Benimde bat 3 ekim ama öyle bir şikayetim yok bide çok erken. Belinde bi sağlık problemi olabilirKızlar şuanda hamile kalan var mı aranızda benimde belim çok kötü sırtıma vuruyor ama acaba tutulma mi yoksa başka birsey mi bilemedim bat 3 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bat 3 ekim ama öyle bir şikayetim yok bide çok erken. Belinde bi sağlık problemi olabilirKızlar şuanda hamile kalan var mı aranızda benimde belim çok kötü sırtıma vuruyor ama acaba tutulma mi yoksa başka birsey mi bilemedim bat 3 ekim
pozitifbiri sen nerelerdesin acaba hiç mi sesi çıkmaz bir insanın azcık yorum neyim yap
Kuzum tamam yeniden dönüş yaptığında etiketle beybisiBebeğim pazartesiden beri egitimdeyim ve çok sıkıldım , 2 gün önce beraberlikte de geri çekildi eşim. Burda da biraz stres oluyorum onu farkettim. Belki bata yakın yine bu test kadınlar klubu bataklığına düşerim
Normal cnm ilk hamilleigimde kullandım ben aynı benimde öyle olduydu siz hamilemoydinzKızlar aranızda progestan kullanan var mı? Dün aşılama oldum doktor yazdi fitil olarak günde 3 kere ama ne kadar yatsamda ayaga kalktigim zaman geri gelen bi kisim var bu normal mi ki yoksa ben cok ileri itmiyo muyum anlamadim
Bende vardı hatta hafif kılcal damar kanaması gibi kanamada olmuştuKızlar, az önce forumda bazı mesajlarda burun kuruluğu dikkatimi çekti. Hamileligin ilk ayında yada testten önce burun kuruluğu yaşayanlar olmuş. Tecrübeli arkadaşlar bir bakabilir mi? Ilk belirtiler arasında burun kuruluğu var mıydı?
Benimde ekler misin 29 Eylül batHadi ilk güzel haberi senden alalım inşallaaaahh
Yok canim dün aşılama oldum da test gunune kadar kullanmam lazimmisNormal cnm ilk hamilleigimde kullandım ben aynı benimde öyle olduydu siz hamilemoydinz
Anladm cnm iyi insallah güzel haberleri alrzYok canim dün aşılama oldum da test gunune kadar kullanmam lazimmis
İnşallah hayırlısıyla tutar bebişinizYok canim dün aşılama oldum da test gunune kadar kullanmam lazimmis
Benimde bat 3 ekim ama öyle bir şikayetim yok bide çok erken. Belinde bi sağlık problemi olabilir
İncecik bi çizgi var gibi ama yok gibide sanki ayy bilemedim kuzumEki Görüntüle 3133264 kızlar merhaba bata 3 gün var kaset test artımed, ben mi gölge görüyorum siz bir sey görüyor musunuz?
Sanki t2 yazan yerde bende görüyorumEki Görüntüle 3133264 kızlar merhaba bata 3 gün var kaset test artımed, ben mi gölge görüyorum siz bir sey görüyor musunuz?
Emin olamadım üc gün var daha kaset test yaptım ama bilmiyorum görmek istedigim icin mi öyle görüyorum Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, her ay sil bastan bu sürec cok yorucuSanki t2 yazan yerde bende görüyorum