EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

saldım gitti valla, stres mtres kalmadı. Olmazsa da olmaz ölüm yok ya ucunda yüklenmesi bi anda geldi bana, isyan etmem gerekiyomuş demek ki
Sen yaparsın Bearhug 'ım o hakkı söke söke alırsınnn!!!
Gerçekten Allah hepsinin yardımcısı olsun. Biz o sıcaklara kalacaksak bize de şimdiden dayanma gücü versinn inşallahh

Geçen ay bu şekilde denememiştim ve maalesef tutmadı
Hem ovulasyon testi hem 2 günde bir yaparak değerlendirme yapıyorum bakalım kaçıracağımı düşünmüyorum bu ay. Diğer aylarda yumurtlama belirtilerimi regl belirtisi sanıyordum değerlendirmiyordum araştırdığımda öğrendim ki meğer bunlar yumurtlama belirtisiymiş bu açıdan daha bilinçliyim artık umarım en kısa sürede güzel haberler alırız

Benim 1 eylül dü ama daha test yapmadım. Açıkcası daha kürtaj olalı 1 ay oldu, gereksiz bir ümit içinde olduğumun farkındayım ama işte
Rahmin kendini toplaması için 3 ay diyor doktorlar ama kürtajdan sonraki ay hamile kalan da çok var canım sağlıklı bir gebelik nasip etsin Allah hepimize

Benim de bat 5-6 eylül gibi. Geçen haftadan beri bel ağrım var ara ara hafif kramplarım ve adet ağrım var. Bu sabahdan beri de mide bulantım var. Yarın bi test yapsam mı acaba?

Benim de bat 5-6 eylül gibi. Geçen haftadan beri bel ağrım var ara ara hafif kramplarım ve adet ağrım var. Bu sabahdan beri de mide bulantım var. Yarın bi test yapsam mı acaba?
Yap canım çıkar 3-4 gün kalmış bata bir şey kalmamış belirtilerin umarım hamilelik belirtileridir

Yap canım çıkar 3-4 gün kalmış bata bir şey kalmamış belirtilerin umarım hamilelik belirtileridir
Ay inşallah :) Bu kadar umut bağlayıp olmazsa üzüleceğim ama yoksa , test yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek her türlü öğreneceksin diyorum kendime

Ay inşallah :) Bu kadar umut bağlayıp olmazsa üzüleceğim ama yoksa , test yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek her türlü öğreneceksin diyorum kendime
Eninde sonunda öğreneceksin canım erken de olsa geç de olsa negatifse değiştiremiyorsun ne yazık ki. Ben o kadar çok belirti yaşadım ki geçen ay herkes bana hamilesin dedi fakat sonuç negatifti seni çok iyi anlıyorum ama üzülecek bir şey yok ümidini kaybetmeden denemeye devam

Kızlar benim şu an çok bel ve bacak ağrım var yumurtlamanın 8. Catlamanın 6. Günü. Sizce ağrı kesici içmeli miyim çalışıyorum bir yandan çok zorluyor parol falan kar edecek gibi değil iç derseniz güçlü bir şey içeceğim

Bence içme canım

İnşaAllah canım Biliyo musun aynı durum bende de var bi sakinlik var içimde böyle bende bu ay çok iyi değerlendirdim elimden geleni yaptım gerisi Allah a kalmış o yüzden bekliyorum bide tatile gidicem bu hafta ya tatilde hastalanıcam yada gelince gebelik testi yapıcam bakalım
Hımm anladım canım o zaman yine normal adet tarihimi mi bekliyeyim ben
Haha birebir aynı durumdayız. Yumurtlamaya göre bat 14 ü, uygulamaya göre 17 si hatta 18 i, umarım durabilirim test yapmadan, tabii regl gelmezse önden önden

Birde canım sende ne gibi belirtiler var bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…