EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

İnşaAllah canım ya gazla brraber sağ kasığımdada ara ara batmaları hissediyorum ama bakalım beklicez mecbur normalde 8 eylül bat tarihim ama yumurtlamam geç oldu o yüzden adet tarihimde gecicek ne zaman test yapmam gerekiyo bilemiyorum
Yumurtlamadan 14 gun sonra test yaparsaniz cikabilir o gune kadar adet olmazsaniz 😍 insallah guzel haberlerle gelirsin yaa inşallaaaaaahhh🤲

Canim bikac kez okudum arada takip ettim seni gebeligini ve maalesef en son kürtaj oldun demekki😔 ne denirki Rabbim gidenin yerini saglikli bi sekilde doldursun. Rahim dinlensin bu ay demekki hamilede kalabiliyosun bunuda ogrenmis olduk. Tüp bebek yapma sansin varsa mutlaka bi görüş yada birkac ay istersen tekrar mfk ile devam et. Sen nasilsin agrin sancin varmi
Kuzum tüp bebek şimdilik düşünmüyorum..çunki ben diyordum ikinci çocuğu hemen yaparım.Tüp bebek edilsem..ben o zaman ikinciyi düşünmeyim..onu edenler bir zamandan sonra ikinciyi düşünüyor..hem maddi..hem iğneler yoruyor insani..ama benim zamanım yok..yaş baş gidiyor..20 üstünde olsaydım..hiç umursamazdım.Mfk devam edicem.İn şa Allah kalırım hemen..ama sağlıklı çocuğa.Ağrim yok çok şükür..iyiyim

İnşallah tutmustur neden tutmadı gibi hissediyosun ki moralini yüksek tut

Sebebi yok canım sadece his. Önceki denemelerde de ki bir zamanlar yine ovulasyon testiyle takiple denemiştim içimden geçiyordu olmadı kesin diye ve cidden de olmadı hiç 🤭
Sanki tuttuğu ay hissedecekmişim gibi geliyor.
Hiç beklemiyorken hamile kalan da çok var tabii ama ben hissederim diye düşünüyorum ve bu ay için de içimde oldu gibi bir his yok maalesef 🥲🥲
Bu sefer baya da uğraştım kahveler pekmezler falan ama bakalım 🤣🤣
Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin 🙏💙

Sebebi yok canım sadece his. Önceki denemelerde de ki bir zamanlar yine ovulasyon testiyle takiple denemiştim içimden geçiyordu olmadı kesin diye ve cidden de olmadı hiç 🤭
Sanki tuttuğu ay hissedecekmişim gibi geliyor.
Hiç beklemiyorken hamile kalan da çok var tabii ama ben hissederim diye düşünüyorum ve bu ay için de içimde oldu gibi bir his yok maalesef 🥲🥲
Bu sefer baya da uğraştım kahveler pekmezler falan ama bakalım 🤣🤣
Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin 🙏💙
Haklısın ben biraz sabırsız davraniyorum inşallah gönlüne göre olur her şey 🥰

Aynı sayılır mı bilmiyorum ama 31 mayısta kalbinin durması sebebiyle 19 haftalık gebeliğim sonlandırıldı😔 size de çok geçmiş olsun. Rabbim kucağınızı doldursun.
Amin Allah canım.Bendede kalbi durdu..ama bende kanamada vardır..Allah sanada nasip etsin tez bir zamanda

Kuzum tüp bebek şimdilik düşünmüyorum..çunki ben diyordum ikinci çocuğu hemen yaparım.Tüp bebek edilsem..ben o zaman ikinciyi düşünmeyim..onu edenler bir zamandan sonra ikinciyi düşünüyor..hem maddi..hem iğneler yoruyor insani..ama benim zamanım yok..yaş baş gidiyor..20 üstünde olsaydım..hiç umursamazdım.Mfk devam edicem.İn şa Allah kalırım hemen..ama sağlıklı çocuğa.Ağrim yok çok şükür..iyiyim
Sen iyi olda zamanla hepsi olur. Mfk dene bikac ay kalmazsan eger ozaman tüp bebek yap derim yasin daha ilerlemeden cogu kişi tüp bebek sonrasi normal yolla hamile kalabiliyor. Kuzenimde kaldi hic yokken biranda tüp bebekle tek yumurta ikizi vee peşine bitane daha bebesi oldu suan 3 cocuklu🥰 ama bence sen hamile kalabiliyosun ihtiyaç olmuycak ona rahim dinlensin hemen klcaksin

