EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar benim ovulasyon testi böyle oldu bugün de.
Yumurta çatlamamis mi?
Dün 19 du, bugün 20.
Dün çektiğim testi de ekliyorum ki, 19 bugün kuruduğu için daha soluk görünüyor
Yarın çatlar bence canım silikleşme olmamış çatladığında bayağı silik oluyor bildiğim kadarıyla

Düz duvara tırmanacak hale gelmişsiniz yeterin gayri

Bugünü boş bırak yarın yap canım çatlama daha önemli sonuçta dün yapmışsınız, her gün yapmayın sperm yeteri kadar birikmiyor yarın daha ideal gün ve zaman bence
Ya elimde bir tane test kaldı aslında. Onu da yarın kullanmak istiyorum çatlamis mi görmek için.
Daha fazla olsa bu akşam da yapar çatlamış mi diye bakardım.

Canım bende adet belırtısı gıbı bel kasık agrısı var. Egılıp kalktıgımda sankı alt karnım boyle taş varmıs gıbı oluyor. Bas agrısı gogus hasaasıyeti ve kahverengı akıntı var suanda

Canım 7 eylulde kan verdıım gebelıge baktırdım kanda yoktu ama 3 unde carladı zaten yumurta bellı olmaz daha kanda dedı doktor 10 gun sonra tekrar baktır dedı kardesımın düğünü var bı gecırelım su gunu pazar yada pazartesı bı test yapıcam once sonrada kan verırım ınsallah

Benim ilk yumurtlamam 23 ü çatlaması 25 idi agustos. 27 sınde bır kasık agrısı basladı bende suphelenıp ovulasyona devam ettım ve 1 eylulde tekrar pık gordum ıkıncı yumurtlama olduktan sonra kasık agrısı kesıldı. Sımdı adet olacakmısım gıvı agrılarım var

Tamam canım dikkat et herşey güzel olsun

Bu kadar az oynaması normal değil tabi ama belki kan verdiğiniz yerde sorun olmuştur siz ümitsizliğe kapılmadan önce pazartesi de kan verin inşallah güzel olur sonucu
İnşallah hemen hüzne kapılıyor insan. pazartesi de kanımı vereyim inşallah hayırlısı sonuçlar olur bakalım
Aynı yerde mi yaptordiniz.
Farklı hastane ise değişik.cikabiliyir deger
evet aynı hastane

Bende de kasık ağrısı var sanki kasığıma bir şey saklamışlar gibi. Benimde bi ağırlık varmış gibi.bende göğüs hassasiyeti şuan için yok bende regl olucağım zaman çok oluyordu bi kaç gün önceden başladı. 3 gün sonra regl olmam gerekiyor. Bugün markete gittim poşeti aldık yürürken birden bi ağrı girdi kasık ve belime zor attım kendimi iş yerine. 5 gündür böyleyim ağrım var. Ayağımı karnıma çekince daha bir hissediyorum. Normalde benim 25 ağustosta bitti reglim 28!günde bir regl olurum hep. 6 ağustostan sonra ovülasyon yaptım keşke daha önce yapsaymışım 9 Eylül’de yumurtlamayı gördüm acaba 2. Ye mi yumurtlama gördüm diye düşünüyorum. Yada Geç yumurtlama ikisinden birisi. Bakalım hiç böyle olmazdım ben regl olmadan göğüslerim aşırı acırdı hassaslaşırdı şimdi yok 3 gün var. Açık sarı akıtayım geliyor ve kasık ağırlarım var belimle birlikte. Anlamdım bu ay

benim kasık ağrısı yumurtlama ve çatlamadan 2 gün sonra başladı yarın 6. Gün olacak ağrım başlayalı. 19.Eylül bat tarihim bakalım olacak beklemedeyim.

6 günde 2 yumurtlama mi oldu

Kızlar dün ve bugün yumurtlama gördüm ya hani
Çatlama büyük ihtimal yarın olacak ve yarın üst üste ilişkiye gitmemizin 4. Günü olacak.
O yüzden bugün dinlenme kararı aldım, çünkü asıl önemli olan yarın ve bu kadar üst üste sperm kalitesi düşmesin diye.
Umarım yanlis yapmiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…