EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Eklentiler

• 126B9F53-0DD2-44C3-84ED-58E2DB952214.jpeg
    126B9F53-0DD2-44C3-84ED-58E2DB952214.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bu birgebeningunlugu ovulasyon testini kullanıp beğenmeyen var mı. Ben hiç memnun kalmadım ya bozuk mu nedir sürekli negatif. Diğer aylarda da yaptım elbet Bi çift çizgi silik de olsa oluyordu anlamadim
geçen sene sattığı kaset testle yeni testi aynı anda kullandım. yenisi pik yapmadı hatta fotoğrafını gönderdim kendisine. sadece değerlendir yumurtalama dedi. sonra birde strip test aldım. ama geçen seneki kadar pik olmadı hiç

Yok yok umutlandırmıyorum kendimi 😂😂 önceki günden çok yorgundum. Bence o yüzden uyudum hem karnım ve göğüslerim ağrıyo tam bir regl çanı bunlar benim için. (Stres yapmamak için inkar etmeye başladım)🙄🙄🫣🫣

Bebeler olup da doğunca da aynı rahatlıkta olmasalar bari yoksa hepten yandık😑😑😑 o zaman meditasyon müziği için kafalarından meditatif ses çıkarma hakkımız doğar mı dersin?

Ahahaha benim de planlarken düşüncem aynıydı sıcaklar başlamadan😂😂 evdeki hesap çarşıya uysa bari

Yok yok hiç stres yapma canım azıcık kalmış zaten tatlış tatlış geçsin zaman 😍
Valla doğması lazım doğmazsa da biz o hakkı söke söke alırız 😄 etrafta "anayım ben ana" diye gezerek. 🤣🤣🤣
Ay lütfen uysun hamile değilken bile bu sıcaklara katlanmak zor çünkü Allah hamile ve lohusalara şu havalarda yardımcı olsun 🤦🤦🤦😄

Aaa neden acaba kanama oldu lekelenme tarzında mı yoksa adet kanı gibi mi? İlk kez duydum. Ben bugün kontrol oldum 18 mm bi tane yumurtam varmış iğne oldum öğlen. Doktor yarın gece ilişki dedi. Ama ben bugin de değerlendirmeyi düşünüyorum
Kuzum iğneden 36 saat sonra başlıyor diyorlar çatlamaya o yüzden iğne olduğun günün ertesi gün öneriyor doktorlar birer gün arayla. Benimkine gelirsek bugün kontrole gittim yumurtlama olduğunda olur öyle kanama korkma dedi 6-7 tane yumurta olmuş 😱 ama daha gelişmemişler en büyüğü 10mm bir hafta sonra tekrar bakılıp öyle iğne olacağım. İnşallah senin yumurtiş tutar❤️❤️

Kızlar pazar günü bu iki çizgi gayet belirgindi ben o günleri değerlendirdim bugünde böyle çıkıyo ne anlama geliyor bu bilen var mı ? Bat 8 eylül
Ovulasyon testi sanırım değil mi?
Normalde ben bata üç gün kala yaptığımda geçen ay silik çizgi bile yoktu yani tamamen sıfırdı test. İkinci yumurtlama geliyor olabilir bazen regle yakın tekrar yumurtlama olabiliyor. Hamilelik de olabilir tabi koyulaşıp koyulaşmadığına bakmak lazım

Selam kızlar ben de geldim . Her ay gizli gizli takipteyim. Bari burada varlık gostereyim dedim. Bat 7 Eylül. Beni de ekler misiniz ?😊

Ay ağzından bal damlıyor canım inşallah bebiştir bakalım 5 güne belli olur 🤭😍 işe yarar tabi ki canım benim yumurta çatladıktan sonrada mutlaka değerlendirin diyor doktorlar hiç öyle düşünme iyi düşün kuzum 😍 inşallah daha fazla bekletmez bu bebeler hepimizi 🤣
İnşallah canımm 😍😍🙏💙
Ayyy beş gün mü çok az kalmış. Mutlaka haber ver müjdeyle gelirsin inşallah 😍😍🙏💙

2 arkadasimda ve bende oldu artık ondanmi tesadüf mü bilemiyorum cok yaşlı bir amca söylemiş birine bana söylemesi için bende pek inanamasamda denedim ilk gebelikte denemiştim maydanoz yok ama sadece süt
Canım yazının başına baktım ama bulamadım,sana zahmet bi detaylı anlatır mısın ne zaman ve nasıl yaptınız tam olarak?

Ovulasyon testi sanırım değil mi?
Normalde ben bata üç gün kala yaptığımda geçen ay silik çizgi bile yoktu yani tamamen sıfırdı test. İkinci yumurtlama geliyor olabilir bazen regle yakın tekrar yumurtlama olabiliyor. Hamilelik de olabilir tabi koyulaşıp koyulaşmadığına bakmak lazım
Evet ovülasyon testi koyulaşınca hamilelik belirtisi mi oluyor

Canlarım bu listede yokum ama testime bakabilir misiniz? Hamile miyim acaba çok strese girdim.
Kuruma çizgisi değilse ilk beş dakikada böyle çıktıysa gebelik var canım inşallah hayırlısı ile sağlıcakla tutunur sağlıcakla dünyaya gelir inşallah🤲🏻🧿🌸bayağı belirgin 🥰

Evet ovülasyon testi koyulaşınca hamilelik belirtisi mi oluyor
Koyulaşma yumurtlama dönemi dışında regle yakın dönemde oluyorsa evet canım ama hamilelik diyebilmek için baya koyu olması lazımmış sanırım. İlk çizgiden bile koyu olmalı ikinci çizgi diyorlar.

Kuzum iğneden 36 saat sonra başlıyor diyorlar çatlamaya o yüzden iğne olduğun günün ertesi gün öneriyor doktorlar birer gün arayla. Benimkine gelirsek bugün kontrole gittim yumurtlama olduğunda olur öyle kanama korkma dedi 6-7 tane yumurta olmuş 😱 ama daha gelişmemişler en büyüğü 10mm bir hafta sonra tekrar bakılıp öyle iğne olacağım. İnşallah senin yumurtiş tutar❤️❤️
Ay inşallah tutar ❤️ Senin döngünün kaçıcı günündesin hangi ilaçla bu boyutlara ulaştın 6-7 çok iyi inşallah içlerinden biri tam boyutuna ulaşır

X