EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Silik çizgiyi gören var mı? Fotoğraftakinden daha iyi görüyorum ben.İlk 5-10 dakika arasında çıktı

10 eylüle beni de eklermisiniz.

Ben goremedim canim ama fotografta zaten daha az belli oluyor insallah yarina daha da belirgin olur
evet fotoğrafda bir az da solduruyor,ona göre görünmüyor,aynı yerde bu gün kuruma çizgisi de var,amma kurimi çizgisi daha kalın,ben testi dün öğlen yaptım.Bu gün test yapmak istemiyorum.Beklemek istiyorum.

Hamilesiniz bence hayırlısıyla bata kaç gün kala test yaptniz
inşallah.Sat 29 temmuz,ben 32-33 günden bir adet oluyordum,maetda kimyasal geçirdim ondan sonra adetlerim düzensizleşdi.Önceki ay sat 22 hazirandı.Yumurtlama akıntısını 19-26 ağustos arası gördüm.Ben geç yumurtluyorum

Bu ay beni ilk klomen denemem yumurtamda 21. Gün çatladı ama şuanda ara ara sık sık kasıklarıma ağrı giriyo böyle karnımın içinde gaz varmış gibi ağrı oluyo bide böyle ishal olmuşum gibi anlamadım valla ben bu ay klomen neler yaptı bana bide belim ağrıyo

Insallah ilacin degil bebegin etkisidir ama ilacin etkisiyse bile normal vucudumuza hormon veriyorlar sonucta illa bir etki cikacak keske hicbiseye gerek kalmasada hepimiz dogal yolla guzel haberleri alabilsek

Amin Allah canım

Ay kızlar ya göğsümün ucuna dokununca çok sızlıyor ve ağrıyor bu bir belirti mi neden olur ki?

İnşallah bebiştir canım
Eğer normalde regl yumurtlama gibi dönemlerde hassasiyet olmuyorsa yani senin için normalin dışında bir şeyse, bir şey olma ihtimali yüksek.
Benim yumurtlamada bile hassasiyet oluyor mesela o yüzden göğüsle ilişkili belirtilerde çok umutlanmıyorum

Evet evet canım bugün değerlendirme olsun iyi değerlendirmeler

Değerlendirme oldu canım ama bakalım ne olacak... Bak değerlendirme olduktan iki saat sonra bir test daha yaptım o daha koyu çıktı.
Alttakini de az önce yaptım.
Üstteki gece 2, alttaki sabah 11. Galiba gece uyurken çatlamış, sağ tarafım ağrıyor zaten.
Gece değerlendirme oldu bugün boş geçecek. Yine tutmadı gibi hissediyorum ama hayırlısı

İnşallah tutmustur neden tutmadı gibi hissediyosun ki moralini yüksek tut

M Mavimiresl Merhaba canım.Malesef ben bu gün kürtaj oldum.Eylül ayını boş bırakıcam.Sonraki aylara bakarım artık.Sende nasıl durumlar?
Canim bikac kez okudum arada takip ettim seni gebeligini ve maalesef en son kürtaj oldun demekki ne denirki Rabbim gidenin yerini saglikli bi sekilde doldursun. Rahim dinlensin bu ay demekki hamilede kalabiliyosun bunuda ogrenmis olduk. Tüp bebek yapma sansin varsa mutlaka bi görüş yada birkac ay istersen tekrar mfk ile devam et. Sen nasilsin agrin sancin varmi

Insallah ilacin degil bebegin etkisidir ama ilacin etkisiyse bile normal vucudumuza hormon veriyorlar sonucta illa bir etki cikacak keske hicbiseye gerek kalmasada hepimiz dogal yolla guzel haberleri alabilsek
İnşaAllah canım ya gazla brraber sağ kasığımdada ara ara batmaları hissediyorum ama bakalım beklicez mecbur normalde 8 eylül bat tarihim ama yumurtlamam geç oldu o yüzden adet tarihimde gecicek ne zaman test yapmam gerekiyo bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…