Evet öyle testlere bakmaktan gözlerim bozuldu artıkEmin olamadım üc gün var daha kaset test yaptım ama bilmiyorum görmek istedigim icin mi öyle görüyorum Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, her ay sil bastan bu sürec cok yorucu
Doktora gittik daha önce eşim de ben de, ikimizde de bir sıkıntı gözükmedi, 7 ay oldu deneyeli, stres yapmayın diyorlar da nasıl yapmayalım istiyoruz olmuyoEvet öyle testlere bakmaktan gözlerim bozuldu artıkinşallah en yakın zamanda hepimize nasip etsin
Esin için nasıl bir muane oldu ?Doktora gittik daha önce eşim de ben de, ikimizde de bir sıkıntı gözükmedi, 7 ay oldu deneyeli, stres yapmayın diyorlar da nasıl yapmayalım istiyoruz olmuyo
Sperm testi verdi, değerleri normal çıktı, benimde kist vs göremedi, yumurtalıklarımın da sağlıklı olduğunu söyledi bu şekildeEsin için nasıl bir muane oldu ?
Çok zor gerçekten bizde 5 aydır deniyoruz daha önce hamile kalmıştım ama kürtaj olmak zorunda kaldım 3 yıl önce. 9 ay öncede doktora gittim genel bi muayne için bi sorun yoktu. Bilmiyorum bi vakti zamanı var demekkiDoktora gittik daha önce eşim de ben de, ikimizde de bir sıkıntı gözükmedi, 7 ay oldu deneyeli, stres yapmayın diyorlar da nasıl yapmayalım istiyoruz olmuyo
En kısa zamanda kucağınıza almanız dileğiyleÇok zor gerçekten bizde 5 aydır deniyoruz daha önce hamile kalmıştım ama kürtaj olmak zorunda kaldım 3 yıl önce. 9 ay öncede doktora gittim genel bi muayne için bi sorun yoktu. Bilmiyorum bi vakti zamanı var demekki
Aa evet böyle çok daha netEki Görüntüle 3133297 kızlar biraz oynadım testle ama yine görüyorum sanki sizce de öyle mi ikinci cizgi
Hepimiz inşallahEn kısa zamanda kucağınıza almanız dileğiyle
Sıvı alımına da dikkat etmedim bir bardak çay içtim idrarıda beklemeden yaptım, test olunca dürttü beni, inşallah vardır allahımAa evet böyle çok daha net
Canıım inşallah vardır testin varsa yarın uyandığın gibi tekrarla bakalımSıvı alımına da dikkat etmedim bir bardak çay içtim idrarıda beklemeden yaptım, test olunca dürttü beni, inşallah vardır allahım
Yaa
Amiiiinn hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallaaahhİnşallah hayırlısıyla tutar bebişiniz
Kuzum tamam yeniden dönüş yaptığında etiketle beybisi
İyi çok şükür bebişler desek daha iyi olur , ikizmişYaaAllah razi olsun kuzum inşallaaaahh senin nasil gidiyo bebis iyi mi gittin mi doktora
Olmadım olmuyorum kiiii evet değiştirdim beybisiBebişim isim mi değiştirdin asucumben de diyorum bu kim sen adet oldun mu bu arada geçmişi çok inceleyemedim
Yaaaaa Allahım saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaaaahhhhİyi çok şükür bebişler desek daha iyi olur , ikizmişDarısıda sana olsun
AminnYaaaaa Allahım saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaaaahhhhkuzum sana asilaamdan sonra progestan vermis miydi doktor