EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar eşimin haftaya doğum günü temel atmanın 8. Günü kan versem bebiş varsa çıkarmı acaba kanda doğum gününde haber vermek istiyorum da??

22 Eylül

Daha cok erken test icin bence yumurtlama ne zamandi? Evet ya zaman asla gecmiyo neye sarcagimi sasirdim hahah
Yumurtlama ne zamandı bilemiyorum çünkü testlerim hiç koyulaşmadı 22 Ağustosta rahim filmi çekildim o günden bu yana gün aşırı deniyorum sanırım daha 10 gün oldu ama bir haftadan sonra varsa kanda çıkar dediler bende merakla gittim kan verdim 0,100 çıktı ama ben hamile olduğumu düşünüyorum belirtim çok fazla en erken ne zaman tekrar kan vereyim sizce ?

Koyulaşma yumurtlama dönemi dışında regle yakın dönemde oluyorsa evet canım ama hamilelik diyebilmek için baya koyu olması lazımmış sanırım. İlk çizgiden bile koyu olmalı ikinci çizgi diyorlar.
Anladım canım ilk çizgi kadar koyu değildi ikinci çizgi adet tarihimde normalde 8 i ama yumurtam geç çatladı 21. Gün buda adetimi geçiktirir dimi

Anladım canım ilk çizgi kadar koyu değildi ikinci çizgi adet tarihimde normalde 8 i ama yumurtam geç çatladı 21. Gün buda adetimi geçiktirir dimi
Evet geciktirir benim de bu ay erken yumurtlama oldu erken tarihi hesaba katıp hemen ay regl olmadım bak diyesim var ama uygulamadaki tarihi beklicem diye de kendime söz veriyorum durmadan

Evet geciktirir benim de bu ay erken yumurtlama oldu erken tarihi hesaba katıp hemen ay regl olmadım bak diyesim var ama uygulamadaki tarihi beklicem diye de kendime söz veriyorum durmadan
Bekle canım yoksa insanda daha çok hayal kırıklıgı oluyo ama inşAllah bu geçikmenin sebebi güzel haberler olur

Bekle canım yoksa insanda daha çok hayal kırıklıgı oluyo ama inşAllah bu geçikmenin sebebi güzel haberler olur
İnşallah canım ya bu ay nedense bende bir sakinlik var normalde çok stres olurum ama bu ay niyeyse hiç stresim yok güzel değerlendirdim elimden geleni yaptım artık kısmet kafasındayım bı olgunluk geldi gibi bakalım inşallah hepimiz güzel haberi alırız bu ay

Öyle diyorlar canım ama ben onu bir kere sormuştum doktora her zaman öyle olacak diye bir şey yok demişti yani illa yumurtlamadan sonra 14 gün diye. Bazen stres vs olur hormonal mevsimsel bir şey olur zamanında yumurtlasan bile geç ya da erken olabilirsin demişti ama bu sanırım biraz daha nadiren olabilen bir şey.
Genelde geç yumurtlama geç regl oluyor benim kendi deneyimlerimden yola çıkarsam. Bu ay da beklenen adet tarihine göre erken yumurtladım mesela, öyle olursa benim de batı erken hesaplamam gerekiyor ama yine normal tarihi diye düşünmeye çalışacağım test yapmak için

Haha birebir aynı durumdayız. Yumurtlamaya göre bat 14 ü, uygulamaya göre 17 si hatta 18 i, umarım durabilirim test yapmadan, tabii regl gelmezse önden önden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…