Ya öyle mi sizde de böyle oldu demekCanım bende bu markanın ovu testini kullandım, benimde seninki gibi çıkmıştı ertesi gün daha koyu çıkar dediler gerçekten de öyle senin pik günün bugün canım son testte aynı koyuluktabüyük ihtimal yarın silikleşmeye başlar cuma günü tamamen silikleşir bende de öyle oldu canım bu günleri mutlaka değerlendirin
Çok geçmiş olsunkuşadası merkezli önce 4.7 ardından 5.1 izmir'de çok hissedildi
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunkuşadası merkezli önce 4.7 ardından 5.1 izmir'de çok hissedildi
Çok geçmiş olsun
çok teşekkürler umarım kimseye bir şey olmamıştır. 30 Ekim depremini de yaşayınca insan en ufak sallantıda panikliyorken bu depremler baya büyüktü. Allah hepimizi korusunÇok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Rica ederim canımYa öyle mi sizde de böyle oldu demekben kafam karıştı sağolsun Sevm57 arkadaşım da yardımcı oldu Size de çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz.Markanın iletişim hattına mesaj attım bana biraz olumsuz yazdı. Üzüldüm . Bugünü de değerlendirip yarın da test yapacam inşallah çatlar
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun. Nerde oldu deprem kaç şiddetinde. Allah yardımcınız olsun. Ben de 99 depremini yaşamış biri olarak çok korkarım
Tamam yazarım oraya da . Tekrardan çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsunRica ederim canımbenimde o zamanlarda kafam karışmıştı ne yapacağımı bilememiştim ama dediğim gibi gün geçtikçe silikleşti sende sabret canım yarın yada cuma kesin silikleşir İnstagramda sayfaları var oraya yaz bence canım orda ki sevgi hanım daha iyi yönlendirme yapıyor
Çok teşekkür ederimNutz bak canım sana benim geçen ay ki testlerimi atayım iyice için rahatlasın
Eki Görüntüle 3122051 Eki Görüntüle 3122052 Eki Görüntüle 3122053
içeriği güzel bir takviye. fsh üzerinde etkisi oldu mu?Kızlar mucize bişi oldu allahım cok büyüksün sen
6 ay da yaptırdığım amh 1.24 idi
Agustos ortası yaptırdığım adetlıyken yaptırdığım değer 0.92 olmustu ve ben yıkılmıştım
Sonra doktor ile baslakdm yoluma yediklerime felan da dikkat ettim doktor bide bana vitmsın verdi
Başladık derken şimir idi hsg idi derken bu ay hem denedık hem de kafadan attık
Adet oldjm
dedim prolaktın ve amh baktırıyım
Şimdi sonucu aldım
Amh 2.11 çıktıya rabbım hersey o kadar güzel gidiyor ki hsg temiz simir temiz kan değerleri iyi hormonlar iyi
Sadece prolaktın 13 den 20 cıkmıs
Vallla Alahım sen cok büyüksün of of cok mutluyum ne oldu da böyle cıkmıs ya benım amhkozlar doktorun verdiği vitsmın iyi gelmıs bence adı pregros plus
Allah'a emanet bunların olacağını bilemediğimiz gibi bir daha olup olmayacağı da meçhul. küçük artçılar olabilir. Sen mümkünse dışarıda açık alanda dur bi süre hava alÇok aşırı korktum kızlar birdaha olur mu
Kuzum vallla bende cok mutlu oldum Allah yüzüme baktı cok şükürYaaa maşallAllaaah amh yukselmesine cok zor derlerdi demekki istedikten sonra hersey olabilir Rabbim en erken zamanda guzel haberler almayida nasip etsin insallaah
Seni direkt 30 Eylül e ışınladimmmSakın pes etme her zorlugun sonunda guzellik vardir bizde ilerde colugumuzla cocugumuzla bu gunleri gulerek konusacagiz
Valla fsh iyiydi benım hiç baktırmadım içerikleri cidden guzel mfk aldım gelmek üzere aynı anda kullanabilir misim doktora sordum mfk bide kendı doktoruma da sorcmaiçeriği güzel bir takviye. fsh üzerinde etkisi oldu mu?
böyle durumlarda takviyeler arası en az 4 saat olması etkisini nötrlemez. doktorunuzun verdiği takviyeden 4 saat sonra kullanın dilersenizValla fsh iyiydi benım hiç baktırmadım içerikleri cidden guzel mfk aldım gelmek üzere aynı anda kullanabilir misim doktora sordum mfk bide kendı doktoruma da sorcma
Koyuydu seninki gibi ama cuma günü olan koyuluk yoktu canım bak şimdi atacağım resimde ki en alttaki perşembe günü cuma cumartesi pazarı da attım zatenÇok teşekkür ederimCuma öncesi de koyu muydu?
Haklısın 1 saattir dışarıdayım bekliyorum sakinleşip dolanmam bitsin eve girerimAllah'a emanet bunların olacağını bilemediğimiz gibi bir daha olup olmayacağı da meçhul. küçük artçılar olabilir. Sen mümkünse dışarıda açık alanda dur bi süre hava al
Evet ben yaptirdim biraz yuksek cikti benimKızlar amh testi yaptıran var mı aranızda