- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Ben regl oldum günleeeer öncesindemHemen soralım@deniz21deniz @Asi kedi Childdevelopment @crazydalya kizlar test yapan var mi aranızda
23 Eylül canim. Bugün hormon baktırdım hersey normaldi. Ama regl oldum diye çok psikolojim bozuldu eşime çok kötü davrandim pişmanımSakın canini sıkma Rabbim vereceği zamanı biliyordurBir dahaki bat ne zaman eylül sonuysa senide direkt oraya ışınlayayım 1 eylülü boş geçip
Yazmislardi buralarda kullanan var memnun kalmışlardı gebe kalan biri yazmıştı galibaDaha önce inofolic combi kullanan var mı yada duyan ?
Ya ben 2 oldu hormon baktiriyorum ama amh bakmiyorlar niyeyseKuzum vallla bende cok mutlu oldum Allah yüzüme baktı cok şükür
Doktorum bana 2 hafta önce yazdırdı kullaniyorumDaha önce inofolic combi kullanan var mı yada duyan ?
Ayın başı adet zamanları genelde canım sen bide buraları ayın ortasından sonuna doğru gör bata bir hafta kala başlıyoruz testleri havada uçuşturmayaEylül ayı hayırlı olsun da grupta hiç ses yok ben geçtiğimiz kasım dan beri buralardayım nisan da bırakmıştık bebek işlerini yenice başlıyoruz. Ama grup çok sessiz eskiden ayın başında 500 küsür mesaj olurdu.durgun geçiyor heralde
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunKürtaj olunanlar varmı aranızda kızlar?
Sağol canım.Cocuğun kalbi zayıf atıyordu..çok doktora gitdim..bana kürtaj dediler..ama ben yine 1 hafta bekledim..İlk lekelenme oldu..sonra pembeye çevrildi..en sonda kanamalar başlandı..bu gün kalbi durdu..ama kese yerindeydi..hatda büyümüştüÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsunneden kürtaj oldun
Amin canım vall biz o zamanlar ayın binin üstünde mesajla kapatıyorduk son bir kaç ay geriye doğru baktım baya durgun geçmiş yazışmalar azcık dürteyim dedim listeyi benim bat belli değil yumurtlamada pik görünce 14 gün sonra oluyorum ama tabi pcos olunca olmadığı geciktiği ay oluyor o nedenle listeye yazılmadım amaaaa buralardayım her yazılanı okuyorum heyecanlı oluyor keyifli geçiyor süreçAyın başı adet zamanları genelde canım sen bide buraları ayın ortasından sonuna doğru gör bata bir hafta kala başlıyoruz testleri havada uçuşturmayabenimde 2-3 gün kaldı adet bitmesine bi birader başlasak çalışmalara vakit kaybı gibi geliyor şuan Rabbim tez zamanda hayırlısı ve sağlıklıysa anne olmayı nasip etsin hepimize
YaSağol canım.Cocuğun kalbi zayıf atıyordu..çok doktora gitdim..bana kürtaj dediler..ama ben yine 1 hafta bekledim..İlk lekelenme oldu..sonra pembeye çevrildi..en sonda kanamalar başlandı..bu gün kalbi durdu..ama kese yerindeydi..hatda büyümüştü
Evet güzel oluyor burasıAmin canım vall biz o zamanlar ayın binin üstünde mesajla kapatıyorduk son bir kaç ay geriye doğru baktım baya durgun geçmiş yazışmalar azcık dürteyim dedim listeyi benim bat belli değil yumurtlamada pik görünce 14 gün sonra oluyorum ama tabi pcos olunca olmadığı geciktiği ay oluyor o nedenle listeye yazılmadım amaaaa buralardayım her yazılanı okuyorum heyecanlı oluyor keyifli geçiyor süreç
Amin Allah canım.Yok bakılmadı..ilk gebelik olduğu için öyle oluyormuş dedi doktor..ama aspirin başlıcaksın kullanmaya..Yanasibi yokmuş bu dünyada demekki rabbim tekrar sağlıklı bir şekilde nasıp etsin Neyden kaynaklandi peki bakıldı mi
Bu sezon Türkiye gelince bunu çok duydum hayırlısı bakalım ben C life kullanıyorum yeni başladım daha önce yumurtlama yakalamıştım ama eşim yurtdışındaydı.şimdi yeniden başladık kısmet Ovulasyon testi sorum hızlandıran jel ne varsa artık hepsini kullanıyorumEvet güzel oluyor burasıevet pcosta öyle oluyormuş sen bol bol değerlendir denk gelir illaki bende 8 aydır deniyorum ilk bebiş olacak Allah nasip ederde olursa bir aydır mfk takviyeleri kullandım adet oldum şimdi ikinci ay siparişimi verdim bakalım Eylül inşallah güzel gelir bize
Geçmiş olsun canım bu dünyada değilde cennette seni beklemek varmış nasibinde, Allah sağlıklısıyla hayırlısıyla versin inşallahSağol canım.Cocuğun kalbi zayıf atıyordu..çok doktora gitdim..bana kürtaj dediler..ama ben yine 1 hafta bekledim..İlk lekelenme oldu..sonra pembeye çevrildi..en sonda kanamalar başlandı..bu gün kalbi durdu..ama kese yerindeydi..hatda büyümüştü
Gerekeni yapmamız lazım tabi gerisi Takdir-i İlahiBu sezon Türkiye gelince bunu çok duydum hayırlısı bakalım ben C life kullanıyorum yeni başladım daha önce yumurtlama yakalamıştım ama eşim yurtdışındaydı.şimdi yeniden başladık kısmet Ovulasyon testi sorum hızlandıran jel ne varsa artık hepsini kullanıyorum
Aynen bakalm güzel haber çıkar inşallah bol bolGerekeni yapmamız lazım tabi gerisi Takdir-i İlahi
Ilk gebeligimde oldum canım ben 8+4Kürtaj olunanlar varmı aranızda kızlar?