EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ben görmek istediğim için gördüm o zaman kızlar 😊 bat bilmiyorum çatlamanın 6. Günü
Çok erken bak sen 4 gün bekle varsa belli olur ben senden şüpheliyim ama fotoyu tam seçemiyorum 4 güne seninki kendini belli eder erken gebelik testiyle tabiki ilk idrar okey 4 gün sonra bekliyorum fotonu bol şans

Ay aşılama mı bi dk bi dk ilk mi cok heyecanlı anlatır mısın biraz lütfen
Kuzum 4. asilamam bu cok da heycani kalmadi benim icin 😂 3 defa klomen kullanarak denedik bu ay da gonalf diye igne var onunla denedik bakalim 8 gun igne vurdum 18mm yumurtam oldu catlama ignesi yaptim 36 saat sonrada asilama gerceklesti test gunume kaldi 4 gun bekliyorum bakalim 😂

Ürolojiye randevu aliyosun orasi gün veriyor sperm testi için 🌸 3 gun iliski olmayacak test gunune gore bilgilendirirler zaten sonuclarda 1 gunde cikiyo genelde
Yani tüp bebek merkezi ile bir işi yok değil mi. Ben bir önceki adetimden sonra rahim filmi çektirmiştim temiz diye düşünüyordum bugün doktor ya tüplerin tıkalı ya da raporu yazarken bir hata yaptılar CD sini getir bu esnana eşinde sperm testi versin dedi iyi şeyler mi dedi kötü şeyler mi hiç anlamadım kafam karman çorman oldu. Eşim ürolojiye ben de infertiliteye randevu aldım. Bakalım onlar ne diyecek cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

Kızlar adetime 14 gün var . 3 gün önce açık pembe lekelenme. Dün ve bugün de bir kaç kez kahverengi lekelenme oldu kasık ağrısı da var.
Yerleşme kanaması olabilir mi ? Hiç bilgisi olan yokmu konu açtım ama pek cevap gelmedi🫤🫤

Kızlar adetime 14 gün var . 3 gün önce açık pembe lekelenme. Dün ve bugün de bir kaç kez kahverengi lekelenme oldu kasık ağrısı da var.
Yerleşme kanaması olabilir mi ? Hiç bilgisi olan yokmu konu açtım ama pek cevap gelmedi🫤🫤
Adetinize daha var yerleşme okadar erken olmaz yumurtlama olabilir ama değerlendirin

Kuzum 4. asilamam bu cok da heycani kalmadi benim icin 😂 3 defa klomen kullanarak denedik bu ay da gonalf diye igne var onunla denedik bakalim 8 gun igne vurdum 18mm yumurtam oldu catlama ignesi yaptim 36 saat sonrada asilama gerceklesti test gunume kaldi 4 gun bekliyorum bakalim 😂
Ay cok heyecanlı 4 kere asılama olup
İlk defa gonalf mı kullanıyorsun naısl yanı :)

Arkadaşlar merhaba sağlık ocağındaki kan testimde hamilelik çıktı. ama ben daha doktora gitmedim.kaç haftalıkken gideyim kese görmek için

Merhaba kızlar.
Dün akşam üstü ve bu sabah 5 gibi iki ayrı gebelik testi yapmıştım. Yorumlar mısınız? 💐💐💐💐💐
İki ay önce kimyasal gebelik yasamistim

Eklentiler

• 20220930_045101.jpg
    20220930_045101.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 67
X