EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Benim de bat 17 si ama benim ovulasyon da bugün böyle çıktı. Takvime göre daha vardı erken yumurtlama gördük biz sanırım bu ay
Zamanlama kötü oldu biraz ben merak ettiğim için deniyim dedim daha cok vardır düşüncesiyle ben başka şehirdeyim şuan neyse nasip bi daha ki aya o zaman inşallah size nasip olur

Zamanlama kötü oldu biraz ben merak ettiğim için deniyim dedim daha cok vardır düşüncesiyle ben başka şehirdeyim şuan neyse nasip bi daha ki aya o zaman inşallah size nasip olur

Test yapmaya devam et yine de bazılarının pik süresi üç gun falan sürüyor. Yine de yetişmezse en azından çatlama pik ne kadar sürüyor onu görmüş olursun.
Amin inşallah hayırlı ise

Yarın kontrole gidiyorum muhtemelen iğne olacağım. Ama bugün kanamalar başladı lekelenme şeklinde anlayamadım. Doktoruma sordum yumurtlamadır korkma gel yarın bakalım dedi
Aaa neden acaba kanama oldu lekelenme tarzında mı yoksa adet kanı gibi mi? İlk kez duydum. Ben bugün kontrol oldum 18 mm bi tane yumurtam varmış iğne oldum öğlen. Doktor yarın gece ilişki dedi. Ama ben bugin de değerlendirmeyi düşünüyorum

Mfk ama vitsmın gibi içindekiler guzel içerikler hiç baktın mı
evet baktım. doğal olması zarar vermeyeceği anlamına gelmiyor. olumlu yaşanandan çok olumsuz geri dönüşler alanda var bu mfk ürünlerinden bu yüzden temkinli olmakta fayda görüyorum. tekrar aylar önceki stresi yaşamak istemiyorum. sen fayda göreceğine inanıyorsan kullan tabi. umarım istediğin gibi olur

Selamün aleyküm arkadaşlar henüz adet olmadım için bat veremiyorum kanda negatifi gördüm benide ekler misiniz listeye gün belli olunca bildiririm size

Evet evet canım bugün değerlendirme olsun iyi değerlendirmeler

Amin canım sağlıklı hayırlı vakitte gelsin inşallah bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…