- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
Hiçbir belirtim yok benceBirde canım sende ne gibi belirtiler var bu ay
İnşaAllah canım Biliyo musun aynı durum bende de var bi sakinlik var içimde böyle bende bu ay çok iyi değerlendirdim elimden geleni yaptım gerisi Allah a kalmış o yüzden bekliyorum bide tatile gidicem bu hafta ya tatilde hastalanıcam yada gelince gebelik testi yapıcam bakalım
Hımm anladım canım o zaman yine normal adet tarihimi mi bekliyeyim ben
Yumurtlama olalı 8 gün oldu bı de az bir zaman da değil normalde olsa elim teste gitmeye başlamıştı simdiden senin belirtin var mıBirde canım sende ne gibi belirtiler var bu ay
Ben hiçbir şeye baktırmadım ya daha hiç kadın doğum uzmanına gözükmedim olacak mı olmayacak mı onu bile bilmiyorumBende 5 yıllk evliyim canım bende daha önce istemedim 5 aydır istiyoruz negatif sonuç. Hormon falan baktırdım bu hafta. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bence baktır canım bir muayene ol doktor ona göre yönlendirsin hem de için rahat etsinBen hiçbir şeye baktırmadım ya daha hiç kadın doğum uzmanına gözükmedim olacak mı olmayacak mı onu bile bilmiyorum Eki Görüntüle 3123474
Bir şekilde dayanmaya çalış canım en azından varsa da tutunmasını etkilemesinBir şekilde akşama dayanıyım o zaman ya teşekkür ederim
Haklısın canımBir şekilde dayanmaya çalış canım en azından varsa da tutunmasını etkilemesin
saldım gitti valla, stres mtres kalmadı. Olmazsa da olmaz ölüm yok ya ucunda yüklenmesi bi anda geldi bana, isyan etmem gerekiyomuş demek ki
Sen yaparsınBearhug 'ım o hakkı söke söke alırsınnn!!!
Gerçekten Allah hepsinin yardımcısı olsun. Biz o sıcaklara kalacaksak bize de şimdiden dayanma gücü versinn inşallahh
Hiçbir belirtim yok bencegeçen ay olsa sayfalarca belirti uydurabilirdim ama bu ay hiç belirtim varmış gibi gelmiyo
Bende yoğun bi gaz ve ishal sıkıntısı var ve karnım gurulduyo resmen bide alt karnıma ve kasığıma ara ara sancılar giriyo normalde yumurtam çatladığında iki gün akıntım olmuştu sonra geçmişti bugün tekrardan akıntı başladı canım başkada bi belirti yok göğüslerimde falan öyle sancı yokYumurtlama olalı 8 gün oldu bı de az bir zaman da değil normalde olsa elim teste gitmeye başlamıştı simdiden senin belirtin var mı
Valla bende aslında yapmak istiyprum ama sonra negatif cıkıncada modum düşüyo o yüzden bekliyeyim bakalım biraz daha en azından pazar günü yaparım tatile gitmedne belkiSabredebilirsen eğer bekle canım bence öyle daha garanti olur ama sabretme kısmı zor tabii
Ayyy bir şey kalmadı pazaraValla bende aslında yapmak istiyprum ama sonra negatif cıkıncada modum düşüyo o yüzden bekliyeyim bakalım biraz daha en azından pazar günü yaparım tatile gitmedne belki
Ya evet ama işte yumurtlamam geö oldu çıkar mı ki testte bu ayın 27 sinde çatladı dahaAyyy bir şey kalmadı pazarahaydi inşallah müjdeli haber verirsin bize
Yaa testin fotografi var mii bizde bakalim biErken gebelik testinde çok hafif bir çizgi çıktı ama yarın tekrarlayacağım inşallah bu sefer olmuştur
Niye gereksiz olsun canim benim insani ayakta tutan umit etmek hayal kurmaktir ne guzel iste pes etmiyoruz yoksa dunya zindan olur bizlereBenim 1 eylül dü ama daha test yapmadım. Açıkcası daha kürtaj olalı 1 ay oldu, gereksiz bir ümit içinde olduğumun farkındayım ama işte
Yakininda saglik ocagi varsa bence direkt bir kan ver testle ugrasmadan kesin sonuc olur hemBenim de bat 5-6 eylül gibi. Geçen haftadan beri bel ağrım var ara ara hafif kramplarım ve adet ağrım var. Bu sabahdan beri de mide bulantım var. Yarın bi test yapsam mı acaba?
Benim göğüslerimde sancı var ama her zamanki sancı regl öncesi olan kabızlık var genelde regl öncesi oluyo karnımda da ara ara ağrı oluyo çok acikiyorum hatta şu an karnım gurulduyo tek fark şu belimle bacağımdaki aşırı şiddetli ağrı benim belimde platin var hep ağrım olur ama bu başka bir ağrı rutin şiddetli ağrım da değil ama belirti sayılacağına dair bı bilgim yokBende yoğun bi gaz ve ishal sıkıntısı var ve karnım gurulduyo resmen bide alt karnıma ve kasığıma ara ara sancılar giriyo normalde yumurtam çatladığında iki gün akıntım olmuştu sonra geçmişti bugün tekrardan akıntı başladı canım başkada bi belirti yok göğüslerimde falan öyle sancı yok
Hayirlisi olsun hakkinda canim benim insallah gec dollenme falan birsey olur da sende bu ay pozitifi gorebilirsinMerhaba ben regl olmadım ama kanda test sonucum negatif. Ben olmayan ekime kayıyorumgrup açılınca kendi kendimi eklerim. Kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Anladım canımm bakalım hayırlısı olsun o zaman hakkımızda mecbur senin ne zamam adet tarihinBenim göğüslerimde sancı var ama her zamanki sancı regl öncesi olan kabızlık var genelde regl öncesi oluyo karnımda da ara ara ağrı oluyo çok acikiyorum hatta şu an karnım gurulduyo tek fark şu belimle bacağımdaki aşırı şiddetli ağrı benim belimde platin var hep ağrım olur ama bu başka bir ağrı rutin şiddetli ağrım da değil ama belirti sayılacağına dair bı bilgim yok
Sma'nın tam gününde gelmesi bi işaret mi yokssssaaaaaaYa tabii ki kuzummm rahat ol, rahat olalım zaten biz seninle daha yeni başladık zaten ki sen bu ay ovulasyon falan da dikkat etmedin geçen ay da biz öyle olmuştuk bu ay da öyle sallapati gidecekti hatta korunacaktik da tammm yumurtlama günü geldi sma testi Allah'ın işi işte
Yeni yıla kadar ikimiz de bebisleri alıp gidicez "anayım ben anaa" topiklerine inşallah
Alırım tabiiki de hepimiz adına alırım hem de açılın Bearhug The Mommy geliyor
Ay inşallah..eskiden olsa kaçarım ya soğuk bir ülkeye birkaç aylığına olmadı oralarda doğurur gelirim derdim, kafa nereye biz oraya ülke ülke geziyorduk beyimle, ammaaa şu ekonomide o da zor
Ya ben kendimde hiç belirti fark etmiyorum nedense neden böyle acabaHem ovulasyon testi hem 2 günde bir yaparak değerlendirme yapıyorum bakalım kaçıracağımı düşünmüyorum bu ay. Diğer aylarda yumurtlama belirtilerimi regl belirtisi sanıyordum değerlendirmiyordum araştırdığımda öğrendim ki meğer bunlar yumurtlama belirtisiymiş bu açıdan daha bilinçliyim artık umarım en kısa sürede güzel haberler alırız