EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar aranızda progestan kullanan var mı? Dün aşılama oldum doktor yazdi fitil olarak günde 3 kere ama ne kadar yatsamda ayaga kalktigim zaman geri gelen bi kisim var bu normal mi ki yoksa ben cok ileri itmiyo muyum anlamadim🤔

Bebeğim pazartesiden beri egitimdeyim ve çok sıkıldım , 2 gün önce beraberlikte de geri çekildi eşim. Burda da biraz stres oluyorum onu farkettim. Belki bata yakın yine bu test kadınlar klubu bataklığına düşerim 😂😂😂
pozitifbiri pozitifbiri sen nerelerdesin acaba hiç mi sesi çıkmaz bir insanın azcık yorum neyim yap

Kızlar aranızda progestan kullanan var mı? Dün aşılama oldum doktor yazdi fitil olarak günde 3 kere ama ne kadar yatsamda ayaga kalktigim zaman geri gelen bi kisim var bu normal mi ki yoksa ben cok ileri itmiyo muyum anlamadim🤔
Normal cnm ilk hamilleigimde kullandım ben aynı benimde öyle olduydu siz hamilemoydinz

Kızlar, az önce forumda bazı mesajlarda burun kuruluğu dikkatimi çekti. Hamileligin ilk ayında yada testten önce burun kuruluğu yaşayanlar olmuş. Tecrübeli arkadaşlar bir bakabilir mi? Ilk belirtiler arasında burun kuruluğu var mıydı?
Bende vardı hatta hafif kılcal damar kanaması gibi kanamada olmuştu

0E587D94-5727-4D7B-BCFA-B4CC40D9137F.jpeg
kızlar merhaba bata 3 gün var kaset test artımed, ben mi gölge görüyorum siz bir sey görüyor musunuz?

X