Evet çizgi bar gibi bende gördüm ne yapmayı düşünüyorsun varmı fikrin bekleyecekmisin kan mı vereceksin nasıl ayrıştırmayı düşünüyorsunSon durum şuan bu gebelik kuruma çizgisi heralde anlayamadım gece yapmıştım yoktu çizgi sabah hafif var gibi
Çok teşekkür ederimBu tedaviyi görmedim evet ama yazdıklarından anladığım kadarıyla yumurtan yeterince büyümüş ve çatlama ya hazırlanıyor 1 hafta değerlendir ki çatlama olması yüksek ihtimal dölleme olur diye. Eger olmazsa tedaviye devam ederiz demiş kistle alakası yoktur bence.
Cuma günü çatlama oldu haftaya pazartesi doktora gidip kan vermeyi düşündüm büyük ihtimalle şuan yeni rahme yerleşmiştir değer çok düşüktür düşük deyip moralimi bozmasın doktor bi kimyasal geçirdim zaten sence ne yapayımEvet çizgi bar gibi bende gördüm ne yapmayı düşünüyorsun varmı fikrin bekleyecekmisin kan mı vereceksin nasıl ayrıştırmayı düşünüyorsun
Birde ben kimyasalken ovulasyondan hamile olduğumu öğrendim 2 günde bir ovu yapıp koyulaşma var mı diye bakacağımEvet çizgi bar gibi bende gördüm ne yapmayı düşünüyorsun varmı fikrin bekleyecekmisin kan mı vereceksin nasıl ayrıştırmayı düşünüyorsun
Evet canim ondan demiş ilişki devam etsin 5 gün diyeHala umut var mı dersin ?
Benim amh 5.5 du 8.5 olmuşNeeee ciddi misin kuzumay bugün benim şaşırma günüm amh aslaaa aslaaa değişmez diyordu doktorlar valla bir yaşıma daha girdim. Maşallah diyorum Allah'ım en kısa zamanda meyvesini de aldırsın işte bak hiçbir şey için imkansız olmaz demeyeceksin tıp doktoru da olsalar bazen doktorlar gereksiz yere moral bozuyor malesef
Allah her derde bir deva yaratmış aslında arayıp bulmak bize düşüyor.
Çok yeni evet beklemen gerekli hemen gitme moralini bozarlar değer yükselsin testte pembeleşme görünce hemen. GitCuma günü çatlama oldu haftaya pazartesi doktora gidip kan vermeyi düşündüm büyük ihtimalle şuan yeni rahme yerleşmiştir değer çok düşüktür düşük deyip moralimi bozmasın doktor bi kimyasal geçirdim zaten sence ne yapayım
Evet benim şimdi mesela yüksek seyrediyor gebelikten dolayıBirde ben kimyasalken ovulasyondan hamile olduğumu öğrendim 2 günde bir ovu yapıp koyulaşma var mı diye bakacağım
Umarım vardır çok heyecanlanıyorum böyle oluncaÇok yeni evet beklemen gerekli hemen gitme moralini bozarlar değer yükselsin testte pembeleşme görünce hemen. Git
Dilerim herşey yolunda gider en güzeli olur umutların yeşersinUmarım vardır çok heyecanlanıyorum böyle olunca
Çok saol canım sende sağlıkla kucağına al inşallahDilerim herşey yolunda gider en güzeli olur umutların yeşersin
Amin inşallah canım benimÇok saol canım sende sağlıkla kucağına al inşallah
Benim amh 5.5 du 8.5 olmuş
Peki sizde pco var mı.lh fsh arasındaki oran nasıl amh hormonunun da olması gerekli olan belirli bir aralığı var diye biliyorum.Benim amh 5.5 du 8.5 olmuş
Canım karartıp atsana çok belli değil böyleBen dayanamayıp bir test daha yaptım var mı sizce kızlar
Ben dayanamayıp bir test daha yaptım var mı sizce kızlar
Ben görmek istediğim için gördüm o zaman kızlarCan
Canım karartıp atsana çok belli değil böyle