EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Sorun neydi doktorun dedimi sana canım?
Hersey iyiken lekelenmelerim başladı ilk boş gebelik dediler bekledim yinede sonra 5 haftada kalbi durmuş gelişmemiş dediler 8+4 de kurtaj oldum hemen üzerine hamile kaldım 4 yasinda bir oğlum var şuan sizinde hakkinizda hayırlısı olsun sağlıksız gebelik duser veya kalp atisi durur demisti dr

Hersey iyiken lekelenmelerim başladı ilk boş gebelik dediler bekledim yinede sonra 5 haftada kalbi durmuş gelişmemiş dediler 8+4 de kurtaj oldum hemen üzerine hamile kaldım 4 yasinda bir oğlum var şuan sizinde hakkinizda hayırlısı olsun sağlıksız gebelik duser veya kalp atisi durur demisti dr
Allah korusun oğlunuzu.Oğlunuzamı sağlıksız olucak demistiler? Ne kadar sonra denemeye başladınız?

evet baktım. doğal olması zarar vermeyeceği anlamına gelmiyor. olumlu yaşanandan çok olumsuz geri dönüşler alanda var bu mfk ürünlerinden bu yüzden temkinli olmakta fayda görüyorum. tekrar aylar önceki stresi yaşamak istemiyorum. sen fayda göreceğine inanıyorsan kullan tabi. umarım istediğin gibi olur
Bende aksine hiç olumsuz yorum görmedim hayırlısı bakalım 1 ay denicem

Eylül ayı hayırlı olsun da grupta hiç ses yok ben geçtiğimiz kasım dan beri buralardayım nisan da bırakmıştık bebek işlerini yenice başlıyoruz. Ama grup çok sessiz eskiden ayın başında 500 küsür mesaj olurdu.durgun geçiyor heralde
Amin hepimiz için uğur getirir inşaallah
Kimisi iş güç ,okul koşturmacasinda ,kimisi de adet olduğu icin benim gibi depresyonda

Sağol canım.Cocuğun kalbi zayıf atıyordu..çok doktora gitdim..bana kürtaj dediler..ama ben yine 1 hafta bekledim..İlk lekelenme oldu..sonra pembeye çevrildi..en sonda kanamalar başlandı..bu gün kalbi durdu..ama kese yerindeydi..hatda büyümüştü
Salam can necəsən?oxudum pis oldum🥹😥Allah xeyirli, sağlam övlad nəsib eləsin tez zamanda🤲🏻Həkimlər nə dedi ,səbəb nə ola bilər?

Salam can necəsən?oxudum pis oldum🥹😥Allah xeyirli, sağlam övlad nəsib eləsin tez zamanda🤲🏻Həkimlər nə dedi ,səbəb nə ola bilər?
Salam.Yaxşi olmağa çalıştıran canım.Amin Allah.Demedi sebebini..sebeb dedi Cox ola biler.Cox zaman dedi ilklerde olur.Bedenin öyreşmeye biler dedi

Salam.Yaxşi olmağa çalıştıran canım.Amin Allah.Demedi sebebini..sebeb dedi Cox ola biler.Cox zaman dedi ilklerde olur.Bedenin öyreşmeye biler dedi
Keçmiş olsun.Pis oldum,əvvəlki topiklərdən tanıyıram sizi.Həkiminiz kimdi?

Çox çətindi həqiqətən, Allah bol səbr versin darıxma,bu ay keçsin bədənin dincəlsin sonra yenidən başlayarsan takviyelərə

X