- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Zamanlama kötü oldu biraz ben merak ettiğim için deniyim dedim daha cok vardır düşüncesiyle ben başka şehirdeyim şuan neyse nasip bi daha ki aya o zamanBenim de bat 17 si ama benim ovulasyon da bugün böyle çıktı. Takvime göre daha vardı erken yumurtlama gördük biz sanırım bu ay
Eşimle ayrı şehirdeyiz suan daha cok var meraktan deniyim dedim yumurtlama gününden önce gidecektim guya bu ay nasip değilmiş diyelimEvet canım yumurtlama bu
Zamanlama kötü oldu biraz ben merak ettiğim için deniyim dedim daha cok vardır düşüncesiyle ben başka şehirdeyim şuan neyse nasip bi daha ki aya o zamaninşallah size nasip olur
Devam et canım yapamaya nadir de olsa bir ayda 2 kez yumurtlanabiliyor. Benim bu ay başıma geldi.Eşimle ayrı şehirdeyiz suan daha cok var meraktan deniyim dedim yumurtlama gününden önce gidecektim guya bu ay nasip değilmiş diyelim
Kac gun arayla oldu peki canım 2 yumurtlamanDevam et canım yapamaya nadir de olsa bir ayda 2 kez yumurtlanabiliyor. Benim bu ay başıma geldi.
Yarin aynı saatlerde denerim çatlama oldu mu diye canımTest yapmaya devam et yine debazılarının pik süresi üç gun falan sürüyor. Yine de yetişmezse en azından çatlama pik ne kadar sürüyor onu görmüş olursun.
Amin inşallah hayırlı ise
Amin inşallah Eylülün 2 canımHayırlısı olsunhaber ver bize de bat kaç
Aaa neden acaba kanama oldu lekelenme tarzında mı yoksa adet kanı gibi mi? İlk kez duydum. Ben bugün kontrol oldum 18 mm bi tane yumurtam varmış iğne oldum öğlen. Doktor yarın gece ilişki dedi. Ama ben bugin de değerlendirmeyi düşünüyorumYarın kontrole gidiyorum muhtemelen iğne olacağım. Ama bugün kanamalar başladı lekelenme şeklinde anlayamadım. Doktoruma sordum yumurtlamadır korkma gel yarın bakalım dedi
Benim 2 3 gün sonra oldu canımKac gun arayla oldu peki canım 2 yumurtlaman
evet baktım. doğal olması zarar vermeyeceği anlamına gelmiyor. olumlu yaşanandan çok olumsuz geri dönüşler alanda var bu mfk ürünlerinden bu yüzden temkinli olmakta fayda görüyorum. tekrar aylar önceki stresi yaşamak istemiyorum. sen fayda göreceğine inanıyorsan kullan tabi. umarım istediğin gibi olurMfk ama vitsmın gibi içindekiler guzel içerikler hiç baktın mı
Selamün aleyküm arkadaşlar henüz adet olmadım için bat veremiyorum kanda negatifi gördüm benide ekler misiniz listeye gün belli olunca bildiririm sizeEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Yemin ederim kalp kalbe bu kadar yakın olur heeee bend edindi yazdım,Elif_edanur_61_61 canım burası var bir de listesiz topc de var
Yok böyle daha iyi hamile arkadaşları gorudkce ben çok mutlu oluyorumElif_edanur_61_61 canım burası var bir de listesiz topc de var
Evet evet canım bugün değerlendirme olsun iyi değerlendirmelerÇok teşekkür ederim canım. Bana da bugünü değerlendirmek mantıklı geliyor çatlama çok kısa sürüyor benim zaten muhtemelen yarına geç kalmış olabilirimbu akşam bazı değerlendirmeler yapılsın o zaman
Ne güzel yaYemin ederim kalp kalbe bu kadar yakın olur heeee bend edindi yazdım,
Burada mı kalacaksın canımYok böyle daha iyi hamile arkadaşları gorudkce ben çok mutlu oluyorum
Amin canım sağlıklı hayırlı vakitte gelsin inşallah bebişlerimizAynen öyle cnm ben de guya yaz tatilimi denk getirecek şekilde baslamistim çalışmalara zannediyordum ki cok cok bir ay sonra tutar ama gel gor ki kac zaman gecti.. kul kurar kader gulermis iste vardir rabbimin bir tasarrufu. Gorelim nedir.