- 5 Ekim 2020
- 2.781
- 3.986
Ekledim canimMerhaba kızlar acaba listeye benide ekleyebilir misiniz bat 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canimMerhaba kızlar acaba listeye benide ekleyebilir misiniz bat 11
Ben dün yaptım ve tek çizgi yarın tekrar yapacağım ama hiç belirtim yok
Teşekkür ederimEkledim canim
Canim klomen veya femera yazar buyuk ihtimal doktor takibiyle kullaniliyor 5 gun iciyorsun ya gunde 1 tane ya da gunde 2 tane doktorun hamgi tedaviyi uygun goruyorsa ilac bittikten sonrada araliklarla yumurta ölçümü yapiyor ben ilaclarda hic yan etki yasamadim catlama ignesi yumurta istenilen boyuta gelirse veriliyor misal 20mm oldugunda igneyi yapiyorsun 1 gun sonra catliyor o biraz yan etki yapiyor bende o da yapmadi gerci ama genel olarak hafif kasik batması oluyor veya goguslerde hassasiyet oluyor benim duydugum genel olarak buKızlar
Bugün reglimin 3. Günü ve doktora gittim.
6 aydır gebelik oluşmadığını söyledim.
Ultrason muanesinde birşey çıkmadı
Kan tahlili yaptı, yarın sonuçlar çıkacak ama büyük ihtimal herşey normal çıkar çünkü her ay adet görüyorsun dedi.
Benim yapabileceğim birşey yok beklemelisin en fazla yumurta geliştirici hap veririm dedi.
Bu yumurta geliştirici hap, çatlatma iğnesi gibi birşey mi oluyor ? Kullanırken nasıl yan etkileri oluyor acaba ?
Ders çalışma dönemindeyim, sınavına az kaldı, bu süreç içinde hormonel durumlardan dolayı duygu durumu değişimi yada sancılar yaşamak, yaşamak istediğim en son şey. Eğer böyle yan etkileri varsa onumuzdeki ay kullanayım.
Ay öyle mi diyorsunuz yA ben su ann doktorunkine devam edıyorjm mfk yolda adetin de cuma bitecek 4 saat öncesi içebilirim o zaman yaböyle durumlarda takviyeler arası en az 4 saat olması etkisini nötrlemez. doktorunuzun verdiği takviyeden 4 saat sonra kullanın dilerseniz
Tebrik ederim hamile misinizYaz beni de canım bat 1 eylül
Ben her ay katılıyorum ama bu listeye bir türlü adımı yazdiramadim hamile diye ahh garibim ben ne murat ettiysem olmadı şu dunyadaEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
EvetTebrik ederim hamile misiniz
Yarın kontrole gidiyorum muhtemelen iğne olacağım. Ama bugün kanamalar başladı lekelenme şeklinde anlayamadım. Doktoruma sordum yumurtlamadır korkma gel yarın bakalım dediBenim de 17 Eylül acaba çatlatmayı ne zaman yaptınız Bu arada amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
açıkcası benimde aylar önce değerlerim kötüydü. son bir kaç ayda düzelttim. mfk yada benzeri kürlerle değerlerimi bozacak riski alamıyorum. düzelen değerlerimi takviyelerime devam ederek korumaya çalışıyorum ve bir kaç aya tüp bebek tedavisine başlayacağım.Ay öyle mi diyorsunuz yA ben su ann doktorunkine devam edıyorjm mfk yolda adetin de cuma bitecek 4 saat öncesi içebilirim o zaman ya
Çok teşekkür ederim cevap için.Canim klomen veya femera yazar buyuk ihtimal doktor takibiyle kullaniliyor 5 gun iciyorsun ya gunde 1 tane ya da gunde 2 tane doktorun hamgi tedaviyi uygun goruyorsa ilac bittikten sonrada araliklarla yumurta ölçümü yapiyor ben ilaclarda hic yan etki yasamadim catlama ignesi yumurta istenilen boyuta gelirse veriliyor misal 20mm oldugunda igneyi yapiyorsun 1 gun sonra catliyor o biraz yan etki yapiyor bende o da yapmadi gerci ama genel olarak hafif kasik batması oluyor veya goguslerde hassasiyet oluyor benim duydugum genel olarak bu
Canım evet bugün pik günün bence bugünü değerlendir yarını boş bırak sonraki gün tekrar değerlendir canım spermler 2 gün kalıyor zaten içerde bana en sağlıklısı bu şekilde gibi geldiOvulasyon testinden anlayan kızlar bir bakar mısınız? Sanırım bu ay erken yumurtluyorum döngünün 9. Günü.
Ben çift çizgi gördüğüm günün ertesi hemen silik çizgiye dönüyor testim sanırım çatlama hızlı oluyor bende. Sperm kalitesi açısından her gün ilişki olmasın diyorum o yüzden ya bugünü ya da yarını değerlendireceğim.
Sizce bugün mü yoksa yarın mı daha iyi olur çatlama olup silikleşince şans daha mı çok artıyor?
Eki Görüntüle 3122267
Adettin o yumurtlama sürecinde 8 10 12 14 günlerini değerlendirdim öncesinde doktora göründüm vitamin depolarıma baktırdım tiroidlerime d vitaminime sonra bol bol çiğ kuruyemiş yedim eşimde bende sürekli ağzna tıkıyordm ve kendime de çiğ badem çok yedim fındık kaju ceviz ilişki esnasında öyle bacak açma dikme filan yapmadm sağıma döndüm 30 dk bekledim kıbırdamadım eşimle sohbet ettik o 30 boyunca 2 kez bir daha sonra yattık uyuduk baya açık oldu tek 1 kez değil yani 1 kere de bırakmayın sonra 2 gün sonra benim yum 10 gün dü 12 sinde belim ağrıdı dedim ki çok kötüyüm uzanıim geçer sonraki günler 4 gün sonra kasık ağrım başladı ayrıca ben yerleşme kanaması yaşamadım sonra bir anda şiştim ne yesem karnım şiş hatta dışarı markete çıktım eşimle eşim anahtarı unutmuş arabada kadın komşumuz hamilemisin canım dedi yooo dedim karpuz yedim şişkinim sonra sık idrar başladı ilk günden beri belim ağrımıştı ya ağzmın tadı da aynı şekilde yoktu dedim ki bu sefer oldu mu acaba denedim akşam dı yaptım koydum bakmadm bile test e yoktur diye bi baktım silik ama bu süreçte hala kuru incir ve çiğ kuruyemiş meyve çok tükettim aklıma başka bişi gelmiyor şuan hee bide yüzüm aşırı yağlandı 3 gün sonra geçti şişkinlik geçmedi çişim çok az ama öyle bi geliyor ki sanki 3 kg çiş tutmuşum gibi midem yanıyor mide bulantım yok elhamdülillah başım ağrımadı belim ağrıyo kasığımMaşallah Allah sağlıkla ilerletsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin neler yaptın bizlere de fikir olması açısından bilgi verebilir misin
Çok teşekkür ederimYaaaa ilk gebemiz hayirli ugurlu olsun inşAllaaaaahhhh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim cok cok cok Darısı listedeki herkesin başına inşAllahhh
Tebrikler çok güzel bir gebelik olsun.Bebişe sağlıkla kavuşun inşallah ne güzel bir haber