- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
Dur sakin olyılma moralini yüksek tut biliyorum söylemesi dile kolay ama sen ne kadar umutlu olup pozitif düşünürsen o kadar güzel olur çekim yasası kötüuü çekmeSelam benide eleyebilirsiniz bugun oldum artık tüm ümitlerim bitti yoruldum 6 ayda bilmiyorum bu ay hiç bişey yapmayacağım ekstra çok üzülüyorum.
Normalde ayın 7sinde pik 8inde çatlama gördüm 22sinde adet olmam gerekiyordu ama dün gece pembe turuncu bi akıntı oldu peçeteye gelen o sebepten merak ettimYumurtlamanızı kesin olarak biliyorsanız 14 gün sonra adet olunur ama kesin bilmiyorsanız uygulamalardaki tarihler herzaman tutmaz ozaman değişir pcos olanlarında değişkenlik gösteriyor yumutlamalarına bağlı olarak ama normal şartlarda 14 gün sonrası adet beklenir
Bende öyle 20. Gün yumurta çatladı.Klomenle ilk denemede mi kalmistiniz
Bunu bende merak ediyorum.
Geç yumurtladim ben. Buna göre mi adet beklemeliyim
Benim 21. Gün çatladı canim.Bende öyle 20. Gün yumurta çatladı.
Normalde ayın 7sinde pik 8inde çatlama gördüm 22sinde adet olmam gerekiyordu ama dün gece pembe turuncu bi akıntı oldu peçeteye gelen o sebepten merak ettim
teşekkür ederim çok sağolun iyi düşünmeye çalışacağım inşallah rabbim isteyen dileyen hakeden kim varsa nasip etsinDur sakin olyılma moralini yüksek tut biliyorum söylemesi dile kolay ama sen ne kadar umutlu olup pozitif düşünürsen o kadar güzel olur çekim yasası kötüuü çekme
Hayır baktım bugün yokBenim 21. Gün çatladı canim.
Normalde düzenli adet olurum ve adete 3 gün var. Ama yumurtlamaya göre olacaksa 10 gün oluyor o zaman.
Bugün devam ediyor mu akıntı peki?
Test yaptınız mıNormalde ayın 7sinde pik 8inde çatlama gördüm 22sinde adet olmam gerekiyordu ama dün gece pembe turuncu bi akıntı oldu peçeteye gelen o sebepten merak ettim
Yerleşme kanamasidir insallahHayır baktım bugün yok
Dün gece 2 kere peteye sildiğimde bi kaç damla gibi oldu
Evet az önce ama negatifTest yaptınız mı
İnşallah ama sanmam testte negatif çıkıyorYerleşme kanamasidir insallah
Yumurtlamadan 10-12 gün sonra testte cikiyormusİnşallah ama sanmam testte negatif çıkıyor
EvetYumurtlamadan 10-12 gün sonra testte cikiyormus
İyi düşün inşallah deme Allahın izniyle demek duaların ardından böyle denmemeliymiş sen iste rabbim kucağımızı boş bırakmasın ben inanıyorum siz de ben de ve bizim gibi bekleyenler buraya sevincini paylaşacakteşekkür ederim çok sağolun iyi düşünmeye çalışacağım inşallah rabbim isteyen dileyen hakeden kim varsa nasip etsin
Kan testi yaptır bbence bazen gözükmüyor adet tarihi geçmedikce idrardaEvet az önce ama negatif
Yarın zaten bat eğer sökülmezse yaptırırım canımKan testi yaptır bbence bazen gözükmüyor adet tarihi geçmedikce idrarda
3 Ekim için erken sanki belirti olarak o kadar ağrı canım normalde belinde sorun var mıKızlar şuanda hamile kalan var mı aranızda benimde belim çok kötü sırtıma vuruyor ama acaba tutulma mi yoksa başka birsey mi bilemedim bat 3 ekim