EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Sorun neydi doktorun dedimi sana canım?
Hersey iyiken lekelenmelerim başladı ilk boş gebelik dediler bekledim yinede sonra 5 haftada kalbi durmuş gelişmemiş dediler 8+4 de kurtaj oldum hemen üzerine hamile kaldım 4 yasinda bir oğlum var şuan sizinde hakkinizda hayırlısı olsun sağlıksız gebelik duser veya kalp atisi durur demisti dr

Allah korusun oğlunuzu.Oğlunuzamı sağlıksız olucak demistiler? Ne kadar sonra denemeye başladınız?

Bende aksine hiç olumsuz yorum görmedim hayırlısı bakalım 1 ay denicem

Amin hepimiz için uğur getirir inşaallah
Kimisi iş güç ,okul koşturmacasinda ,kimisi de adet olduğu icin benim gibi depresyonda

Salam can necəsən?oxudum pis oldumAllah xeyirli, sağlam övlad nəsib eləsin tez zamandaHəkimlər nə dedi ,səbəb nə ola bilər?

Salam can necəsən?oxudum pis oldumAllah xeyirli, sağlam övlad nəsib eləsin tez zamandaHəkimlər nə dedi ,səbəb nə ola bilər?
Salam.Yaxşi olmağa çalıştıran canım.Amin Allah.Demedi sebebini..sebeb dedi Cox ola biler.Cox zaman dedi ilklerde olur.Bedenin öyreşmeye biler dedi

Salam.Yaxşi olmağa çalıştıran canım.Amin Allah.Demedi sebebini..sebeb dedi Cox ola biler.Cox zaman dedi ilklerde olur.Bedenin öyreşmeye biler dedi
Keçmiş olsun.Pis oldum,əvvəlki topiklərdən tanıyıram sizi.Həkiminiz kimdi?

Çox çətindi həqiqətən, Allah bol səbr versin darıxma,bu ay keçsin bədənin dincəlsin sonra yenidən başlayarsan takviyelərə

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…