EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ya öyle mi sizde de böyle oldu demek ben kafam karıştı sağolsun Sevm57 arkadaşım da yardımcı oldu Size de çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz.Markanın iletişim hattına mesaj attım bana biraz olumsuz yazdı. Üzüldüm . Bugünü de değerlendirip yarın da test yapacam inşallah çatlar

Eklentiler

• 97160D8B-87E5-43A8-B521-890E06FFFD56.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 54
Rica ederim canım benimde o zamanlarda kafam karışmıştı ne yapacağımı bilememiştim ama dediğim gibi gün geçtikçe silikleşti sende sabret canım yarın yada cuma kesin silikleşir İnstagramda sayfaları var oraya yaz bence canım orda ki sevgi hanım daha iyi yönlendirme yapıyor

Tamam yazarım oraya da . Tekrardan çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun

içeriği güzel bir takviye. fsh üzerinde etkisi oldu mu?

Kuzum vallla bende cok mutlu oldum Allah yüzüme baktı cok şükür

Valla fsh iyiydi benım hiç baktırmadım içerikleri cidden guzel mfk aldım gelmek üzere aynı anda kullanabilir misim doktora sordum mfk bide kendı doktoruma da sorcma
böyle durumlarda takviyeler arası en az 4 saat olması etkisini nötrlemez. doktorunuzun verdiği takviyeden 4 saat sonra kullanın dilerseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…