Merhaba acaba testi nezaman yapmıstınız yani bata nekadar kalaAdettin o yumurtlama sürecinde 8 10 12 14 günlerini değerlendirdim öncesinde doktora göründüm vitamin depolarıma baktırdım tiroidlerime d vitaminime sonra bol bol çiğ kuruyemiş yedim eşimde bende sürekli ağzna tıkıyordm ve kendime de çiğ badem çok yedim fındık kaju ceviz ilişki esnasında öyle bacak açma dikme filan yapmadm sağıma döndüm 30 dk bekledim kıbırdamadım eşimle sohbet ettik o 30 boyunca 2 kez bir daha sonra yattık uyuduk baya açık oldu tek 1 kez değil yani 1 kere de bırakmayın sonra 2 gün sonra benim yum 10 gün dü 12 sinde belim ağrıdı dedim ki çok kötüyüm uzanıim geçer sonraki günler 4 gün sonra kasık ağrım başladı ayrıca ben yerleşme kanaması yaşamadım sonra bir anda şiştim ne yesem karnım şiş hatta dışarı markete çıktım eşimle eşim anahtarı unutmuş arabada kadın komşumuz hamilemisin canım dedi yooo dedim karpuz yedim şişkinim sonra sık idrar başladı ilk günden beri belim ağrımıştı ya ağzmın tadı da aynı şekilde yoktu dedim ki bu sefer oldu mu acaba denedim akşam dı yaptım koydum bakmadm bile test e yoktur diye bi baktım silik ama bu süreçte hala kuru incir ve çiğ kuruyemiş meyve çok tükettim aklıma başka bişi gelmiyor şuan hee bide yüzüm aşırı yağlandı 3 gün sonra geçti şişkinlik geçmedi çişim çok az ama öyle bi geliyor ki sanki 3 kg çiş tutmuşum gibi midem yanıyor mide bulantım yok elhamdülillah başım ağrımadı belim ağrıyo kasığım
Çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın hakkını helal etAdettin o yumurtlama sürecinde 8 10 12 14 günlerini değerlendirdim öncesinde doktora göründüm vitamin depolarıma baktırdım tiroidlerime d vitaminime sonra bol bol çiğ kuruyemiş yedim eşimde bende sürekli ağzna tıkıyordm ve kendime de çiğ badem çok yedim fındık kaju ceviz ilişki esnasında öyle bacak açma dikme filan yapmadm sağıma döndüm 30 dk bekledim kıbırdamadım eşimle sohbet ettik o 30 boyunca 2 kez bir daha sonra yattık uyuduk baya açık oldu tek 1 kez değil yani 1 kere de bırakmayın sonra 2 gün sonra benim yum 10 gün dü 12 sinde belim ağrıdı dedim ki çok kötüyüm uzanıim geçer sonraki günler 4 gün sonra kasık ağrım başladı ayrıca ben yerleşme kanaması yaşamadım sonra bir anda şiştim ne yesem karnım şiş hatta dışarı markete çıktım eşimle eşim anahtarı unutmuş arabada kadın komşumuz hamilemisin canım dedi yooo dedim karpuz yedim şişkinim sonra sık idrar başladı ilk günden beri belim ağrımıştı ya ağzmın tadı da aynı şekilde yoktu dedim ki bu sefer oldu mu acaba denedim akşam dı yaptım koydum bakmadm bile test e yoktur diye bi baktım silik ama bu süreçte hala kuru incir ve çiğ kuruyemiş meyve çok tükettim aklıma başka bişi gelmiyor şuan hee bide yüzüm aşırı yağlandı 3 gün sonra geçti şişkinlik geçmedi çişim çok az ama öyle bi geliyor ki sanki 3 kg çiş tutmuşum gibi midem yanıyor mide bulantım yok elhamdülillah başım ağrımadı belim ağrıyo kasığım
İnşallah hepiniz hamilesinizdir zor bir süreç biliyorum ama zamanı ve yiyecek ekmeği varsa geliyorÇok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın hakkını helal etgebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al evladını bize de dua Bekleriz hamilelerin duası kabul olur
5 gün kala yaptımMerhaba acaba testi nezaman yapmıstınız yani bata nekadar kala
Çok teşekkür ederim darısı başınıza sağlıkla gelir inşallahTebrikler çok güzel bir gebelik olsun.Bebişe sağlıkla kavuşun inşallah ne güzel bir haber
Çok teşekkür ederim canım. Bana da bugünü değerlendirmek mantıklı geliyor çatlama çok kısa sürüyor benim zaten muhtemelen yarına geç kalmış olabilirimCanım evet bugün pik günün bence bugünü değerlendir yarını boş bırak sonraki gün tekrar değerlendir canım spermler 2 gün kalıyor zaten içerde bana en sağlıklısı bu şekilde gibi geldi
Benim de çok oturunca da ayakta çok durunca da ağrım oluyor pazar günü test yapacağımBenim uykum hiç yok kızlar herkesin uykusu geliyormuş benim uykum yok yani sadece belim ağrıyor
Hayırlısı olsunBenim de çok oturunca da ayakta çok durunca da ağrım oluyor pazar günü test yapacağım
Hamilelerle wp grubu kuralım hazırlıklarımızı herseyi grupta konuşuruz seri bebek için alıncaklar listesi @Sevm57 7
Evet canım yumurtlama buFotoğrafı anında çektim
Mfk ama vitsmın gibi içindekiler guzel içerikler hiç baktın mıaçıkcası benimde aylar önce değerlerim kötüydü. son bir kaç ayda düzelttim. mfk yada benzeri kürlerle değerlerimi bozacak riski alamıyorum. düzelen değerlerimi takviyelerime devam ederek korumaya çalışıyorum ve bir kaç aya tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Fotoğrafı anında çektim
Beni de ekler misiniz bat 13 eylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Yaş artık kritik olunca yumurtlama olmayan aylarla vakit kaybetmek ekstra üzüyor inşallah bu ay pik görürüz hepimiz