- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.663
saldım gitti valla, stres mtres kalmadı. Olmazsa da olmaz ölüm yok ya ucunda yüklenmesi bi anda geldi bana, isyan etmem gerekiyomuş demek kiYok yok hiç stres yapma canım azıcık kalmış zaten tatlış tatlış geçsin zaman
Valla doğması lazım doğmazsa da biz o hakkı söke söke alırızetrafta "anayım ben ana" diye gezerek.
Ay lütfen uysun hamile değilken bile bu sıcaklara katlanmak zor çünkü Allah hamile ve lohusalara şu havalarda yardımcı olsun
Ciddi misin ay inşallah olmuştur canımErken gebelik testinde çok hafif bir çizgi çıktı ama yarın tekrarlayacağım inşallah bu sefer olmuştur
Hem ovulasyon testi hem 2 günde bir yaparak değerlendirme yapıyorum bakalım kaçıracağımı düşünmüyorum bu ay. Diğer aylarda yumurtlama belirtilerimi regl belirtisi sanıyordum değerlendirmiyordum araştırdığımda öğrendim ki meğer bunlar yumurtlama belirtisiymiş bu açıdan daha bilinçliyim artık umarım en kısa sürede güzel haberler alırızGeçen ay bu şekilde denememiştim ve maalesef tutmadı
Benim 1 eylül dü ama daha test yapmadım. Açıkcası daha kürtaj olalı 1 ay oldu, gereksiz bir ümit içinde olduğumun farkındayım ama işteKızlar Eylül geldi çattı ne durumdasınız :)
Rahmin kendini toplaması için 3 ay diyor doktorlar ama kürtajdan sonraki ay hamile kalan da çok var canım sağlıklı bir gebelik nasip etsin Allah hepimizeBenim 1 eylül dü ama daha test yapmadım. Açıkcası daha kürtaj olalı 1 ay oldu, gereksiz bir ümit içinde olduğumun farkındayım ama işte
Yapabilirsin bence artık çıkar gibiBenim de bat 5-6 eylül gibi. Geçen haftadan beri bel ağrım var ara ara hafif kramplarım ve adet ağrım var. Bu sabahdan beri de mide bulantım var. Yarın bi test yapsam mı acaba?
Yap canım çıkar 3-4 gün kalmış bata bir şey kalmamış belirtilerin umarım hamilelik belirtileridirBenim de bat 5-6 eylül gibi. Geçen haftadan beri bel ağrım var ara ara hafif kramplarım ve adet ağrım var. Bu sabahdan beri de mide bulantım var. Yarın bi test yapsam mı acaba?
Ay inşallah :) Bu kadar umut bağlayıp olmazsa üzüleceğim ama yoksa , test yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek her türlü öğreneceksin diyorum kendimeYap canım çıkar 3-4 gün kalmış bata bir şey kalmamış belirtilerin umarım hamilelik belirtileridir
İnşallah yarın daha koyu çizgi gorursunuzErken gebelik testinde çok hafif bir çizgi çıktı ama yarın tekrarlayacağım inşallah bu sefer olmuştur
Eninde sonunda öğreneceksin canım erken de olsa geç de olsa negatifse değiştiremiyorsun ne yazık ki. Ben o kadar çok belirti yaşadım ki geçen ay herkes bana hamilesin dedi fakat sonuç negatifti seni çok iyi anlıyorum ama üzülecek bir şey yok ümidini kaybetmeden denemeye devamAy inşallah :) Bu kadar umut bağlayıp olmazsa üzüleceğim ama yoksa , test yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek her türlü öğreneceksin diyorum kendime
Yarın canım inşallahCiddi misin ay inşallah olmuştur canımbata kaç gün var
İnşallah hepimiz görürüz canım hayırlısı olsunİnşallah yarın daha koyu çizgi gorursunuz
Ayy süper Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahYarın canım inşallah
Bence içme canımKızlar benim şu an çok bel ve bacak ağrım var yumurtlamanın 8. Catlamanın 6. Günü. Sizce ağrı kesici içmeli miyim çalışıyorum bir yandan çok zorluyor parol falan kar edecek gibi değil iç derseniz güçlü bir şey içeceğim
Bir şekilde akşama dayanıyım o zaman ya teşekkür ederimBence içme canım
İnşaAllah canım Biliyo musun aynı durum bende de var bi sakinlik var içimde böyle bende bu ay çok iyi değerlendirdim elimden geleni yaptım gerisi Allah a kalmış o yüzden bekliyorum bide tatile gidicem bu hafta ya tatilde hastalanıcam yada gelince gebelik testi yapıcam bakalımİnşallah canım ya bu ay nedense bende bir sakinlik var normalde çok stres olurum ama bu ay niyeyse hiç stresim yok güzel değerlendirdim elimden geleni yaptım artık kısmet kafasındayım bı olgunluk geldi gibi bakalım inşallah hepimiz güzel haberi alırız bu ay
Hımm anladım canım o zaman yine normal adet tarihimi mi bekliyeyim benÖyle diyorlar canım ama ben onu bir kere sormuştum doktora her zaman öyle olacak diye bir şey yok demişti yani illa yumurtlamadan sonra 14 gün diye. Bazen stres vs olur hormonal mevsimsel bir şey olur zamanında yumurtlasan bile geç ya da erken olabilirsin demişti ama bu sanırım biraz daha nadiren olabilen bir şey.
Genelde geç yumurtlama geç regl oluyor benim kendi deneyimlerimden yola çıkarsam. Bu ay da beklenen adet tarihine göre erken yumurtladım mesela, öyle olursa benim de batı erken hesaplamam gerekiyor ama yine normal tarihi diye düşünmeye çalışacağım test yapmak için
Haha birebir aynı durumdayız. Yumurtlamaya göre bat 14 ü, uygulamaya göre 17 si hatta 18 i, umarım durabilirim test yapmadan, tabii regl gelmezse önden önden
Birde canım sende ne gibi belirtiler var bu ayİnşallah canım ya bu ay nedense bende bir sakinlik var normalde çok stres olurum ama bu ay niyeyse hiç stresim yok güzel değerlendirdim elimden geleni yaptım artık kısmet kafasındayım bı olgunluk geldi gibi bakalım inşallah hepimiz güzel haberi alırız bu ay