- 7 Nisan 2019
- 100
- 97
- 34
Ben de merak ediyorum inşallah güzel haberler veririm ❤Var gibi duruyor inşallah sağlıkla tutunur
Evet en iyi test canım oKızlar merhaba bu ay laboquick ovulasyon testi getirtiyorum internetten inşallah işe yarar daha önce kullanan varmı?
İnşallah hayırlısı ile sağlıkla olur bu ay isteyen ve dileyen herkesin bebekleri.Evet en iyi test canım o
Bende kullandım gayet güzel sonuç veriyorKızlar merhaba bu ay laboquick ovulasyon testi getirtiyorum internetten inşallah işe yarar daha önce kullanan varmı?
Var kızlar durun ben sizi oraya bir mesaja ekleyin size yazın orası ekim işteBen de yazdım ama yok galiba biz hariç herkes hamile kaldı bu ay
Şuan Türkiye’de olmayı çok istiyorum varya anlatamam çünkü kan verirdim doktor hemen bulurdum yaaa çok sıkılıyorum beklerken hiç bir gün geçmiyorEvet en iyi test canım o
Merhaba bende yeniyim benide etikletleyebilir misiniz ekim ayına bende bulamadımVar kızlar durun ben sizi oraya bir mesaja ekleyin size yazın orası ekim işte
Sen test yaptın mı bugün de canımŞuan Türkiye’de olmayı çok istiyorum varya anlatamam çünkü kan verirdim doktor hemen bulurdum yaaa çok sıkılıyorum beklerken hiç bir gün geçmiyor
Yaptım beybi mavi Ovulasyon diğeri gebelikSen test yaptın mı bugün de canım
Oy maşallah git gide kırmızılaşmış yaaYaptım beybi mavi Ovulasyon diğeri gebelik
Vay canına çok merak ediyorum betan kaç çıkacak git kan ver artık sen ben veremiyorum bari siz verin bana da yazın bende kendimi tahmini düşünürüm en azından
Yaa ben sürekli kan vermek istemediğim için vermiyorum şimdi verirsem 2 günde 1 kontrol ettirmem lazım oyüzden pazartesi gitmeyi düşünüyorumVay canına çok merak ediyorum betan kaç çıkacak git kan ver artık sen ben veremiyorum bari siz verin bana da yazın bende kendimi tahmini düşünürüm en azından
Yinede tekrar gel diyecek oradaki artış sağlığıyla ilişkili yinedeYaa ben sürekli kan vermek istemediğim için vermiyorum şimdi verirsem 2 günde 1 kontrol ettirmem lazım oyüzden pazartesi gitmeyi düşünüyorum
Bakalım artık pazartesi bi vereyimdeYinede tekrar gel diyecek oradaki artış sağlığıyla ilişkili yinede
Daha önce hiç olmadı ama kahverengi lekelenme. bugün de oldu ve ağzımda değişik bir tat varYerlesme değil ama yumurtlama kanaması olabilir
Şüpheniz varsa test yapın
Adetime 12 gün var ama çıkar mı kiŞüpheniz varsa test yapın
Daha öncede dedim ben yumurtlama olduğunu düşünüyorumAdetime 12 gün var ama çıkar mı ki