ya kızlar bu stres yapmama konusunu başarabilen var mı aranızda??? Ben çok heyecanlıyım bu heyecan da ister istemez strese dönüşüyor. Gün içinde hamilelik dışında bir şey düşünüp odaklanamıyorum :KK43: o kadar ki rüyalarımda kendimi hamile, ya da elimde pozitif hamilelik testi varken falan görüyorum. Ne gece, ne gündüz beynim durmuyor yani. e stres de bu dönemde olumsuz etkileyebilir diyorlar. Ne yapmalıyım sizce???

Bu arada Niqu Niqu sen 15-20gun falan korun birliktelik olmasin sonra sakin korunma devam et bebek calismasina fazla ara verme rahim temizlendi hamile kalma sansin daha cok artar

ya kızlar bu stres yapmama konusunu başarabilen var mı aranızda??? Ben çok heyecanlıyım bu heyecan da ister istemez strese dönüşüyor. Gün içinde hamilelik dışında bir şey düşünüp odaklanamıyorum :KK43: o kadar ki rüyalarımda kendimi hamile, ya da elimde pozitif hamilelik testi varken falan görüyorum. Ne gece, ne gündüz beynim durmuyor yani. e stres de bu dönemde olumsuz etkileyebilir diyorlar. Ne yapmalıyım sizce???
Aynı ben gerçekten her ay mutlaka 4 5 hamilelik rüyası görüyorum ve kendimi inandiriyorum sonra sonuç hüsran

Sen iyi olda zamanla hepsi olur. Mfk dene bikac ay kalmazsan eger ozaman tüp bebek yap derim yasin daha ilerlemeden cogu kişi tüp bebek sonrasi normal yolla hamile kalabiliyor. Kuzenimde kaldi hic yokken biranda tüp bebekle tek yumurta ikizi vee peşine bitane daha bebesi oldu suan 3 cocuklu🥰 ama bence sen hamile kalabiliyosun ihtiyaç olmuycak ona rahim dinlensin hemen klcaksin
Yok canım Allahıma dua ediyorum tüp bebek olmasın..ben hemen ikinciyi istemem..bu kanamalarda çok iğne vurdum..yoruldum..artık kaldıramıyorum.İn şa Allah kalırım..umut ediyorum

Canim benim 3. Olacak ben bile oyleyim. Kizim 8 yasinda kac sene ara var arada o kadar stres heyecanla bekliyorum ki gebeligi anlatamam ve keza eşimde o sekilde hic olmadigi kadar dikkat ediyor bana😃

Yok canım Allahıma dua ediyorum tüp bebek olmasın..ben hemen ikinciyi istemem..bu kanamalarda çok iğne vurdum..yoruldum..artık kaldıramıyorum.İn şa Allah kalırım..umut ediyorum
Kafani yorma kalacaksin insallah dedigim gibi sen iyi oldq herseyin zamani var

Valla bunu başarabilen varsa alnından öpücem 😂😂 tv izlerken bile aklimin köşesinde o dönüyo her yumurtlama sonrasi belirti arama adet yaklastikca gerilme sonra hayal kurma pozitif olursa esime nasil soylerimi dusunme sonra adet olma ve kapanis 😂 ama seyi fark ettim ben cok algida secicilik yapiyorum tv izlerken yolda yururken falan hep karsima hamile veya bebekli insanlar cikiyo en cok onlar cekiyo dikkatimi gecen yolda yururken pes oese 3 4 hamile fark ettim höh dedim valla 😂😂😂

Kızlarrrr athena sipairş etmiştim gelmiş mfk paketler de eve gitmısss ay heyecanlandım 😂😂😂

Kızlar herkese merhaba benim şimdi belim ve kasıklarımda ağrı var ve göğüsümün kahverengi kısmında sivilcelenme gibi pütür pütür sizce bu olumlu mu cokda ümit edip hayal kırıklığı yasamakda istemiyorum

X