Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Dün test yapmıştım negatif ve malesef bugün adet oldum banada çarpı atabilirsin canım@tsdmrzl @CeBilgeTwinsmomm cans16 @Yarenyaren123 L lavinya- N Nur594 Myasmin @Melekonline @fifi3 @aysesngul test yapan var mi kizlar
Günüm geçti ama hala test yapmaya cesaretim yok, beklemedeyim@tsdmrzl @CeBilgeTwinsmomm cans16 @Yarenyaren123 L lavinya- N Nur594 Myasmin @Melekonline @fifi3 @aysesngul test yapan var mi kizlar
Canım benim yumurtlama geç oldu bat 21-22 sine kaydı dün gece bir iki damla pembe lekem oldu adet başlıyor sandım ama bugün hiç bişey yok. Sabah test yaptım negatif. Bir kaç gün daha bekleyeceğim@tsdmrzl @CeBilgeTwinsmomm cans16 @Yarenyaren123 L lavinya- N Nur594 Myasmin @Melekonline @fifi3 @aysesngul test yapan var mi kizlar
@tsdmrzl @CeBilgeTwinsmomm cans16 @Yarenyaren123 L lavinya- N Nur594 Myasmin @Melekonline @fifi3 @aysesngul test yapan var mi kizlar
Pazar gününü bekliyorum canım test için geç yumurtlama olduğu için@tsdmrzl @CeBilgeTwinsmomm cans16 @Yarenyaren123 L lavinya- N Nur594 Myasmin @Melekonline @fifi3 @aysesngul test yapan var mi kizlar
Lütfen kendinizi yipratmayin yıllardır uğraşanlar var stres en büyük düşmanı bunun benim beş yıl oldu iki kaybim var artık gebe kaldığımı duyduğumda sevinemiyorum bile hastaneden eve gelebilecek mı yada sağlıkla doğacak mı diye düşünmekten anneliği tattım evet ama evlat acısını da tattım hiç anne olamamaktan bin kat daha zor rabbim hakkimizda en hayırlısını versin canım vermiyorsa vardır bir bildiği bu yolda herkese sabırlar diliyorumSelam benide eleyebilirsiniz bugun oldum artık tüm ümitlerim bitti yoruldum 6 ayda bilmiyorum bu ay hiç bişey yapmayacağım ekstra çok üzülüyorum.
Eveett ikinc ibetamı verdim dün 1287 çıktııı haftaya kese için gidicem@tsdmrzl @CeBilgeTwinsmomm cans16 @Yarenyaren123 L lavinya- N Nur594 Myasmin @Melekonline @fifi3 @aysesngul test yapan var mi kizlar
fıtıllerde akıntı seklınde gerı akma oluyor,Kızlar aranızda progestan kullanan var mı? Dün aşılama oldum doktor yazdi fitil olarak günde 3 kere ama ne kadar yatsamda ayaga kalktigim zaman geri gelen bi kisim var bu normal mi ki yoksa ben cok ileri itmiyo muyum anlamadim
İyi düşün inşallah deme Allahın izniyle demek duaların ardından böyle denmemeliymiş sen iste rabbim kucağımızı boş bırakmasın ben inanıyorum siz de ben de ve bizim gibi bekleyenler buraya sevincini paylaşacak
evet canım yıllarca bekleyen var deneyen olmayan bebeğini kaybeden var benim derdim onların yanında şuan hiç ama çok istiyorum etrafımdaki herkes hamile istedikleri zaman kalabiliyolar ne biliyim cinsiyet partisi yapıyolar bebeklerini paylaşıyolar onları gördükçe içim çok hüzünleniyor çok istiyorum bende nasip olmazsa diye üzülüyorum özeniyorum bilmiyorum her şeyin bir vakti vardır.Lütfen kendinizi yipratmayin yıllardır uğraşanlar var stres en büyük düşmanı bunun benim beş yıl oldu iki kaybim var artık gebe kaldığımı duyduğumda sevinemiyorum bile hastaneden eve gelebilecek mı yada sağlıkla doğacak mı diye düşünmekten anneliği tattım evet ama evlat acısını da tattım hiç anne olamamaktan bin kat daha zor rabbim hakkimizda en hayırlısını versin canım vermiyorsa vardır bir bildiği bu yolda herkese sabırlar diliyorum
Mol gebelik o şekilde anlaşılmaz canım mol olsa 1 sene korunup tedavi görmen gerekir doktorun bunu söylerdi zaten mol gebelik olanlar 1 yıl çocuk yapmama zorunluluğu var tıbben.Umarım içerde bakarken ekranda gördüm üzüm büyüklüğünde bişey vardı acaba mol gebelik dediklerinden mi ona kafam takıldı. o da adetle atılmazsa eğer kürtaj mı olunuyor acaba bir de buna dert. edindim şimdi hangisine üzüleceğini bilemiyor insan
Canım yaptın mı testt ??Eki Görüntüle 3133297 kızlar biraz oynadım testle ama yine görüyorum sanki sizce de öyle mi ikinci cizgi
Valla aşılamayı yeni oldugum icin zaten yatiyorum genel olarak 1 2 saat sonra kalkiyodum ama baya geri geliyodu dedim ben mi yanlis yapiyorum acaba diyede yok normalmis herkeste oluyomusfıtıllerde akıntı seklınde gerı akma oluyor,
bes dk yattıp kalkabılırsın canım
Yaaaa cok sevindimmm Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin inşallaaaahhhhhhEveett ikinc ibetamı verdim dün 1287 çıktııı haftaya kese için gidicem
normal canımm, benımde oyle olmustu aşılama zamanı..Valla aşılamayı yeni oldugum icin zaten yatiyorum genel olarak 1 2 saat sonra kalkiyodum ama baya geri geliyodu dedim ben mi yanlis yapiyorum acaba diyede yok normalmis herkeste oluyomusinsallah güzel sonuclanir da