EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar adet oldjm ben
Erken oldum biraz bu ay
Aslında başta kist den korktum da kist değilmiş erkenn yumurtlamadan da olabılıyomus
Benı sıelrsınız listeden

Selam benide eleyebilirsiniz bugun oldum artık tüm ümitlerim bitti yoruldum 6 ayda bilmiyorum bu ay hiç bişey yapmayacağım ekstra çok üzülüyorum.

Benim de yarın belli olacak bakalım çok stresliyim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor dönem bu süreçler

Selam benide eleyebilirsiniz bugun oldum artık tüm ümitlerim bitti yoruldum 6 ayda bilmiyorum bu ay hiç bişey yapmayacağım ekstra çok üzülüyorum.
Dur sakin olyılma moralini yüksek tut biliyorum söylemesi dile kolay ama sen ne kadar umutlu olup pozitif düşünürsen o kadar güzel olur çekim yasası kötüuü çekme

Normalde ayın 7sinde pik 8inde çatlama gördüm 22sinde adet olmam gerekiyordu ama dün gece pembe turuncu bi akıntı oldu peçeteye gelen o sebepten merak ettim

Klomenle ilk denemede mi kalmistiniz

Bunu bende merak ediyorum.
Geç yumurtladim ben. Buna göre mi adet beklemeliyim
Bende öyle 20. Gün yumurta çatladı.
Normalde ayın 7sinde pik 8inde çatlama gördüm 22sinde adet olmam gerekiyordu ama dün gece pembe turuncu bi akıntı oldu peçeteye gelen o sebepten merak ettim

Bende öyle 20. Gün yumurta çatladı.
Benim 21. Gün çatladı canim.
Normalde düzenli adet olurum ve adete 3 gün var. Ama yumurtlamaya göre olacaksa 10 gün oluyor o zaman.

Bugün devam ediyor mu akıntı peki?

Dur sakin olyılma moralini yüksek tut biliyorum söylemesi dile kolay ama sen ne kadar umutlu olup pozitif düşünürsen o kadar güzel olur çekim yasası kötüuü çekme
teşekkür ederim çok sağolun iyi düşünmeye çalışacağım inşallah rabbim isteyen dileyen hakeden kim varsa nasip etsin

teşekkür ederim çok sağolun iyi düşünmeye çalışacağım inşallah rabbim isteyen dileyen hakeden kim varsa nasip etsin
İyi düşün inşallah deme Allahın izniyle demek duaların ardından böyle denmemeliymiş sen iste rabbim kucağımızı boş bırakmasın ben inanıyorum siz de ben de ve bizim gibi bekleyenler buraya sevincini paylaşacak

Kızlar şuanda hamile kalan var mı aranızda benimde belim çok kötü sırtıma vuruyor ama acaba tutulma mi yoksa başka birsey mi bilemedim bat 3 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…