EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Benim de bat 17 si ama benim ovulasyon da bugün böyle çıktı. Takvime göre daha vardı erken yumurtlama gördük biz sanırım bu ay🤗🤗🤗
Zamanlama kötü oldu biraz ben merak ettiğim için deniyim dedim daha cok vardır düşüncesiyle ben başka şehirdeyim şuan neyse nasip bi daha ki aya o zaman 🤭 inşallah size nasip olur 💕🤲🏻

Zamanlama kötü oldu biraz ben merak ettiğim için deniyim dedim daha cok vardır düşüncesiyle ben başka şehirdeyim şuan neyse nasip bi daha ki aya o zaman 🤭 inşallah size nasip olur 💕🤲🏻

Test yapmaya devam et yine de 😌 bazılarının pik süresi üç gun falan sürüyor. Yine de yetişmezse en azından çatlama pik ne kadar sürüyor onu görmüş olursun.
Amin inşallah hayırlı ise 🙏😍

Yarın kontrole gidiyorum muhtemelen iğne olacağım. Ama bugün kanamalar başladı lekelenme şeklinde anlayamadım. Doktoruma sordum yumurtlamadır korkma gel yarın bakalım dedi
Aaa neden acaba kanama oldu lekelenme tarzında mı yoksa adet kanı gibi mi? İlk kez duydum. Ben bugün kontrol oldum 18 mm bi tane yumurtam varmış iğne oldum öğlen. Doktor yarın gece ilişki dedi. Ama ben bugin de değerlendirmeyi düşünüyorum

Mfk ama vitsmın gibi içindekiler guzel içerikler hiç baktın mı
evet baktım. doğal olması zarar vermeyeceği anlamına gelmiyor. olumlu yaşanandan çok olumsuz geri dönüşler alanda var bu mfk ürünlerinden bu yüzden temkinli olmakta fayda görüyorum. tekrar aylar önceki stresi yaşamak istemiyorum. sen fayda göreceğine inanıyorsan kullan tabi. umarım istediğin gibi olur

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL
C crazydalya 1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
@Cgh1 EYLÜL
@Gecekusum9992 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
Lavinya58 Lavinya58 2 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
@Gerginbiri353 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL
@kevsersoylu6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
Demgey3 Demgey3 7 EYLÜL
@kubrahanm8 EYLÜL
@LeucotheaThemis8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@pozitifbiri9 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
Polenimbenimle Polenimbenimle 13 EYLÜL
@Minicikfzt13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL
@marythebaby16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@Safiye1917 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
cans16 cans16 19 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
gcfinelo gcfinelo 22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
M melek076 27 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
Selamün aleyküm arkadaşlar henüz adet olmadım için bat veremiyorum kanda negatifi gördüm benide ekler misiniz listeye gün belli olunca bildiririm size 🤗

Çok teşekkür ederim canım. Bana da bugünü değerlendirmek mantıklı geliyor çatlama çok kısa sürüyor benim zaten muhtemelen yarına geç kalmış olabilirim 😄😄😄 bu akşam bazı değerlendirmeler yapılsın o zaman 😌🙏
Evet evet canım bugün değerlendirme olsun iyi değerlendirmeler 😍🌸❤️

Aynen öyle cnm ben de guya yaz tatilimi denk getirecek şekilde baslamistim çalışmalara zannediyordum ki cok cok bir ay sonra tutar ama gel gor ki kac zaman gecti.. kul kurar kader gulermis iste vardir rabbimin bir tasarrufu. Gorelim nedir.
Amin canım sağlıklı hayırlı vakitte gelsin inşallah bebişlerimiz

X