EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Mrb arkadaşlar bu ay reg geceikti tüm gebelik belirtileri mi yasiyorum ama Reglin üçüncü günü test yaptım negatif çıktı bugün 14 gün tekrar yap mi acaba ?yada kullandığım fitili mi etkiliyor doktor etkilemez dedi ama bilmiyorum yine de

6 günde 2 yumurtlama mi oldu
Aynen kuzum yumurtan cok dedı doktor örn bı kadında 10 sa sende 20 dedı ondan adet dongulerın uzuyor dedı her ay cıft yumurtluyorum heralde. Daha evlenelı 3 ay oldu 2 yıl evvel bır adet duzensızlıgı yasamıstım diana 35 kullnmıstım 6 ay duzene gırmıstı. Dugun oncesıde duzensızlık yoktu mak. 35 gunde bır oluyordum. Ne zaman bırlıktelık basladı o ay bozuldu gecen ay 50. Gunde oldum. 12 hazıran bat 1 agustos battı dusun. Sımdı ya bat gelecek ya hamılelık. Bakalım hayırlısı

Bende de gecikme oldu amma idrar kan neqativ ,adet olucam qaliba sirt agrisi filan var,sonraki aydan hamile olmayanlara yaparsaniz benide eklersiniz, hamile olan arkadaslarada tebrikleer saglikla kucaginiza alirsiniz Insallah

İnşallah bunda hamilelikle sonuçlanır.

Peki regliniz hep yumurtlamadan 14 gün sonra mı basliyir.

Merhaba kızlar hasretle yumurtlama gününü bekliyorum bebek için bugün sanki oldu gibi mi sizce bakar mısınız

Eklentiler

• E1AF85BC-9B9C-48C0-A9FB-DD2EB900537B.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 55
Bence asıl yarın pik olacak ama ben böyle koyu oldu mu değerlendirmeye başlıyorum canım bence sen de değerlendir ya da yarın değerlendir sen bilirsin

Kızlar bugün yumurtlama günü mü testine bakabilir misiniz bugün de rahim film çekilecektim akşam değerlendirirsen bir sıkıntı olur mu

Eklentiler

• IMG_20220917_131849.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220917_131834.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 52
Kozlar önceki yumurtamın 8. Günü akşam yaptım testi şimdi atıyorım sizde bakın ve rahim kalınlaşmaya başlamıştı Dr olabilir demişti aöa ihtiyaten yeni bir yumurta var onu değerlendir demişti değerlendiriyorum onu da iki gündür ama şuna eğer ikiside olursa çift yumurta ikizi tutar heralde bi bakın hele ama şu var bende yumurta yeterince büyümediği için silik çizgi görselde sonradan negatif olabiliyor.ama güzel olan taraf doktorun yeni dediği yumurtamda güzel gidiyor dün akşam başladı yumurtlaması onunda değerlendirdim.çatlamayı bekliyorum

Eklentiler

• 367A4DF3-0CEC-4581-91C2-4F58F84183FA.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 92B0D531-704A-43E9-AB45-CC3B3A213E9B.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 45
  • BAE3B145-F897-48BC-A4AC-9F6B827F215D.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 58
  • FDE0A1EC-A655-4112-828E-7BFEA5157461.jpeg
    100,3 KB · Görüntüleme: 50
Sevm57 benim bat 10 eylüldü. Hala olmadım gecikmenin 4.günü kan verdim ama.0.1 di maalesef. Son ilişli tarihinin üstünden 15 gün geçsin diye bekliyorum ozaman bir daha kan vereceğim varsa çıkar heralde bakalım hayırlısı

Canim daha olmamış. Yarın daha koyu olur büyük ihtimal.
Bir de biyle testleri öncekileri de sıralayıp atarsanız daha iyi karşılaştırma olur

Canim ben anlamadım bu testleri

Rahim filmin den hemen sonra ilişki yasak canım bir iki gün en azından ben 2. Gün değerlendirmiştim.sen bugğn yap rahim filmi için randevunu ertele doktorunla konuş ya film randevusunu yada bu yumurtayı ertelenmen gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…