüzden beklemek sorun olmadı ama sıkıcı oldu

Kalp atışına kadar herkesten saklamayı başarabilirsen ne mutlu valla
Kuzum suanki fikrime gore saklayabilirim cunku kimyasal gebelik gecirdigimde cok zorlandim o zaman testte pozitif gorur gormez butun aileye soyledik 2 yildan sonra bi hevesle sonra 10 gun gecti dusuk oldu bu seferde dusmesini herkese soylemek zorunda kaldik cok zordu benim icin o yuzden dayanirim gibime geliyo 🤷‍♀️ bakalim kismet inşallaaahh olur da 😍🤲

Kuzum suanki fikrime gore saklayabilirim cunku kimyasal gebelik gecirdigimde cok zorlandim o zaman testte pozitif gorur gormez butun aileye soyledik 2 yildan sonra bi hevesle sonra 10 gun gecti dusuk oldu bu seferde dusmesini herkese soylemek zorunda kaldik cok zordu benim icin o yuzden dayanirim gibime geliyo 🤷‍♀️ bakalim kismet inşallaaahh olur da 😍🤲
Evet bir de işin herkese düşük vs kısmını anlatmak durumu da kötü. Ayy inşallah olsun da sağlıkla da tutunsunlar

Aynen canim vardir bir hayir bunda da❤️ Sanirim cok kiside bu ay yumurtlama olmadi bu markayla, oyle mi🤔
Ben bu arada baska bir bayana (minnakkurabiyeler) diye bi sayfa daha var, bu testleri ona da gosterdim.. bana dedigi sey: ben bu testleri yorumlamiyorum, ozelliklede bu testin hassasligina guvenmedigim icin yorumlamiyorum. Baska testin varsa bakayim ama bunlara guvenmiyorum kusura bakma dedi.
Boyle soyleyince, dedim var bu testlerde birsey...
Ben sayfanın sahibine sabah sordum bu durumu hatta sayfasında bi post yayınladı kızlar;

Testleri ödül almış ve geçen yıla göre hassasiyetini arttırmışlar yani şöyle ki geçen yıl 17-18 mm de yumurtlama gösteriyormuş testleri ama bakmışlar ki o boyda yumurta döllenirse kimyasal ya da düşüğe sebep olabiliyor; hassasiyeti 20 mm e çıkarmışlar o yüzden henüz pik göremiyorsundur dedi sizin de bilginiz olsun istedim. 20 mm e ulaşan yumurta olduğu zaman pik gösteriyormuş ki sağlıklı gebelikler oluşsun.

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
@Lavinya582 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
@Gerginbiri353 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL
@kevsersoylu6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
@Demgey37 EYLÜL
@Sumela5737 EYLÜL
@kubrahanm8 EYLÜL
LeucotheaThemis LeucotheaThemis 8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@pozitifbiri9 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
@Minicikfzt13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
A Aden2023 13 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
S sessizlikkk 15 EYLÜL
@marythebaby16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@Safiye1917 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
Bearhug Bearhug 17 EYLÜL
@Mayis ayi gelini17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
mavilihayat00 mavilihayat00 23 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
@melek07627 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Gecekusum99928 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
@sevdaluk191130 EYLÜL
@Elif_edanur_61_6130 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL

Bu konuda ben de artık saklamaya kararlıyım. Acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum.
Kalp atışını duymadan ,birlikte sevinelim diye haber vermiş oldum ama sağlıksız gebelik çıkınca da üzülmelerine sebep oldum. En güzeli kalp atışı duyulana kadar kendime saklamak..

Sma'nın tam gününde gelmesi bi işaret mi yokssssaaaaaa :KK70: :KK70:

ahahahah bizim de hedef en geç 2023 o zaman :KK70:

Karadeniz yaylalarında doğal doğum alternatifi değerlendirilebilir sanki, iş o noktaya kalırsa... Eldeki imkanlara bakıciiz artık :KK70:

Eşime göre işaret 🤣🤣🤣 kesin oldu ceketi doğru attım bu ay aşkım diyo 🤣🤣 benim içimden geçen ise olmadığı yönünde hangimiz haklı çıkacak bakalım. 🤭
Yayla da iyi fikir yazdım kenara doğal doğal ohhh eser alttan püfür püfür 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bu konuda ben de artık saklamaya kararlıyım. Acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum.
Kalp atışını duymadan ,birlikte sevinelim diye haber vermiş oldum ama sağlıksız gebelik çıkınca da üzülmelerine sebep oldum. En güzeli kalp atışı duyulana kadar kendime saklamak..
Bencede cok zor oluyo gercekten mutlulugu paylasmak kolay ama uzuntu cok zor onu anladim aglayamiyosun bile karsinda uzukucekler diye ben hep tuvalete gider oyle aglardim

Aynen öyle devlet çok yavaş özelde yaptırmakla iyi yapmışsınız. Bizim acelemiz yoktu madem böyle bi imkan var yaptıralım demişitk. o yüzden beklemek sorun olmadı ama sıkıcı oldu
Aynen en doğrusu cnim hayrlsi olsun temiz çıktığına sevindim bizde de şükür bir sıkıntı görülmüyor şuanda hayrlsiyla

Ay bu benimde başıma geldi. Pozitif görünce herkese söyledik hastaneye gittim kimyasal şimdi hamile kalsam uzun bir süre kimseye söylemem ☺️

kızlaarr inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Ben hem biraz hayal kuralım diye hem de merak ettiğimden bir şey sormak istiyorum.

