EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Merhaba acaba testi nezaman yapmıstınız yani bata nekadar kala

Çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın hakkını helal et gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al evladını bize de dua Bekleriz hamilelerin duası kabul olur

Çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın hakkını helal et gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al evladını bize de dua Bekleriz hamilelerin duası kabul olur
İnşallah hepiniz hamilesinizdir zor bir süreç biliyorum ama zamanı ve yiyecek ekmeği varsa geliyor

Canım evet bugün pik günün bence bugünü değerlendir yarını boş bırak sonraki gün tekrar değerlendir canım spermler 2 gün kalıyor zaten içerde bana en sağlıklısı bu şekilde gibi geldi
Çok teşekkür ederim canım. Bana da bugünü değerlendirmek mantıklı geliyor çatlama çok kısa sürüyor benim zaten muhtemelen yarına geç kalmış olabilirim bu akşam bazı değerlendirmeler yapılsın o zaman

Yarım saat önce sol kasık dan ağrı oldu adet olacağım sandım lavaboya girdiğim de süt gibi akıntım geldi ve belim çok ağrıyor çok oturduğum için mi bilmiyorum pazar günü test yapacağım dua edin kızlar

Hamilelerle wp grubu kuralım hazırlıklarımızı herseyi grupta konuşuruz seri bebek için alıncaklar listesi @sevm67

Merhaba kızlar benimde bat 16 17 Ağustos 28 gunde bir regli oluyorum yumurtlama takvimi göre 4 5 eylul arasi olması lazım internetten ovulasyon testi soyledim bugun gelince denemek için öylesine yaptim pozitif cikti sanirim erken yumurtluyorum testi atıcam acaba daha mı koyu olması lazım

Mfk ama vitsmın gibi içindekiler guzel içerikler hiç baktın mı

Beni de ekler misiniz bat 13 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…