- 1 Nisan 2022
- 12.485
- 15.353
Sorun neydi doktorun dedimi sana canım?Ilk gebeligimde oldum canım ben 8+4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun neydi doktorun dedimi sana canım?Ilk gebeligimde oldum canım ben 8+4
Hadi inşallah hayırlı güzel haberler ver bize canımBenide yazar mısını reglim 4 gün geçti test yapınca tekrar yazıcam inşallah
Hersey iyiken lekelenmelerim başladı ilk boş gebelik dediler bekledim yinede sonra 5 haftada kalbi durmuş gelişmemiş dediler 8+4 de kurtaj oldum hemen üzerine hamile kaldım 4 yasinda bir oğlum var şuan sizinde hakkinizda hayırlısı olsun sağlıksız gebelik duser veya kalp atisi durur demisti drSorun neydi doktorun dedimi sana canım?
Allah korusun oğlunuzu.Oğlunuzamı sağlıksız olucak demistiler? Ne kadar sonra denemeye başladınız?Hersey iyiken lekelenmelerim başladı ilk boş gebelik dediler bekledim yinede sonra 5 haftada kalbi durmuş gelişmemiş dediler 8+4 de kurtaj oldum hemen üzerine hamile kaldım 4 yasinda bir oğlum var şuan sizinde hakkinizda hayırlısı olsun sağlıksız gebelik duser veya kalp atisi durur demisti dr
Bende aksine hiç olumsuz yorum görmedim hayırlısı bakalım 1 ay denicemevet baktım. doğal olması zarar vermeyeceği anlamına gelmiyor. olumlu yaşanandan çok olumsuz geri dönüşler alanda var bu mfk ürünlerinden bu yüzden temkinli olmakta fayda görüyorum. tekrar aylar önceki stresi yaşamak istemiyorum. sen fayda göreceğine inanıyorsan kullan tabi. umarım istediğin gibi olur
Aaa neden e sen yaptır kendın ben bunay doktora gitmedim doktoruma kendim söyledim yaptırıcam diyeYa ben 2 oldu hormon baktiriyorum ama amh bakmiyorlar niyeyse
Merhaba sizde yumurtlama ya da çatlama ne zamandı?Yapablirsn test
Amin hepimiz için uğur getirir inşaallahEylül ayı hayırlı olsun da grupta hiç ses yok ben geçtiğimiz kasım dan beri buralardayım nisan da bırakmıştık bebek işlerini yenice başlıyoruz. Ama grup çok sessiz eskiden ayın başında 500 küsür mesaj olurdu.durgun geçiyor heralde
Benim eşim de çalışıyor o hastane de sistemden baktık amh görünmüyor istemlerdeAaa neden e sen yaptır kendın ben bunay doktora gitmedim doktoruma kendim söyledim yaptırıcam diye
Amh benım yaptırdığım yer de de dışarıya veriliyor belki ondandırBenim eşim de çalışıyor o hastane de sistemden baktık amh görünmüyor istemlerde
Salam can necəsən?oxudum pis oldumAllah xeyirli, sağlam övlad nəsib eləsin tez zamandaHəkimlər nə dedi ,səbəb nə ola bilər?Sağol canım.Cocuğun kalbi zayıf atıyordu..çok doktora gitdim..bana kürtaj dediler..ama ben yine 1 hafta bekledim..İlk lekelenme oldu..sonra pembeye çevrildi..en sonda kanamalar başlandı..bu gün kalbi durdu..ama kese yerindeydi..hatda büyümüştü
11 gün dü ben 10 da birlikte oldumMerhaba sizde yumurtlama ya da çatlama ne zamandı?
Salam.Yaxşi olmağa çalıştıran canım.Amin Allah.Demedi sebebini..sebeb dedi Cox ola biler.Cox zaman dedi ilklerde olur.Bedenin öyreşmeye biler dediSalam can necəsən?oxudum pis oldumAllah xeyirli, sağlam övlad nəsib eləsin tez zamandaHəkimlər nə dedi ,səbəb nə ola bilər?
afedersiniz tam anlamadım,11 ağustosta mı?11 gün dü ben 10 da birlikte oldum
Keçmiş olsun.Pis oldum,əvvəlki topiklərdən tanıyıram sizi.Həkiminiz kimdi?Salam.Yaxşi olmağa çalıştıran canım.Amin Allah.Demedi sebebini..sebeb dedi Cox ola biler.Cox zaman dedi ilklerde olur.Bedenin öyreşmeye biler dedi
Hayır adet olduktan itibaren sayıyorsunuz ya yum günü 10 günafedersiniz tam anlamadım,11 ağustosta mı?
Çox sağol.Hee men heç tanimiram amma..belkede unutmusam.Cox hekimim oldu menim.3dene hekime getdim men.Keçmiş olsun.Pis oldum,əvvəlki topiklərdən tanıyıram sizi.Həkiminiz kimdi?
Çox çətindi həqiqətən, Allah bol səbr versin darıxma,bu ay keçsin bədənin dincəlsin sonra yenidən başlayarsan takviyelərəSalam.Yaxşi olmağa çalıştıran canım.Amin Allah.Demedi sebebini..sebeb dedi Cox ola biler.Cox zaman dedi ilklerde olur.Bedenin öyreşmeye biler dedi
Salam can necəsən? vəziyyət?nəsə xeyir xəbər var?Keçmiş olsun.Pis oldum,əvvəlki topiklərdən tanıyıram sizi.Həkiminiz kimdi?