Siz Allah nasip ederse hamilelik haberini aldıktan sonra eşinize/ailelere bu haberi nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? Hadi hem hayal kurmuş, hem de belki birbirimize fikir vermiş oluruz.

Ben şaşırtacak heyecanlandıracak bir sürpriz yapmayı çok istiyorum. O yüzden kanda yükselmeyi görene kadar büyük ihtimalle sizin dışınızda kimsenin haberi olmaz. Eşimle ilgili emin olamadım klişe bi şekilde takım logolu bir zıbın alıp yanına hamilelik testi koyup kargo paketi gibi hazırlayıp bugün sana paket gelmiş diye verebilirim belki. Aİlelere de ultrasonda kese görününce haber vermek daha doğru geldiği için ultrason görüntüsünü zarfa koyup anneanne/babaanne... merhaba :) gibi bi zarf hazırlayıp bilmemkimin düğün davetiyesiymiş sizinkini bize verdiler diye verebilirim gibi geldi.

ayyy düşününce bile heyecanlandım!!! Sizlerin aklınızda var mı değişik fikirler??

Canım ben eşim için çok sürpriz düşünemiyorum aklıma işte benim de klasik kargo kutusuna bebek eşyası koyup sana paket geldi demek geliyor. Ama senelerdir bu haberi bekleyen aile büyüklerine planım var 🥲🥲🥲
Bebeğin ağzından mektup yazacağım onlara da ay bu ne kapıda gördük size gelmiş falan diye vereceğim 🤣🤣🤣

Söyleme zamanı konusu da sıkıntı ama ben çok evhamlıyım sağlıklı gebelik olduğuna emin olmadan söylemek istemiyorum çünkü büyükler çok üzülür bir durum olursa ve bizi asla çocuk istemiyor diye biliyorlar, bebek istediğimiz de açığa çıkar sonra haydi yapın yine bu sağlıklı olur baskısı başlar.
Elbette gebelik tamamlanana kadar sonu yok bu işin ama fetal DNA mutlaka yaptırmak istiyorum o da 11. Haftada falan yapılıyor sonuç bekle falan derken 12 ya da 13. Haftada söylerim onlara heralde her şey yolunda giderse 🙏💙 nasıl sabredicez orası ayrı tabi 🤣

Canım ben eşim için çok sürpriz düşünemiyorum aklıma işte benim de klasik kargo kutusuna bebek eşyası koyup sana paket geldi demek geliyor. Ama senelerdir bu haberi bekleyen aile büyüklerine planım var 🥲🥲🥲
Bebeğin ağzından mektup yazacağım onlara da ay bu ne kapıda gördük size gelmiş falan diye vereceğim 🤣🤣🤣

Söyleme zamanı konusu da sıkıntı ama ben çok evhamlıyım sağlıklı gebelik olduğuna emin olmadan söylemek istemiyorum çünkü büyükler çok üzülür bir durum olursa ve bizi asla çocuk istemiyor diye biliyorlar, bebek istediğimiz de açığa çıkar sonra haydi yapın yine bu sağlıklı olur baskısı başlar.
Elbette gebelik tamamlanana kadar sonu yok bu işin ama fetal DNA mutlaka yaptırmak istiyorum o da 11. Haftada falan yapılıyor sonuç bekle falan derken 12 ya da 13. Haftada söylerim onlara heralde her şey yolunda giderse 🙏💙 nasıl sabredicez orası ayrı tabi 🤣
Ayy mektup benim de geldi ama ben yazarken ağlamaktan yazamam kesin diye onu direkt eledim🥲🥲😄
Şimdi var mı yok mu diye beklemek zor olunca nasıl gizleyeceğiz bakalım🙈🙈🙈

Eşime göre işaret 🤣🤣🤣 kesin oldu ceketi doğru attım bu ay aşkım diyo 🤣🤣 benim içimden geçen ise olmadığı yönünde hangimiz haklı çıkacak bakalım. 🤭
Yayla da iyi fikir yazdım kenara doğal doğal ohhh eser alttan püfür püfür 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bu adamlardaki öz güven🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Benimki de ya boşuna stres yapıyorsun iyi atıcıyım ben tekte tutturdum bak gör diyo😒😒😒 ben de senin gibi olmadı hissindeyim.

Hem serin hem ekonomik😂😂😂 yaylada doğum turizmi başlatayım ben olmadı

X